Photos
Reviews
4.0
33 Reviews
Tell people what you think
Fatbardha M. Zejnullahu
· December 10, 2016
A e din dikush ne ora sa mbahet neser me 11.12.16 provimi "ekonomiksi inusrial" te prof. Sinan Ademaj?
Lumturi Ruka
· January 1, 2018
UNE KAM PERFUNDUAR FAKULTETIN EKONOMIK ME MESATARE 9.,2 ME PAS KURSIN 1vjecar me shkeputje puna,me .KAMcPUNUAR 16 vjet ne MINISTRINE E TREGTISE SE JASHTME dhe 25 vjet EKONOMISTE Jam specialiste per c...mimet e mallrave eksport-importit dhe leverdine ekonomike te mallrave te eksportit See More
Makfire Halimi
· January 10, 2017
A e din dikush kur mbahet kollofiumi i dyte te Sinan Ademi Makroekonomia dy ?
Bislim Krasniqi
· August 25, 2014
(Y)
Videos
《《 Absolventiada 2014 》》 - Adm:HANQ-Q.Xh.
110
2
Sekreti studentor...!!!
84
1
Per juve qe jeni te pasionuar pas notave te larta kemi nje mesazh. Nese keni marre noten 10 atehere duhet ta mbrosh, per me shum shiko Videon Motivuese dhe like faqes Jeta-Online
186
76
Posts

Befasuese se qfare bene ne provim nje vajz nga UP-ja

Ndodhë edhe kjo: Formulat elementare të Fizikës, studentja i shkruan nën thonj! (Foto) Në një forum të profesorëve në internet, është postuar fotografia që e tregon mënyrën më të pazakontë se si provonte të kopjonte një studente gjatë testit të Fizikës. Ajo kishte shkruar formu...
jeta-online.info

Ekonomista ?

No automatic alt text available.