Photos
Videos
Laugh of the weekend 󾌴 Iphone 7 prank. Tak til Fundroid.dk for hintet til denne video.. Vi har vidst det hele tiden.. Folk æder den sædvanlige Apple hype aldeles ukritisk 󾌴󾌴󾌴 Nogle af "forbedringerne" er : ip67 certificering (vandtæthed som en hel del Android telefoner har haft i flere år ), hovedtelefoner med stereo (holy shit.. Anede slet ikke det fandtes), og en "forbedret" batterilevetid på hele 1955 maH.. Til info kører de fleste nye android med batterier på op til og over 5000 maH (min egen 3 år gamle PANTECH Vega Iron 2 kører med et batteri på 3220 maH, men det er sikkert uden betydning..) Altid noget lyden er blevet kraftigt forbedret i henhold til videoen her 󾌴.. Men nej. Jeg kommer nok ikke til at købe iPhone igen. Har prøvet een gang. Det var mere end rigeligt 󾍇 Copyright and courtesy of : Jimmy Kimmel Show
1
3
Posts

Vi har fået flere beskeder vedr et nyt "teleselskab" ved navn Velkommen. Selskabet ser såmænd legit nok ud, men deres salgsmetoder er lidt "smart-i—en-fart" (de sædvanlige hurtigtsnakkende unge sælgere på lidt for meget coke, det gør at de kan holde salget oppe. Suk!)

Vi har fået flere rapporter om at de ringer folk op og udgiver sig for at være fra ens eget teleselskab, og de overtaler så ofret til at indgå kunden en ny aftale med dem.. Jeg kender heldigvis ikke selskabet, ...men ved at deres metoder er en GROV overtrædelse af markedsføringslovgivningen (de må ikke bare kontakte folk uopfordret, og i særdeleshed da heller ikke udgive sig for at være en anden virksomhed end den de vitterlig er ) , og jeg kan kun bede jer der modtager opkald fra "jeres teleselskab" om at politianmelde velkommen dk for overtrædelse af markedsføringsloven.

Et hurtigt tjek på Trustpilot giver bestemt ikke det bedste indtryk heller (der er få nyere 5 stjerners review med lovprisninger. Alene navnene på "anmelderne" er så platte, at man kan se de kører damagecontrol via fiktive trustpilot brugere - Så HOLD jer langt væk, og informer jeres venner og familie om blot af sige farvel og tak, og så smide røret på.. Dette er telemarketing plat, når det er allerværst! :

https://dk.trustpilot.com/review/velkommen.dk

See More
No automatic alt text available.

Den her.. Den MÅ vi bare eje! ❤️

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Freefiles.dk
38 Views
38 Views
Posts

Så er den gal igen med Videolinks i Messenger Apps! Klik ikke på noget der sendes uopfordret til dig. Be careful out there!

Lidt crazy nyheder her fra Asien og vore venner hos yugatech. Vivo som nok er det hastigt voksende mærke, næstefter storebror brandet OPPO, har taget førertrøjen på og vil nu med I kampen om morgendagens mobilmonstre. Begge mærker produceres af kinesiske BKK. De vil med i slipstrømmen fra HUAWEI, og det er nok kun et spørgsmål om tid før vi ser både OPPO og Vivo hos danske forhandlere. Begge mærker udmærker sig ved høje Specs, sindssygt gode kameraer og moderne hardware. Til meget lave priser. Kameraerne er imponerende..

http://www.yugatech.com/…/vivo-xplay7-to-come-with-10gb-r…/…

Vivo has reportedly started working on a new flagship smartphone dubbed as the Vivo Xplay7 which is expected to be the first-ever phone with...
yugatech.com
And sub-$300 convertibles too. They come with tons of software loaded for free, including Office 365.
gsmarena.com

Det internationale sikkerhedsfirma Kaspersky har de seneste måneder undersøgt en ny type mobil-malware, de har givet navnet 'Skygofree'.

I går offentliggjorde Kaspersky sin sikkerhedsanalyse af hackersoftwaren og her beskrives 'Skygofree', som den mest ondsindede mobilvirus firmaet nogensinde har set.

Det internationale it-sikkerhedsfirma Kaspersky advarer mod historisk ondsindet virusangreb
ekstrabladet.dk
Park Bio på Østerbro i København bliver i øjeblikket groft udnyttet, da en række falske sms'er er i omløb
ekstrabladet.dk

Så gik den sgu ikke længere APPLE 😂

The firm has been hit with eight different lawsuits since the news broke last week.

Glædelig bagjul og godt nytår til jer alle. Vi har noteret os at der den seneste uges tid er en ny videovirus på spil på Facebook. Afsenderne er stort set aldrig klar over at de sender dem videre, og ej heller at de er inficeret. Virusen spredes oftest via en app API hvor brugeren inficeres og giver appen fulde rettigheder, eller så omgår denne Facebooks sikkerhedsforanstaltninger. Modtager man en besked fra en af sine Facebook venner der ser ud som vist på billedet i denne post (modtager og afsender navn sløret) .. SÅ LAD VÆRE MED AT ÅBNE DEN. SLET DEN OMGÅENDE! Dernæst bør du, under dine Facebook indstillinger, tjekke op på hvilke apps du har givet brugeradgang, og endeligt bor du også ændre din adgangskode til Facebook! Rigtig godt nytår derude. Be safe!

No automatic alt text available.

Her ser du de 3 hotteste mobiler i Asien lige pt. Alle 3 midrange telefoner I prisklassen omkring 2000 DKr. Alle 3 med rimeligt gode Specs til den lave pris. Både OPPO og Vivo er storsælgere I ASIEN men Huawei går også efter førstepladsen. Vivo gætter jeg på vi ser i Europa /Danmark snart, da kinesiske BKK som producerer både VIVO og OPPO tager ved lære af HUAWEI'S markedsstrategi..

With new selfie-centric smartphones coming out left and right, we will now compare three newly released offerings packing 18:9 screens and good front cameras....
yugatech.com

Nyt voldsomt virusangreb mod danske Facebook-brugere er i gang - du er alt for nem at narre, mener dansk sikkerhedsekspert

Nyt voldsomt virusangreb mod danske Facebook-brugere er i gang - du er alt for nem at narre, mener dansk sikkerhedsekspert
ekstrabladet.dk
Den seneste udgave af Apples operativsystem macOS High Sierra har et kæmpe sikkerhedshul
ekstrabladet.dk