Photos
Videos
BUÉK homevideo :)
102
16
Tegnap támadás ért engem A sokszívűvel kapcsolatban. Erre reagálok az alábbi videóban:
123
33
Ádi Potter vs. Minerva MCGalagony
87
14
Posts

Most történik épp b12 standon. Várlak benneteket szeretettel.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
235 Views

A Könyvfesztiválon ma délután összefutottam füzesgyarmati olvasókkal is. Éviéknek dedikáltam először a novellámat a Szeretlek, anya! kötetben, amelynek pont a bemutatójára igyekeztem. Nagyon izgultam, mert csupa irodalmi, színházi és zenei előkelőségek között üldögéltem ott a főasztalnál, és én lélekben, annak dacára, hogy a 10. regényemet írom, még mindig a kis békés megyei lány vagyok, szóval az ilyen helyzetek nekem mai napig parák. Szerencsére a drága Lackfi János mell...ém telepedett, adott két puszit és ezzel kicsit segített feloldódni. Ami pedig külön öröm: a közös dedikáláskor nem csak Szeretlek, anya! köteteket írtam alá, hanem Fényembereket, A sokszívűt és a Gyémántfiú trilógia részeit is. Összegezve: csodás pillanatokat töltöttem ma a Millenárison. Holnap délelőtt 11 és 12 között dedikálok az Athenaeum B12-es standjánál, szeretettel várlak benneteket!
(A fotón jobbról balra Könyves Rozi, azaz Évi, a füzesgyarmati könyvesbolt szíve-lelke, én, valamint Évi lánya, Rozina.)

See More
Image may contain: 3 people, people smiling, indoor
Reviews
5.0
19 Reviews
Tell people what you think
Aniko Hrabovszkiné Jenei
· October 5, 2017
Kedves, spontán és közvetlen személyiség. Úgy tud beszélgetni, mesélni, hogy az ember azt érzi, régi ismerőse és elfeledkezik közben a teremnyi, tátott szájjal figyelő emberről (akik szintén így éreznek).
Pálné Zsuzsi Jandácsik
· November 10, 2017
Nem régen fejeztem be a Hópelyhek a válladon c. könyvét. Imádtam, szinte letehetetlen, két nap alatt kiolvastam!! A stílusa kifinomult, annyira magával ragadó, hogy nehéz letenni...
Bajnóczi Annamária
· September 22, 2017
Imádom a posztjait és a könyveit ��
Bettina Szombati
· September 4, 2017
ötből hat csillagos az írónő munkássága ;)