Photos
Reviews
4.1
27 Reviews
Tell people what you think
Tommi Lundell
· July 14, 2017
Ostin akun tehokkaammalle moottorille reilu vuosi sitten GreenCyclestä ja talven jälkeen se alkoi käyttäytymään omituisesti. Otin yhteyttä huoltoon josta pyysivät lähettämään akun heille jonka tein ja... tänään aku tuli takaisin saatekirjeen kanssa. "Testasimme akun ja siinä oli 97% alkuperäisestä kapasiteetista jäljellä, Akku kuitenkaan ei toimi normaalisti kun sitä puretaan isommilla virroilla ja tästä syystä päätimme vaihtaa akkusi uuteen."
Siis oikeasti..uuteen vaikka en edes tiennyt akun toimivan erikoisesti ja tämän takia se ei ollutkaan huoltoon lähtenyt. Tätä sanon mahtavaksi asiakaspalveluksi ja tiedän mistä osat/akut tämän jälkeen tilailen. (Mietin alkuun ostavani akun ulkomailta, mutta koska siitä on minullakin huonoja kokemuksia niin päätin koettaa ostaa Suomesta vaikka hinta onkin korkeampi. Tällä(kin) kertaa minulle edullisemmaksi tuli toimia liikkeen kanssa, jolle tyytyväinen asiakas on tärkeä. Kiitos sydämmestäni.
See More
Anssi Salmi
· November 15, 2017
Puolitoista vuotta 250w sarja käytössä, viikonloppuna lakkasi pelaamasta, soittoa liikkeeseen, seuraavana päivänä uusi nopari noudettavissa matkahuollosta ja fillari kulkee taas, hienoa ja nopeaa toimintaa👍
Jari Pirnes
· May 8, 2017
Minulla on kolmatta vuotta käytössä Creencyclen muunnossarja. Tänä keväänä se lakkasi vähitellen toimimasta. Laitoin sähköposti Creencycleen. Laitoin osat ohjeen mukaisesti pari viikkoa sitten matkah...uollossa Kajaaniin. Osat tulivat takaisin perjantaina. Vika oli ollut ledi -näytössä, joka oli vaihdettu uuteen. Uusi osa ja matkahuollon rahti takaisin meni takuuseen. Laitoin osat tänään takaisin pyörään. Tulin juuri ajelulta. Hyvin toimii taas.
Enpä tosiaan mieti (jos olen mietinytkää), mistä seuraavat sähköistysosat tilaan.
See More
Teuvo Kaihlavirta
· June 20, 2017
Vuosikymmenen paras hankinta kohdallani. On kuin mopolla ajaisi paitsi että kuulee linnun laulun. Parhaillaan pyöräilen Eestissä mikä onkin pyöräilijöiden paratiisi muunmaalaistenkin mielestä.
Kimmo Ahonen
· May 15, 2015
Kiitokset nopeasta toimituksesta! Viikonloppuna tilasin osat ja Tiistai aamuna tuli jo Matkahuollosta saapumisilmoitus.
Asennus oli muuten simppeli mutta vähän aikaa piti raapia päätä kun moottorin (2...50 W etuveto) piuha sojottikin akselista ylös eikä alas kuten ohjeissa ohjeistettiin. Sitten hokasin, että ns. hahloprikat oli sattuneet tähän vanteseen toimituksessa väärin päin. Siitä yksi tähti pois. :-) Poljin anturiakin piti vähän muokata ja hankkia uusi keskiö. Mutta nuo johtuivat itse sähköistettävästä pyörästä eivätkä sähköistyssarjasta. Livakan tuntuinen hyötyajoneuvo tuli Trek Soho sinkulasta ensimmäisen päivän 45 km:n testailujen perusteella! See More
Outi Nuutila
· May 19, 2017
Joponi itse sähköistin. Erikoisen hyvät asennusohjeet! Niistä suuri kiitos. Ilman niitä homma olisi jäänyt tekemättä. Vähän jouduin miettimään, viilaamaan ja tuunaamaan pyörää ohjeen ulkopuolelta. Ain...oa miinus tulee "ylimääräisestä" tavarasta joka muuntosarjan mukana tulee, niillä kun en tee mitään. See More
Jone Erik
· July 26, 2016
Muutamalla viikolla myöhästyneestä toimituksesta tuli pientä kivaa lisää yllätyksenä pakettiin, siitä peukku GC:lle. Etunapa EASY setillä nyt ajettu n. 1 kk ja 200 km. Hyvin tuntunut pelittävän toista...iseksi ja 14 km työmatka sujuu nätisti. See More
Johanna Kotilainen
· April 2, 2017
Olen sähköistämässä itse pyörääni, ja Kimmo antoi hyviä neuvoja. Olen nainen, ja tuumin ovatko muut naiset tehneet moista itse?

