Posts

Skal vi (fortsat) levere de seneste nyheder direkte til dig? 📧

Så beklager vi ulejligheden, da vi må meddele, at du i så fald skal tilmelde dig igen. Det gør du her: bit.ly/FMNewsletterDK ✔️

Efterfølgende kvitterer vi med en e-bog fuld af frisurer!

...

Årsagen til denne fornyelse af tilmelding skyldes den nye datalovgivning, som du kan læse, hvilken betydning har for dig her: bit.ly/nyhedsbrevstilmelding

See More
Fra og med den 25. maj i år indføres der en ny datalov i alle EU-lande. Den nye lov påvirker de fleste virksomheder. Læs mere om det her.
hairmagazine.dk

Har du allerede set, hvem der vandt priser til Danish Beauty Award 2018? 🏆 Hvis ikke, så kig med her, hvor vi har samlet et resumé fra showet: bit.ly/DBA2018vindere 📸🎀

I Tivoli Congress Center var der gjort klar til en festlig aften i anledning af Danish Beauty Award. Hair Magazine sad klar på forreste række til at hylde alle de nominerede.
hairmagazine.dk
Reviews
4.9
17 Reviews
Tell people what you think
Sigrid Wøhler
August 10, 2014
Et spændende Magazine
Videos
Hair Magazine online version
3
6
Paul Mitchell - Copenhagen Fashion Week AW 2018
12
Frivillige frisører klipper hjemløse i juletiden
517
63
Photos
Posts

COACHELLA TEMA! 🌸🎶🍹

Har du brug for inspiration til forårets og sommerens festivalfrisurer? Så se med her!

Vi har samlet en række Instagram profiler, som fremviser looks, der netop kunne ses til dette års Coachella Valley Music and Arts Festival 2018.

...

Klik her og find links til disse trendy profiler: bit.ly/CoachellaInstagraminspiration

See More
I anledning af Coachella har vi fundet inspiration til sæsonens festival looks. Her får du 5 Instagram anbefalinger til nye profiler, du bør følge.
hairmagazine.dk

Et hold nye Wella Master Color eksperter kan nu hyldes efter at have gennemført den højeste uddannelsen inden for farve hos Wella Professionals 👏🏅💐

Ønsk dem tillykke med et like, og find deres navne her: bit.ly/wellamastercolorexperts

Der skal lyde et stort tillykke fra Hair Magazine!

Syv dygtige frisører kan nu kalde sig Color Expert, da de netop har bestået den sidste eksamen i Wella Professionals' Master Color Expert-uddannelse.
hairmagazine.dk

HeadBrands har fået splinternyt hovedkontor i Lund, der blandt andet rummer deres nyeste tiltag om at skabe et uddannelsesstudie ✂️💡

Ari Koponen, der officielt har været Nordic Education Manager fra starten af det nye år, er drivkraften bag. Hans rolle og planen med uddannelsesstudiet kan du læse mere om her:
bit.ly/AriKoponenHeadbrandsuddannelsesstudio

Fra en lille by i det nordlige Sverige via London, Østrig og andre steder i verden, er Ari Koponen nu landet i rollen som Nordic Education Manager for Headbrands.
hairmagazine.dk

DANSK KOLLEKTION AF KEVIN SKOU BIRK 🙌 🇩🇰

I sidste uge opfordrede vi alle danske frisører til at indsende deres kreative kollektioner. Det resulterede i at vi blandt andet modtog RISKY, som repræsenterer det cool, rå og maskuline look!

Vil du også have din kollektion fremvist? Så kan du altid sende den til os, så kommer den på www.hairmagazine.dk

...

Se alle billederne fra kollektionen her: bit.ly/KevinSkouBirkRiskykollektion

See More

På fredag løber Danish Beauty Award 2018 af stablen og der vil blandt andet blive uddelt priser i disse kategorier 👱‍♀️💄🏆👠

Årets Hårstyling – Detail
Årets Hårstyling – Professionel
Årets Hårplejeprodukt - Detail...
Årets Hårplejeprodukt – Professionel

De nominerede er at finde her: bit.ly/DanishBeautyAward18nominated

👉 Hvem synes du skal vinde og hvorfor? Lad os høre om dine foretrukne produkter i kommentarfeltet.

For at se normineringer i andre skønhedskategorier, klik her: www.danishbeautyaward.dk/nominerede-og-vindere-2018/

See More
Nu er det snart tid til at dette års Danish Beauty Awards skal uddeles blandt landets favoritprodukter indenfor skønhed og kosmetik Se de nominerede her.
hairmagazine.dk

Teamet fra danske Studio cim mahony var hyret af modebrandet PaulSmith til deres show under modeugen i Paris, hvor de præsenterede deres AW18 kollektion. Her var der fokus på sofistikeret individualitet og mangfoldighed! Med produkter fra L'Oréal Professionnel blev der skabt stylinger, som fremhævede den naturlige struktur i håret 💁‍♀️

Læs mere om teamets arbejde og looks her: bit.ly/CimMahonyforPaulSmith

Til maj lancerer L’Oréal Professionnel den 100 % plantebaserede hårfarve Botanea – noget Cim ser meget frem til, der til dagligt driver det eksklusive Cim Mahony Studio.
hairmagazine.dk

Wella Professionals TrendVision Awards 2018 har NU åbnet op for ansøgninger til deltagelse i konkurrencen, der kommer til at finde sted i Lissabon i Portugal til november 🇵🇹️ Tager du chancen og ansøger, eller kender du en, der burde forsøge? Så husk at tagge dem

Der kan ansøges i de to kategorier #ColorVision eller #CreativeVision senest den 20. august.

