Posts

Hienoa Raisio - lihaskuntoa iäkkäille! "Älykuntosali on osa modernia palvelukokonaisuutta, joka alkaa tuottaa toivottua tulosta myös kaupungin taloudessa. – Ikäihmiset pystyvät asumaan kotonaan pitempään, kun he ovat fyysisesti ja psyykkisesti hyvässä kunnossa, sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg toteaa."

Ikäihmisten kuntoilubuumi vahvistuu Raisiossa, jossa avattiin tammikuussa uusi HURin kuntosalilaitteilla varustettu älykuntosali Kerttulassa. Elokuussa 2016 avatussa Hulvelassa on yli 600 käyttäjää, ja myös Fysioterapiakeskus Veto ja Levossa on reilun vuodet päivät ollut älykuntosali kovas...
hur.fi

Aamutohtorin aiheena tänään olkapää. Jukka Pekka Kourin suositukset hoidoksi: kuntoutus, fysioterapia ja liike.

Morning Doctor's topic today on the shoulder. Jukka Pekka groped recommendations for therapy: Rehabilitation, physiotherapy and movement.
Translated
Aamutohtori, fysiatrian erikoislääkäri Jukka Pekka Kouri kertoi aamu-tv:ssä melko yleisistä ja erilaisista olkapäävaivoista, niiden syistä…
areena.yle.fi
Photos
Reviews
Fysioterapia.info has no reviews yet.
Tell people what you think
Posts

Hammasterveydellä on todella monitahoisia vaikutuksia!

Hampaiden kiinnityskudosten tulehdus eli parodontiitti voi suurentaa riskiä sairastua aivoinfarkteihin, tuore tutkimus vahvistaa.
iltalehti.fi

Yhdessä 😊

Together 😊
Translated
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by MetDaan Beauty
43,488,978 Views
43,488,978 Views
MetDaan Beauty

Trust Practicing a new Doga position!😊
By: @my_aussie_gal

Tuore väitös: Kevyt liikunta, kuten puolen tunnin reipas kävely päivittäin, voi vähentää huonokuntoisten miesten riskiä äkilliseen sepelvaltimotautikuolemaan.

Kevyt liikunta, kuten puolen tunnin reipas kävely päivittäin, voi vähentää huonokuntoisten miesten riskiä äkilliseen sepelvaltimotautikuolemaan, todetaan lääketieteen lisensiaatti Magnus Hagnäsin väitöskirjassa, joka tarkastetaan Oulun yliopistossa perjantaina 12.1.2018.
sttinfo.fi

Erikoissairaanhoitoa tarvitsevat tai leikkausta odottavat näkevät nyt reaaliaikaisesti hoitojonojen pituuden Kanta-Hämeessä. Uutta järjestelmässä on se, että jonomittari päivittyy jatkuvasti ja sitä voi tarkastella netissä kaiken aikaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on ottanut käyttöön netissä toimivan mittarin, josta näkee joka hetki, kauanko jonotus erikoissairaanhoitoon keskimäärin kestää.
yle.fi

Fysi-lehti 2/2017 on ilmestynyt tänään 21.11.2017 digilehtenä uudella, lehteä varten rakennetulla, mobiiliyhteensopivalla julkaisualustalla. Toivomme Fysi-lehde...n puhuttelevan kaikkia, joiden elämää fysioterapia ja kuntoutus sivuavat joko työn, opiskelun tai omasta tai läheisten terveydestä ja toimintakyvystä huolehtimisen kautta.

See More

Katse jo ensi vuoteen: Ikäinstituutilla on asiaa!

Look at it next year: the age institute wants to see you!
Translated
MAR14
Feb 14 - Mar 14Valtakunnallinen
77 people interested

”Hyvä kuntoutussuunnitelma kokoaa yhteen eri ammattilaisten tekemät tutkimukset ja niiden tulokset ja asiakkaan tilannekartoituksen yhdeksi isoksi kokonaisuudek...si. Siinä osataan antaa arvoa palveluntuottajien tekemille palautteille. Fysio-, toiminta- ja puheterapeuteilta saa arvokasta tietoa kuntoutussuunnitelmaan.”