Nyt jos saisin vielä neuvoja liimaukseen, sekä tuon yhden osan sijoitu...spaikan, alkaisin olla loppusuoralla! See More
Jukka Hellén
· September 11, 2016
Asiakaspalvelu on loistava ja tuotteet vaikuttavat laadukkailta.
Lauri Turunen
· May 19, 2017
Mainio muuntosarja (toimii -25C pakkasessakin) ja erinomainen asiakaspalvelu!
Erkki Kontiainen
· May 11, 2016
Nopeat toimitukset, tilaaminen onnistuu kätevästi ja tuotteet sellaisia, kuin luvataan. Toinen muunnospyörä työn alla. Johtosarja kookkaine liittimineen on helppo kytkeä, mutta vaikea asentaa siististi.
Kimmo Juhani Pikivirta
· March 2, 2017
Loistava palvelu.
Kari Kaarto
· February 7, 2017
palvelu on selkeää,ja hyvin asiansa osaavaa kiitos siitä
Jeremias Palomäki
· November 29, 2013
Palvelu oli hyää sähköpostitse. Yksi tähti jäi puuttumaan Suomen kielisten asennusohjeiden puuttuessa, koska ohjetta ei vielä oltu uutuustuotteelle keretty kirjoittaa.
Samuel Jäntti
· September 2, 2016
Huippu palvelu, toimii vielä vuosia toimituksen jälkeenkin:)
Posts

Tällä videolla on aika hyvin tuotu esiin millaista etua sähköpyörä antaa tavalliseen pyörään verrattuna. Muutenkin tuollaisella Fatbikella on kiva ajella vaikka metsäpolkuja jolloin sähköt tuo siihen mukavaa turvaa kun voi huoletta ajaa pidempääkin lenkkiä matkan taittuessa kevyesti vaikeassakin maastossa.
http://www.kaleva.fi/…/kumpi-oli-maen-paalla-ensin-f…/7524/…

Video: Kaksi polkijaa, toisella allaan tavallinen pelkällä lihasvoimalla liikkuva läskipyörä ja toisella sähköavusteinen versio. Kumpi on ensin nyppylän päällä?
kaleva.fi

Nyt on hyvä hetki kiitellä kaikkia asiakkaita ja muutakin facekansaa hyvin menneestä vuodesta! Mekin tästä hiljalleen poistumme joulun viettoon ja pidämme samalla pienen kinkun sulattelu tauon alkuvuoteen saakka.
Tässä vielä hyvää joulumieltä kaikille alennuskampanjan muodossa välipäivien ajaksi, jonka aikana tuotteita tarjolla 10% alennuksella. Kampanja alkaa jouluaattona 24 päivä ja alennuksen saa hyödynnettyä verkkokaupasta alekoodilla Välipäivät2017 , joten ei muuta kuin ostoksille silloin.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!

Now is a good time to thank all customers and other face people for a very past year! We, too, are slowly leaving for Christmas, while at the same time we have a small time to rest until the beginning of the year. Here's a good Christmas view for everyone in the form of a discount campaign for the holidays during which products offer 10 % discount. The campaign will start on Christmas Eve on the 24th and the discount will be exploited in the online store by Alek, so nothing but shopping at the time. Merry Christmas and happy new year to all!
Translated
No automatic alt text available.
Posts

Mukavaa joulun odotusta kaikille! Tässä muutamia viimeaikaisia sähköistysprojekteja mitä olemme tehneet. Kuten kuvista näkyy muunnossarjat ovat hyvin monipuolisia ja meiltä löytyvän valikoiman avulla sähköistää lähes millaisen menopelin tahansa. Moottorimalleja ja tehokokoja löytyy moneen lähtöön ja varmasti jokaisen ajoon sopivaksi. Vielä kerkeää käydä tekemässä viimeiset joululahjahankinnatkin https://www.greencycle.fi

Have a nice Christmas waiting for everyone! Here are some recent electrification projects we've been doing. As you can see from the images, the transformation series are very varied and the choice we have is to electrify almost any kind of game. Engine models and power can be found for many departure and certainly for each driving. One more time to go and make the last Christmas present.
Translated

Morjens ja mukavaa maanantaita kaikille! 😀
Oletko muuten huomannut meidän syksyisen ennakkotilauskampanjan, jossa suosituimmat tuotteet ovat tarjolla alennetuin hinnoin?

