Photos
Videos
Pensii speciale pentru... hoți. Până când? Va plângeți de poluare... De lăcătuși, sudori, constructori ați auzit? Ei muncesc de ani și ani in condiții inumane pentru bani foarte putini... Până când? Un sudor lucrează 8-12 ore pe zi in hale pline de fum și gaze toxice, radiații, caniculă sau frig și îndurăm toate acestea gândindu-ne că trebuie să avem ce pune pe masă copiilor noștri... până când? Discurile de tăiat sau polizat, lucrând cu ele, se macină și produc pulberi cancerigene... Fum, praf nociv și gaze toxice de la tăiat cu plasmă sau argon și CO2 de la zecile de tuburi consumate la sudură ne macină pe noi pe interior, iar în schimb angajatorii ne tratează că pe niște sclavi, nu ne oferă nici macar sporul acela salarial pentru lucru în mediul toxic. Rușine!!! Nici grupa a doua de muncă n-o avem pentru ca legea este făcută in avantajul firmelor... oare câți dintre noi vor mai apuca vârsta de pensionare? Și tot așa fiecare categorie de oameni care muncesc și chiar produc ceva din care se alimentează întreaga economie și din care unii din cei care au timp sa vorbească sau fac legi, fură sau se înfruptă după bunul plac... până când? Și acum vă întreb pe voi Domnilor angajatori, senatori, miniștrii ori deputați... sudorii sau lăcătușii trebuie să moară înainte de a apuca sa mănânce prea mult din pensie???... PÂNĂ CÂND??? DISTRIBUIE SĂ VADĂ O ȚARĂ ÎNTREAGĂ CINE MERITĂ DEFAPT PENSII SPECIALE!!!
668
151
Valentine's Day
472
20
Pe vremea când Putin era prim ministru...să lăsăm imaginile să vorbească. Așa trebuie condusă o țară...nici un oligarh nu trebuie să se creadă Dumnezeu pe pământ. DISTRIBUIE să ajungă pâna la politicienii noștrii ca poate invată și ei ceva din asta!
425
43
Posts
Forum Sudori is feeling confident.
January 11

Vă salut colegi sudori. Am relansat canalul nostru de YouTube (Forum Sudori). Vom folosi imaginile foto și videoclipurile personale create de Dvs. pe care le puteți trimite în mesaj privat paginii de Facebook Forum Sudori. Poate fi orice video cu suduri, filmulețe explicative, sau pur și simplu clipuri video filmate atunci când sudați. Deasemenea, vă puteți arăta abilitățile de sudura la orice nivel, începător sau profesionist. V-om adăuga filmările și imaginile Dvs. foto atât pe canalul YouTube cât și pe pagina de Facebook însoțite de numele Dvs. și orașul în care locuiți.
Echipa Forum Sudori vă mulțumește!

Reparație (remaniere) corectă a unui defect la rădăcina unei suduri TIG la țeava.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Forum Sudori
4,308 Views
4.3K Views
Reviews
4.4
8 Reviews
Tell people what you think