Videos
Startup Weekend Thessaloniki 2018
45
2
Career week in Act. Thank you for inviting us! We had a great time!
14
Photos
Posts

Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στο C# and .NET Workshop και έχουμε μάθει τόσα πολλά! Οπότε τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να φτιάξουμε την δικιά μας εφαρμογή. Αφορά μια λίστα με τις εκδηλώσεις την πόλης, όπου οι χρήστες μας θα βλέπουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα event και θα μπαίνουν με τα credentials τους 👨‍💻👩‍💻👨‍💻👩‍💻

Image may contain: 1 person, sitting

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την συμμετοχή μας στο Bioengineering Hackathon! Μην το χάσεις!

No automatic alt text available.
EMB IEEE Student Chapter AUTH to Bioengineering Hackathon

H Golden Gate Pro δραστηριοποιείται στην διεξαγωγή επιμορφωτικών σεμιναρίων για την ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων και την επανεκπαίδευση (up-skilling) σε θέματα ...πληροφορικής και προγραμματισμού υπολογιστών. Το όραμα της είναι να γεφυρώσει το κενό ανάμεσα στην τυπική εκπαίδευση και την αγορά εργασίας στον χώρο του ΙΤ, ενθαρρύνοντας τους εκπαιδευόμενους να χτίσουν μόνοι τους ένα ξεχωριστό και μοναδικό online portfolio, και να το αξιοποιήσουν για να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία που θα κληρώσει σε έναν τυχερό participant του hackathon ένα free pass για το Deep Learning with Python Keras Workshop. Απαραίτητη προϋπόθεση για όποιον ενδιαφέρεται για το free pass είναι να έχει ασχοληθεί στοιχειωδώς με Python.
Website: http://www.goldengatepro.com
Workshop: http://goldengatepro.com/deep_learning_python_keras.html

Προλάβετε να κάνετε register (http://events.eventzilla.net/e/bioengineering-hackathon-213…) για το hackathon μέχρι σήμερα και για όσους θέλουν απλά να παρακολουθήσουν τις ομιλίες της πρώτης μέρας απομένουν 10 visitor passes! Μείνετε συντονισμένοι για ανακοινώσεις σχετικά με τα έπαθλα και τους κριτές!

See More
Posts
Golden Gate Pro updated their cover photo.
Image may contain: text

Θες να εμβαθύνεις στην μηχανική μάθηση, και συγκεκριμένα στον τομέα του deep learning. Παρακολούθησε αυτό το εντατικό σεμινάριο με τις πιο σημαντικές έννοιες. Ξεκινάμε με τις βιβλιοθήκες της Python για Machine Learning (pandas, numpy, scipy, scikit-learn, matplotlib), καθώς και τις low-level βιβλιοθήκες πάνω στις όποιες πατάει το Keras, π.χ. TensorFlow, Theano, CNTK. Στην συνέχεις εμβαθύνουμε σε αλγορίθμους και case studies από το deep learning σχετικά με την αναγνώριση χαρακτήρων(OCR), αναγνώριση εικόνας, επεξεργασία κειμένου, αναγνώρισης συναισθημάτων. Και επιπλεόν θα μάθουμε για το πώς λειτουργούν τα generative models και το reinforcement learning.

JUN16
Jun 16 - Jun 23Thessaloníki, Greece
111 people interested

Κλείνοντας την ακαδημαϊκή χρονιά σας ετοιμάσαμε το ξεχωριστό σεμινάριο "Deep learning with Python Keras". 👨‍🏫Ξεκινάμε 16 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη 💻.
Το Keras είναι μια εύχρηστη, γρήγορη και αξιόπιστη βιβλιοθήκη της Python, που τρέχει πάνω από το Tensorflow ή το Theano και έχει πολλαπλές εφαρμογές και εκπληκτικά αποτελέσματα στους τομείς της ρομποτικής, της αναγνώρισης εικόνας και βίντεο και της τεχνητής νοημοσύνης(AI).