Mikäli vielä harkitset, niin nyt on oikea hetki käyttää tilaisuus hyväksi ja käydä hankimassa kunnon sähköistyssetit pyörääsi. Ennakkotilauskamppis on voimassa vielä tämän viikon perjantaihin saakka, jonka jälkeen aloitamme myös tavaroiden toimitukset joten tilauksesi on myös nopeasti perillä.

...

Täältä löydät tiesi ostoksille https://www.greencycle.fi/category/62/ennakkotilaa

See More
Jo perinteeksi muodostunut Greencycle ennakkotilauskamppanja on taas täällä. Tilaa nyt sähköistyssarja polkupyörääsi huippuhintaan | GREENCYCLE
greencycle.fi

Siivotaan vanhat alta pois ja tehdään uusille tuotteille tilaa!! Pistettiin jälleen käyntiin jo perinteeksi tullut ennakkotilauskamppis ja tulevaa syksyn uutta satoa myyntiin alennetuin hinnoin. Käy katsomassa mitä kaikkea kivaa sieltä löytyy!!
https://www.greencycle.fi/category/62/ennakkotilaa

Let's clean up the old ones and make room for new products!! Once again set up a pre-Traditional Pre-order and upcoming autumn new crops for sale at reduced prices. Go see what kind of fun there is!! https://www.greencycle.fi/category/62/ennakkotilaa
Translated
Jo perinteeksi muodostunut Greencycle ennakkotilauskamppanja on taas täällä. Tilaa nyt sähköistyssarja polkupyörääsi huippuhintaan | GREENCYCLE
greencycle.fi

Kesä alkaa olemaan takanapäin ja toivotetaan syksy tervetulleeksi! Aloitettiin samalla pienimuotoinen syyssiivous ja laitettin sähköpyöriä ja moottoreita alella myyntiin! Täältä löytyy aletuotteet ja tervetuloa ostoksille https://www.greencycle.fi/…/64/tarjoukset--varastontyhjennys

Nyt lähtee halvalla valmiita Suomessa sähköistettyjä sähköpyöriä sekä monia erilaisia polkupyörän sähköistyssarjoja. Katso syystarjouksemme!
greencycle.fi

Greencycle oli mukana YLE:llä esitettävässä Kansan liike ohjelmasarjassa!

YLE:llä esitettävä 10 osainen Kansan liike -niminen ohjelmasarja esittelee tulevaisuuden liikkumis -ja liikuntamuotoja. Kansan liikkeen tavoitteena on löytää ekologisesti kestäviä ja terveyttä edistäviä tapoja hoitaa päivittäinen liikkuminen. Greencycle oli mukana kansan liike -ohjelmassa tekemässä tavallisesta polkupyörästä sähköpyörän, jotta sarjan päähenkilö löytäisi jälleen kipinän lähteä liikkumaan... pyöräillen.

Katso jakso Yle Areenasta:
http://areena.yle.fi/1-3738330

See More
2/10. Vaippahousut jalkaan ja kypärä päähän. Tutkitaan pyöräilyn todellisia terveysvaikutuksia.
areena.yle.fi

Iloisia uutisia!!
Greencycle on taittanut iloista matkaa sähköpyöräilyn edistämiseksi jo 6 vuotta ja sen kunniaksi teimme synttäriale kampanjan!!
Tarkemmat tiedot ale-tuotteista löytyvät verkkokaupastamme https://www.greencycle.fi/category/62/synttaritarjoukset

greencycle.fi

Greencycle toimitti Kajaanin kaupungille 2 sähköriksaa ja Sähköyhtiö Loisteelle sähköpyörän jonka he lahjoittivat yhdeksi Kajaanin kaupunkipyöräksi, joita voi lainata ajoon koko kesän ajan. Pyörät julkistettiin tänään Pyöräillen puukaupungissa tapahtumassa jossa oli myös Greencycle pyörien koeajopiste.

Image may contain: people sitting and outdoor
Image may contain: outdoor
Image may contain: one or more people, bicycle and outdoor
Image may contain: bicycle and outdoor
Greencycle shared a Page.
May 2, 2017

Greencycle on mukana ensi lauantaina järjestettävässä Pyöräillen puukaupungissa tapahtumassa Kajaanin Raatihuoneen torilla. Tuomme mukanamme tapahtumaan sähköpyöriä joten tervetuloa koeajolle. 🚲
Torilla tavataan!! 😃

Pyöräillen puukaupungissa's photo.
Pyöräillen puukaupungissa
236 Likes

Tässäpä palautetta luettavaksi ja kokemuksia miten pyörän sähköistäminen on onnistunut Greencycle muunnossarjalla:

