Photos
Videos
Like&Share #GridaDuma #punedhedinjitet
12K
288
“Shqipëria e përjetimit dhe e mendimit” Korçë
634
43
Like & Share. Ne jemi fitimtarë! #GridaDuma #punedhedinjitet #Votonr2
2.1K
50
Posts
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
12,606 Views
12,606 Views
Partia Demokratike e Shqipërisë was live.

Fjala e deputetes Grida Duma në Parlament.

Për ditën e gruas!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Grida Duma
4,070 Views
4K Views
Posts