Εμβάθυνε στα νευρωνικά δίκτυα με την εύχρηστη και αξιόπιστη βιβλιοθήκη της Python, Keras, και μάθε τα πάντα για το deep learning.
goldengatepro.com

Θα είμαστε και μείς στο Bioengineering Hackathon και θα μιλήσουμε για το Kaggle. Eπιπλέον θα έχουμε δώρα και εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες. Μην χάσεις αυτή την ευκαρία να μάθεις, να διασυνδεθείς και να δημιουργήσεις!

No automatic alt text available.
EMB IEEE Student Chapter AUTH to Bioengineering Hackathon

Μπορείτε να δείτε και το πρόγραμμα της εκδήλωσης! Μην ξεχάσετε να κάνετε registration ως visitors ή participants εδώ (http://events.eventzilla.net/e/bioengineering-hackathon-213…) για να παρακολουθήσετε ή να συμμετάσχετε στην εκδήλωση! Οι θέσεις εξαντλούνται γρήγορα! Σας περιμένουμε!

Golden Gate Pro is attending Data Science and Statistics with R at ApoDec.

Sunday morning with Data Science, Statistics and R #workshop #ggplot

Image may contain: laptop and screen
Image may contain: one or more people and indoor
ApoDec is at ApoDec.

Golden Gate Pro right here right now 🤓🧐🤩
coding on a Friday night

To Golden Gate Pro θα είναι εκεί! Μην το χάσεις!

MAY12
Sat 10:00 AM UTC+03OKThessThessaloníki, Greece
428 people interested

Έχουμε δημιουργήσει ένα νέο group για τους απόφοιτους και τους φίλους του Golden Gate Pro, για να ανταλλάσουμε ενδιαφέροντα νέα, θέσεις εργασίας, και εκδηλώσεις τεχνολογικού χαρακτήρα. Join the community!

Golden Gate Pro's photo.
Closed Group
57 Members

2 τελευταίες μέρες μείνανε!
Μην χάσεις την ευκαιρία να εκπαιδευτείς σε τεχνολογίες αιχμής και να ξεχωρίσεις. #datascienceR #dotNET #Workshop http://goldengatepro.com/#offers

Εκπαιδεύσου τώρα από επαγγελματίες και απογείωσε την καριέρα σου. Εκτόξευσε τις προγραμματιστικές σου γνώσεις και γίνε περιζήτητος στην αγορά εργασίας.
goldengatepro.com

Αν θες να ξεκινήσεις με την ανάλυση δεδομένων από το μηδέν, στις 5 Μαΐου ξεκινάει ένα πλήρες μάθημα για την γλώσσα προγραμματισμού R στην Θεσσαλονίκη. Μάθε πώς να αναλύεις, να βγάζεις συμπεράσματα και να οπτικοποιείς τα δεδομένα σου. Έχουν μείνει περιορισμένες θέσεις.
https://www.facebook.com/events/282488555618939/

MAY5
Sat 10:00 AM UTC+03ApoDecThessaloníki, Greece
257 people interested
Golden Gate Pro shared their post.
April 16

Ξεκίνησε με την R από το μηδέν και μάθε πώς να αναλύεις, να βγάζεις συμπεράσματα και να οπτικοποιείς τα δεδομένα σου. Ένα Workshop για όλους, χωρίς προαπαιτούμενα. Κλείσε την θέση σου σήμερα!

Κλείσε την θέση σου μέχρι την Δευτέρα και επωφελήσου της early bird προσφοράς μας.

Η ακαδημία προγραμματισμού Golden Gate Pro διοργανώνει το υπερεντατικό σεμινάριο 24 ωρών "Build your Web App with C# and .NET", που θα πραγματοποιηθεί 04-19 Μαΐου στον χώρο Apodec, Θεσσαλονίκη.
career.duth.gr

Κλείσε την θέση σου τώρα!
Τελευταίες μέρες της early bird προσφοράς μας

Η ακαδημία προγραμματισμού Golden Gate Pro διοργανώνει ένα υπερεντατικό σεμινάριο 24 ωρών που θα πραγματοποιηθεί 05-13 Μαΐου στον χώρο Apodec, Θεσσαλονίκη.
career.duth.gr
Golden Gate Pro updated their cover photo.
April 10
Image may contain: screen