Photos
Videos
Eerste plaats in de Floorballmeiden Hesje.com-moviestars-chall...
38
2
Tweede in de Floorballmeiden Hesje.com-moviestars-challenge!
27
Derde in de Floorballmeiden Hesje.com-moviestars-challenge!
24
Posts

Vandaag trainen de Floorballmeiden en de Floorballdames, ookwel bekend als de U19 en het NDT 😊, beide in Nieuw Welgelegen (Utrecht)! Onder leiding van Stephan en Ton wordt zowel afzonderlijk als gezamenlijk tijd op het floorballveld besteed. Tof om weer samen te zijn sinds begin december, en tof om zo met z'n allen te spelen!
Nationaal Damesteam Floorball #floorballNL
P.S. Boys van het Nationaal Herenteam Floorball: Gefeliciteerd met de winst op Liechtenstein!

Image may contain: 5 people, basketball court
Image may contain: one or more people, people playing sports, people standing, basketball court and indoor
Image may contain: basketball court

GO GO GO, big brothers of the Nationaal Herenteam Floorball !! Onwijs veel plezier en succes met jullie WK-kwalificaties! En hoe gaaf is het om tegen de regerend wereldkampioen te mogen spelen? ENJOY!! Wij bewonderen en volgen jullie!!!

Image may contain: 5 people, people smiling, basketball court
Posts
Nationaal Floorball U19-Damesteam updated their profile picture.
No automatic alt text available.

Vandaag kwamen de floorballmeiden op twee gelegenheden in actie op het floorballveld! In Nijmegen speelde het Nationaal Damesteam twee wedstrijden in hun NDT-Cup. Hieraan doet elke keer een aantal U19-speelsters mee. Een vijftal meiden speelt inmiddels standaard in beide teams mee (U19 en NDT). Het NDT speelde vandaag tegen Messed Up en het Nationaal U19-Herenteam.
In Amersfoort werden door de jongere floorballmeiden twee oefenwedstrijden gespeeld tegen het meisjes- en het j...ongensregioteam Midden Nederland. Deze teams worden door Mats Eglin gecoacht vanuit het Regionaal Opleidingcentrum Floorball.

Vanuit Amersfoort: De eerste wedstrijd tegen de jongens was erg leuk. Het was even wennen om enkel met de jongste helft van de U19 samen te spelen. Dat pakten we snel op. Vandaag op 14 januari wonnen we deze wedstrijd met 14-1 . De tweede wedstrijd was echt een blik op de toekomst. Mooi om te zien welke kwaliteiten er al zitten in de regiogroep. Hoewel we met ruime cijfers wonnen kregen we toch ook vijf mooie tegengoals te verwerken. Eindstand 25-5. Veel geleerd, hard gewerkt en heel veel lol gemaakt!

See More
Image may contain: 18 people, people smiling
Image may contain: 20 people, people smiling, indoor

We kijken terug op een gaaf jaar vol bijzondere gebeurtenissen en (leer)ervaringen, en hebben ontzettend veel zin in alles wat het nieuwe jaar ons gaat brengen! Een schitterend 2018 gewenst namens alle U19-floorballmeiden! #floorball #floorballnl

Image may contain: 2 people, people smiling

De floorballmeiden zijn vandaag in Groningen voor een nieuwe aflevering van het #moviestars-traject! Een volle sessie waarin we weer een aantal tests gedaan hebben (ieders favoriete onderdeel), gewerkt hebben aan spelopbouw, verdediging en passen op de maat van een versnellende metronoom, en tijd pakten voor mentorgesprekjes. En natuurlijk met huiswerk het jaareinde in. Begin februari zien we elkaar weer!