Læs mere om hvordan du deltager her: bit.ly/WellaProfessionalsITWAansøg

Nu er der åbnet op for ansøgninger til Wella Professionals' TrendVision Awards 2018. Indsend dit bidrag til #ColorVision eller #CreativeVision inden den 20. august.
hairmagazine.dk

Vi er stolte over, at vi i samarbejde med Tryg Forsikring Danmark nu kan tilbyde en ny type forsikring, skræddersyet specifikt til selvstændige frisører 🤝

Vi har udvidet vores produktportefølje, sammen med et af de største og mest respekterede forsikringsselskaber i Norden, for at imødekomme behovet i branchen og hjælpe frisørerne, så I kan gøre det, I er bedst til!

Læs flere detaljer om frisørforsikringen her: bit.ly/Trygfrisørforsikring

...

👉 Her kan du købe forsikringen: www.trygerhvervsforsikring.dk/hair/

See More
Hair Magazine vil give alle frisører mulighed for at udleve deres salondrømme og kunne fokusere på dét, der er vigtigt. Derfor har vi sammen med Tryg skabt en frisørforsikring, der dækker de fleste ulykker, der kan opstå i en salon.
hairmagazine.dk

Vi præsenterer nu relanceringen af www.frisorjob.dk/ ♥️🙌

Det glæder os, at kunne fortælle at hjemmesiden er blevet opdateret. Den har fået helt nyt design og byder på flere funktioner! Alt sammen til fordel for dig, der søger job i frisør- og skønhedsbranchen, eller som ønsker at leje en stol ud eller finde en ny, talentfuld elev. Mulighederne er mange, smut selv ind og se 🖥️

FRISORJOB.DK er Nordens største jobportal i frisør- og skønhedsbranchen. Vi har mere end 10 års erfaring med rekruttering og formidling ledige stole og saloner til salg. Søger du et job i en salon, er FRISORJOB.DK stedet at lede.
frisorjob.dk

Så er der nyt fra Hair Team Company 🙆‍♀️

I artiklen her fortæller de lidt mere om, hvad der optager deres arbejde i øjeblikket, og løfter sløret for deres nyeste produktopdatering!

Du inviteres også til shows, der afholdes i både Jylland (Århus) og på Sjælland (Taastrup), så det skulle være muligt for alle at komme til.

...

Få alle detaljerne her: bit.ly/hairteamcompany

See More
2018 bliver et fantastisk år med masser af spændende, faglige udfordringer, gode minder, nyheder og tiltag, som kommer til at definere Hair Team Companys fremtid.
hairmagazine.dk

📸 DEL din frisurekollektion med os i dag 📸

Så er det sikkert at den, og du eller din salon, kommer på vores hjemmeside! www.hairmagazine.dk/f…/frisurekollektioner-haarmode-styling/ ..& måske også på vores sociale medier eller i bladet 👏

Du er også velkommen til at tagge en ven eller kollega, hvis kollektionsarbejde, du synes fortjener lidt ekstra opmærksomhed 💫

...

Find flere information om hvor det skal sendes til her: bit.ly/delfrisurekollektioner

See More
Vi er på jagt efter frisureinspiration og vil gerne vise dit eller din salons arbejde. Indsend din nyeste kollektion til os, så vi kan sprede din kundskab videre.
hairmagazine.dk

Har I hørt det? 😯 📺
SVT kommer med nyt LIVE program til efteråret, der sætter fokus på svenske frisørtalenter og unge frisørkunder!

Læs alt om det her: http://bit.ly/SVTfrisørprogram

Nyt svensk tv-program kobler de bedste frisørtalenter med den svesnke ungdom. Programmet udkommer til efteråret, hvor du vil kunne følge med live på SVT.
hairmagazine.dk

Nu er 2. udgave af magasinet også online 🙌♥️
Så hvis du ikke ved, hvad du skal lave i weekenden, så har vi et godt tip: Slå dig ned i sofaen eller i solen med det nyeste Hair Magazine!
Det kan tilgås lige her: bit.ly/hairmagazine2udgave

Husk på, at du ALTID kan finde det seneste nummer af magasinet herpå siden, hvis du er på din pc, i menuen i venstre side 😊

Læs Hair Magazine 2. udgave 2018, som er nordens største frisør-fagblad. I denne udgave kan du læse om Signe Eflund, som driver Wooma sammen med Neel Boje. Derudover møder vi Poul M, der fejrer 50 år i branchen til april samt meget mere.
interactivepdf.uniflip.com

Simpelt hår til hverdag og fest af Benjamin Martin ✂️🔝

Se de tre frisurer her, som især er god inspiration til at style de yngre kunder, der gerne vil være med på beatet!

Guiden findes lige her: bit.ly/benjaminmartinstepbystep

Benjamin Martin har lavet denne step by step af tre modeller med enkle, men sofistikerede hverdagslook. Følg med her.
hairmagazine.dk