Erittäin positiivinen kokemus!
Olin miettimässä valmista sähköistettyä maastopyörää, mutta päädyin Greencyclen tarjomaan 899 euron asennuspakettiin nykyiseen maastopyörääni.
Itse sähköistämistyö oli mielenkiintoinen projekti. Olen pyörien kanssa jonkin verran tottunut puuhaamaan, mutta hyvät ohjeet auttoivat niin, että homma oli mukava kokemus. Polkuanturinkin a...sennus keskiöön onnistui helposti.
Haastavaa oli normaalista käytännöstä poiketen asentaa akku satuloatolppaan kiinnitettyyn tavaratelineeseen. Päädyin käyttämään laminaattilevyä, johon oli hyvä kiinnittää akkuohjaimet suoraan ym, ja levyn kiinnityksestä telineeseen tuli tukeva. Nyt jousitettu takapää toimii hienosti niin, että sekä akku että digiboksi kulkevat tasaisesti rypyläisellä jäätikköpinnallakin.

Suuri ilo oli, kun kaikki toimi heti niin kuin piti. Ensimmäinen lenkki, 7 km innosti toiselle 15 kilometrin lenkille samana päivänä. Akun varaustila oli laskenut vain yhden pykälän verran, vaikka oli 0-keli. LCD-näyttö on hieno, ehdottomasti kannattava hankinta.

Olen ajanut 8 vuotta amerikkalaisella 550 watin sähköpyörällä (lyijyakku), mutta yllättävää kyllä, tässä tuntui tehoa olevan saman verran. 2-tason avustus oli hyvinkin riittävä, 4-tasolla pitkätkin mäet nousivat mukavasti.

Kun tänä päivänä puhutaan sähköautoista, niiden yleistyminen tavallisen kansan käyttöön on vielä vaiheessa. Mutta sähköavusteinen polkupyörä on jo nyt valmis tuote kaiken kansan ekologiseksi kulkuvälineeksi.

Eli olen hyvin tyytyväinen hankintaan! Ohessa vielä kuva pyörästä.

See More
Image may contain: bicycle and outdoor

Mielenkiintoista tutkimusta pyöräilyn hyödyistä mistä kannattaa ottaa vinkkiä omaan arkeen. Lisäksi sähköpyörällä menee jopa 10-20km työmatkakin uskomattoman kepeästi raittiista ilmasta nauttien. http://yle.fi/uutiset/3-9574610

Myös työmatkakävely on terveellistä, mutta vaikutukset eivät ole yhtä suuria.
yle.fi

Tällaisesta voitais ottaa mallia monella muullakin paikkakunnalla ympäri Suomea. Lapsillakin mukava matkustaa pyörän kyydissä raittiissa ulkoilmassa ja havainnoida samalla ympäristöä.

This could be done in many other places around Finland. Even children are comfortable traveling with a bike in fresh air, while observing the environment.
Translated
Minimuksubussi on lasten kuljettamiseen tarkoitettu sähköavustettu polkupyörä, jolla perhepäivähoitajat ja päiväkodin henkilökunta voivat kuljettaa lapsia lähiympäristöön.
www.kaleva.fi

Kesä se vain lähenee hetki hetkeltä ja pyöräilykelit ne vain paranee siinä sivussa. Mikäli polkupyöräsi vielä odottaa päivitystä sähköistyksen muodossa niin vielä ehdit hyödyntää meidän ennakkotilaajan edut. Ennakkotilaamalla muunnossarjan saat tuotteet n.10-15% edullisemmin normaaleista hinnoista.

8 hyvää syytä hankkia Greencycle muunnossarja
- Ainoa sarja, joka suunniteltu Pohjoisiin olosuhteisiin
- Ainoa suomalainen tuotemerkki...
- Markkinoiden paras hinta / laatusuhde
- Markkinoiden paras takuu
- Kevyt, tyylikäs ja huomaamaton
- Monipuoliset ominaisuudet
- Huoltovapaa, erittäin pitkäikäinen kumppani
- Aina alan viimeisimmät tuotteet ja uusimmat innovaatiot

See More
Greencycle tarjoaa Suomen laajimman valikoiman merkkituotteita polkupyörän sähköistämiseen. Klikkaa ja tutustu valikoimiimme.
greencycle.fi

Meiltä löytyy muunnossarjoja moneen lähtöön ja Fattipyöränkin sähköistys onnistuu helposti. Kuvan pyörän on asiakkaamme itse sähköistänyt Greencyclen etumoottorilla.
Pyörä jolla varmasti pääsee eteenpäin kesät-talvet joka säässä!

Kannattaa käydä tutustumassa Fattipyöriin soveltuvien moottoreiden laajaan valikoimaan.
http://www.greencycle.fi/…/3…/greencycle-fatbike-250500w-36v

Image may contain: motorcycle and bicycle