Image may contain: 1 person, playing a sport and basketball court

Deze meiden waren vandaag echte #moviestars! Op het Sportgala Amersfoort werden ze gehuldigd voor hun prestaties met de U19. Het interview met NOS Sport presentator Jeroen Stomphorst was zeer goede promo voor de sport. Top gedaan Jip, Aymée, Ilse en Isra! Zondag weer knallen op de training in Groningen.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and shoes

De onbetwiste nummer 1 in onze Hesje.com #moviestars-challenge komt van Ilse, Jip, Marcella en Tess! "Wat je al niet over hebt voor een goed hesje..". Gefeliciteerd!! De Hesje.com -challenge die we voor jullie in petto hebben verschijnt later vandaag hier op facebook en Instagram! Bedenk alvast wat voor creatiefs jij allemaal met een hesje kunt doen! #floorball #hesjes #trainingbibs #floorballNL

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
464 Views

Morgenochtend om 8:55u op NPO3 wordt Zappsport uitgezonden met de Floorball edition van The Battle waarin Tess Ruger en Jasper Sangen respectievelijk het meiden- en jongensteam begeleiden! Supercool!! Zie http://www.tvgids.nl/zappsport/programma/33007424/ voor meer info! #moviestars #floorball #FloorballNL

Image may contain: 4 people, people smiling

Tweede plaats in onze #U19 Hesje.com-moviestars-challenge is het groepje van Kike, Hannah, Marte en Isra! Komende zaterdag is onze eerstvolgende training, dan krijgen jullie het resultaat van nummer één te zien én is de aftrap van de Hesje.com -challenge waarbij júllie aan de slag mogen..!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
259 Views

In de aanloop naar de Hesje.com-challenge voor onze fans/volgers (binnenkort meer!) tonen en we hierbij de derde plaats in onze eigen Hesje.com #moviestars-challenge! Het doel was een kort filmpje met minimaal twee hoofdpersonen, een #floorball-stick, een bal, een goal, boarding, een verhaal (met wending), een deel buiten en een deel binnen, en natuurlijk een of meer van onze nieuwe hesjes. Op de derde plaats het groepje van Marissa, Evi, Loena en Aymée!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
464 Views

Jullie kennen onze sponsor Hesje.com toch? Nee echt, we menen het. Nee? Van onze trainingshesjes, die we konden laten #bedrukken met ons eigen ontwerp! Zo tof! We gaan ervoor zorgen dat je ze leert kennen! Hou onze social media in de gaten.. #trainingbibs #meshbibs #hesje #hesjes #moviestars #jongoranje #U19 #O19

No automatic alt text available.
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
242 Views

Het eerste trainingsweekend na het WK-kwalificatietoernooi is in volle gang! In de Utrechtse sporthallen Nieuw Welgelegen en de Sportcampus werken we een vol programma af. Daarnaast blikken we terug op de afgelopen periode en maken we plannen voor de komende tijd!
Wat een gaaf toernooi in Linz hebben we gehad, ondanks dat we op een andere uitslag hoopten. Maar we kijken terug naar vele mooie momenten, waaronder onze goals in Linz! Bekijk alle goals terug op onze website, en laat ons weten welke jij de mooiste vindt! Commentaar kun je hier op Facebook achterlaten!

POLL! Wat was onze mooiste goal van het U19 WFCQ 2017? Nieuws 30 september 201730 september 2017 Voor de een nog vers in het geheugen, voor de ander een eeuwigheid geleden: In onze drie wedstrijden op het U19 WFCQ in Linz moesten onze tegenstanders 16 keer (!) de bal uit het doel vissen! Zonder het…
floorballmeiden.nl

Pictures of our third and final match at the U19 WFCQ in Linz; NED 🇳🇱 ️vs 🇦🇹️ AUT. Thanks Hannes Draxler for your photos this tournament!

"In the 3rd period almost all play was at the Austrian half with the Dutch in total control." We kept firing shots at the Austrian goal. But it was not enough. We did not qualify for the U19 World Floorball Championships. Sports can be real tough. 😭 But we will be back.

#metlefU19 #linz2017 #u19wfcq #floorball International Floorball Federation (IFF) NeFUB - Nederlandse Floorball en Unihockey Bond

Photo by Sjaak Hazeleger.

Image may contain: one or more people