Posts

En färgstark personlighet och konstnär har hastigt lämnat oss. Våra tankar går till familjen 🌷

A colorful personality and artist have suddenly left us. Our thoughts go to the family 🌷
Translated
Image may contain: 1 person, closeup
Kosta Boda

Ulrica Hydman Vallien 1938 - 2018.

Igår nådde oss det sorgliga beskedet att Ulrica Hydman Vallien lämnat oss. Med stor stor tacksamhet kan vi se tillbaka på al...la de år som Ulrica var med och formade Kosta Boda och hennes sätt att uttrycka sig och måla har blivit ett signum för oss. Våra varmaste tankar går till Bertil och hans familj.

Vi samlas idag kl 14.00 i glashyttan för att hedra Ulrica med en tyst minut.

- Magnus Andersson, VD

See More

På lördag blir det fest på Kosta Outlet när Samir & Viktor intar scenen! Kom och shuffla loss kl 17:00! 🎤

On Saturday there will be party at cost outlet when Samir & Viktor take the stage! Come and get out at 17:00! 🎤
Translated
Världens snabbaste turné gör ett stopp i Kosta!
www2.glasriket.se
Videos
Det fantastiska Glasriket!
1.5K
40
Film från Glasrikets kick-off
7
TÄVLA MED GLASRIKET I ADVENT
145
167
Photos
Reviews
5.0
2 Reviews
Tell people what you think
Lena Johansson
· December 3, 2017
Bästaste resmål man kan tänka sig ♥ Helt underbart med vacker konst och underbar natur ♥
Posts

Stort grattis Maja och gänget på The Glass Factory till den fina nomineringen! 😍👏🌷🎉 Nu håller vi tummarna att priset hamnar i Boda! 👌

Big congratulations maja and the gang at the ice-Cream Factory to the fine nomination! 😍👏🌷🎉 now we keep our fingers crossed that the price goes in boda! 👌
Translated
Museet i Boda är med och slåss om utnämningen Årets museum 2018.
sverigesradio.se

Spendera lördagen i lugn och ro med en tur till mysiga The Tea Room som öppnar upp för säsongen imorgon! Vi önskar er en trevlig helg!

Spend Saturday in peace and quiet with a turn to cozy the tea room opening up for the season tomorrow! ☕ we wish you a nice weekend!
Translated

Vi gillar att berätta om positiva nyheter! Här är kvinnan från Australien som landade i Glasriket och som nu vågar satsa och bygga sin alldeles egen ateljé i Boda. I samband med Vernissagehelgen Glaskonst 27-29 april kommer Tillie Burden hålla öppet hus i den nya ateljén. Återväxten i Glasriket är god! 💪🔥🍾

Image may contain: 2 people, night

Hur laddar du upp inför Mellofesten ikväll?
Foto: Bergdalahyttan

Image may contain: people sitting and food

På söndag är det dags för årets första guidning med Natur - och Kulturguiderna i Glasriket! Kolla in programmet och se vilken eller vilka turer du vill gå med på.

Följ med ut i naturen och bli guidad runt om i hela Glasriket under 2018! Guidningarna hålls 2: söndagen i månaden- men i år med utökat program.
www2.glasriket.se

Nu längtar vi till mer sånt här! Ett säkert vårtecken är Glaskonsthelgen och idag är det exakt två månader till den startar. Vem vill du ta med till Glasriket 27-29 april?

Now we long for more like this! A sure spring sign is the Glaskonst weekend and today it is exactly two months until it starts. Who do you want to bring to Glasriket 27-29 April?

Image may contain: plant, flower, tree, grass, outdoor and nature

På Rugstorps Lantgård är det 🐑lov istället för sportlov. I helgen kan ni själva få uppleva detta genom att gå på en lammsafari!
Hälsa och mys med lammen medan bonden finns till hands för att svara på frågor. Efter safarin kan ni passa på att fika på lantgårdens egna café.

Guidningen måste förbokas, se mer information via länken.

Passa på att gå på lammsafari på Rugstorps Lantgård under sportlovet!
www2.glasriket.se

Definitivt Glasrikets mest högtflygande äventyr! Vågar du prova detta?

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,776 Views
1,776 Views
Little Rock Lake AB

Om ni vill uppleva mer av vårt underbara snölandskap är Ni varmt välkomna att boka Ert Zipline äventyr redan nu. Vi har bokningsbara avgångar hela sportlovsveck...an 19-24/2 och om väder prognosen håller i sig kommer vi ha kvar snölandskapet hela lovet ut. Missa dessutom inte vår vinterkampanj ColdSeason som pågår med 30% rabatt i Svarta och Kamikaze banan gällande bokningar till och med 28 februari.

See More

Äntligen sportlov i den här delen av landet och tid till roliga aktiviteter både inne och ute! Titta in på vår sportlovssida och planera in en aktiv vecka i Glasriket.

Sportlovskul i Glasriket Hitta på något kul på sportlovet! Efter en lång mörk vinter kan energin tryta. Vad passar då bättre än att ladda upp batterierna med härliga sportlovsaktiviteter? Är du på jakt efter en riktig adrenalinkick, vill vila ögonen på något väldigt sött eller få ut...
glasriket.se

Vad sägs om den här härliga kombinationen med konstglas i vintermiljö? Vi önskar er alla en trevlig helg!

How about this lovely combination of art glass in the winter environment? We wish you all a nice weekend!

Image may contain: outdoor

Passa på att uppmärksamma alla dina hjärtan idag. Glasriket önskar en mysig alla ❤️❤️❤️ dag!
...
Remember to greet all your loved ones today. Glasriket wishes a cozy ❤️❤️❤️ Day!

No automatic alt text available.

Klarblå himmel, strålande sol och snötyngda träd! Känner ni precis som vi lusten att ta på er skidorna och ge er ut så är spåren i Svartbäcksmåla riktigt fina nu! Kanske planera in en utedag till helgen?

Utbildad glasblåsare på Kosta Glascenter, en av formgivarna till Kosta Bodas jubileumskollektion Hommage och nu utsedd till Årets stjärnskott på ELLE Decoration Swedish Design Awards 2018! Grattis önskar vi på Glasriket!

I gränslandet mellan �bruksföremål och skulptur tänjer Hanna Hansdotter gränsen �för vad som är möjligt. Årets stjärnskott på ELLE Decoration Swedish Design Awards 2018 är: Hanna...
elledecoration.se