See More
" a good rehabilitation plan will bring together the studies carried out by various professionals and their results and the customer's situation mapping into one big whole. It will be able to value the feedback made by service providers. Physical, operating and speaking therapists receive valuable information on the rehabilitation plan."
Translated
Kuntoutussunnitelma - Nea Emilia
youtube.com

Asenne kohdillaan - ratkaisuja etsimään 👍

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
"Päätin, että minä pusken eteenpäin ja yritän aina"
44,529 Views
Yle Uutiset

15-vuotiaana Ulla Kulju loukkaantui vakavasti ja halusi kuolla - keväällä urhea urheilija voitti alaraajahalvaantuneiden naisten ratamoottoripyöräilyn MM-kisat. "Olen päättänyt käyttää tästä elämästä sen jokaisen päivän."

- Selkävaivat alkoivat elokuun lopussa, ja niitä ei saatu lopullisesti pois. Loman aikana selkää on kuntoutettu fysioterapialla, Lepistö kertoi

- the back problems started at the end of August, and they couldn't get out forever. During the holidays, the back has been rehabilitated with physical therapy, bats told me.
Translated
Lotta Lepistö menestyi menneellä maantiepyöräilykaudella, mutta ei pysynyt huippukunnossa koko kautta.
yle.fi

Lihasvoimaa kannattaa ylläpitää! "Reservikapasiteetti on se ylimääräinen lihasvoima, joka henkilölle vielä jää toiminnosta suoriutumisen jälkeen. Otetaan esimerkki. Pentiltä istumasta seisomaan nousu vaatii 90 % hänen alaraajojensa tuottamasta maksimilihasvoimasta, Martilta vain 50 %. Viikon vuodelevon jälkeenkin Martti pääsee sängystä itsenäisesti ylös, Pentti todennäköisesti ei."

Ikäihminen kuntosalilla ei ole enää harvinaisuus. Ja miksi olisikaan, sillä viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana tutkimustieto lihasvoimaharjoittelun hyödyistä ikääntyessä on lisääntynyt räjähdysmäisesti. Tyytyväisyyteen ei kuitenkaan ole varaa, sillä edelleenkin liian harva eläkeikäinen liikkuu t...
ukkinstituutti.fi

Hyvät käytännöt kannattaa ottaa laajaan käyttöön 👍

"Loimme myös suoravastaanotot, joissa kipuoireinen menee tapaamaan fysioterapeuttia eikä lääkäriä. Fysioterapeutti varaa tunnin perusteellisen tutkimuksen kipup...otilaalle. Opastuksen jälkeen ihminen palaa useimmiten töihin, ja kaikki voittavat. Yksi suoravastaanotto voi korvata 3-4 pikaista lääkärikäyntiä."

See More
Suomalaiset ovat varsin kivuliasta kansaa. Lääkäri Helena Mirandan mukaan pitkäaikaisista kivuista kärsii yli miljoona suomalaista. Se tietää maailman...
karjalainen.fi

FYSIn puheenjohtaja Paula Sarias opastaa meitä välttämään istumisen aiheuttamia selkäkipuja. Otetaanpa opiksi! #fysiry #fysivaikuttaa

Yli kuuden tunnin päivittäinen töissä istuminen on yhteydessä lisääntyneeseen alaselkäkipuun.
businessopas.fi

Asiantuntijatietoa tuki- ja liikuntaelinvaivoista ja niiden itsehoidosta: maksuttomat yleisöluennot 15 paikkakunnalla syksyn mittaan. Tänään vuorossa Forssa ja Hamina!

😟

Kela on antanut viime vuosina tuhansia hylkääviä päätöksiä kuntoutushakemuksiin. Viime vuonna hylkäyksen sai 20 prosenttia hakemuksista.

Kunnat ja Kela huolehtivat kuntoutuksesta. Käytännössä ne yrittävät usein sysätä sitä toistensa vastuulle.
hs.fi