Photos
Videos
Ohessa vielä video Jyväskylä Cupin puolivälierän rankkarikisasta. HaPon laukojat järjestyksessä siis Janne Kestinmäki, Atte Mannila ja Matias Lahtinen, ja Hapon maalissa siis Topias Lanne. Finaaliin aikaa 1 tunti 33 minuuttia..
43
F7-joukkue näyttää mallia: näin se käy! ;) Maalin tekijänä Oliver Haavisto.
29
Posts

VALMENTAJIA JA TOIMIHENKILÖITÄ ETSITÄÄN!!!

Junioritoiminta kaipaa kipeästi lisää valmentajia ja toimihenkilöitä! Valmentajia, apuvalmentajia ja joukkueenjohtajia kaivataan etenkin 2009-2010 syntyneiden sekä E-tyttöjen joukkueisiin!

Jotta jokaisella ikäluokalla ja joukkueella olisi toimintaedellytyksiä, ne tarvitsevat aikuisen huolehtimaan aluksi ohjauksesta ja myöhemmin valmennuksesta. Valmentajien lisäksi joukkueet tarvitsevat myös joukkueenjohtajia sekä huoltajia.

...

Tehtävät eivät ole vaativia, yleensä maalaisjärjellä toimien pärjää hyvin. Harvemmin kukaan on heti valmis valmentaja, joukkueenjohtaja tai huoltaja. Yleensä näihin tehtäviin kasvaa oman lapsensa mukana. Lisäksi jokaiseen tehtävään seura kustantaa tai järjestää itse koulutuksia, joten itsekseen ei tarvitse asioiden kanssa painia.

Jotta omat lapsemme voivat harrastaa jalkapalloa Harjavallassa nyt ja tulevaisuudessa, seura tarvitsee mukaan lisää aktiivisia vanhempia. Tule nyt mukaan mukavan harratuksen pariin!

http://harjavallanpallo.yhdistysavain.fi/

Kysy rohkeasti lisätietoja!

Puheenjohtaja
Janne Lahtinen p. 050 438 4101
janne.lahtinen@yara.com

See More

T07-08 Kävi tänään pelaamassa huittisissa kaksi futsal peliä. Ensimmäinen peli oli paikallista Lujaa vastaan. odotusarvona oli, että tulee tiukka ja tasainen peli.Toisin kuitenkin kävi Hapon tytöt vei ja Luja vikisi. Loppulukemat 6-0 paremmalla viimeistelyllä mahdollisuudet isompiinkin lukemiin.

Toisessa pelissä vastaan asettui Pallo-Iirot. Odotuksena oli että tulee todella tiukka ja puolustusvoittoinen peli kun ensimmäinen kohtaaminen raumalla oli päättynyt Iirojen 2-1 voitt...oon. En tiedä mitä tytöt olivat päättäneet mutta palloa pidettiin hallussa ja yritettiin syötellä ja saatiin hyviä maalipaikkoja. Iirojen ainoa maali pääsi syntymään pienestä merkkausvirheestä, mutta sisua on sen verran että tasoihin tultiin väkisin. lopputulos 1-1.
Tilastot löytyy täältä
https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu…

Seuraavaksi 07-08 syntyneet tytöt pelaavat Harjavallassa 4.3.2018 kello 14.00 alkaen.
Futsal on parasta paikan päällä.

See More
T07- 08 came by today to play two futsal games in crake. The first game was against the local firm. Expected to be a tight and flat game. But in other words, it was the acid girls who took them, and they were Final reading 6-0 with better finishing, the chances of even bigger readings. In the second game, there was a ball of ball. The expectation was that it would be a very tight and defensive game when the first encounter in rauma had ended with the 2-1 victory of the iiro. I don't know what the girls had decided, but the ball was held and tried to feed and got some good paint. The only goal of the iiro was to be born from a small misjudgement, but there's enough guts to get even. Outcome 1-1. Statistics can be found here https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu?status=played&category=futsal%7Cspllsuomi%7CFT11 Next, the girls born 07-08 will play in the brush at 4.3.2018 PM. Futsal is best on the spot.
Translated
Jalkapallotulokset ja tulevat ottelut sinulle tuo Suomen kattavin tulospalvelu TULOSPALVELUARKISTO    VANHAN SIVUSTON TULOSPALVELU ...
palloliitto.fi
Posts

HaPon T07 (06-08 syntyneiden joukkue)
toivottaa uudet ja vanhat harrastajat tervetulleiksi mukavan harrastuksen pariin!

Jos mietit uutta harrastusta tai haluat palata tauon jälkeen jalkapallon pariin, niin tule mukaan HaPon 06-08 syntyneiden tyttöjen joukkueen toimintaan!
Meillä on tavoitteena liikkumisen ilo ja se, että kaikilla on kivaa. Kaikilla on mahdollisuus osallistua tämän joukkueen toimintaan, oli jalkapallo sitten tuttu vai tuntematon laji....
Tarkoituksena on harjoitella ja kehittyä yhdessä, sillä kyseessä on joukkuelaji.

Harjoitukset ovat salikauden aikana pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 15-16:30 liikuntahallilla sekä tiistaisin 18:30-19:30 Vinnarin koulun salissa, mutta kannattaa ottaa yhteyttä joukkueenjohtajaan tai valmentajiin ennen harjoituksiin tulemista, jotta voimme kertoa, jos harjoitusaikatauluun on tullut muutoksia.
Ulkokauden alkaessa ajat saattavat muuttua.
Talvikauden harjoituksissa pärjää sisäpelikengillä, säärisuojilla (eivät ole pakolliset, jos tulee testaamaan lajia), sisäliikuntavaatteilla ja juomapullolla, joten suuria hankintoja ei harrastusta varten tarvitse tehdä. Ulos siirryttäessä harjoituksissa tarvitaan nappikset ja säärisuojat sekä säänmukainen vaatetus ja juomapullo.

Jos jalkapallo kiinnostaa muuten, muttei ole uskaltanut aiemmin lähteä kokeilemaan lajia, koska ei halua osallistua peleihin, niin pelkkä harjoituksissa käyminenkin on mahdollista. Ketään ei pakoteta osallistumaan peleihin, mutta kaikille tarjotaan mahdollisuus tähän.

Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä:
Joukkueenjohtaja:
Johanna Kivi, johanna.kivi@pvo.fi, 050 313 3293

Valmentajat:
Vesa Kilkku, vekilkku@yahoo.com, 044 573 2747 Teemu Piira, teemu.piira@gmail.com, 040 704 5926

Jos haluat osallistua joukkueen toimintaan valmentajana, apuvalmentajana, joukkueenjohtajana tai huoltajana, niin otathan silloinkin yhteyttä nykyiseen joukkueenjohtoon. Kaikenlainen apu sekä ideat joukkueen kehittämiseksi ovat aina tervetulleita!

See More

P06 taustajoukkoineen toivottavat Rauhallista Joulua!

Image may contain: 12 people, people smiling

"Räikänmäen Rooney", Atte Mannila iski sunnuntain otteluissa kaksi maalia. Tässä juhlitaan LTU-ottelun avausmaalia, riehassa mukana Joona Sunnila ja nollan pitänyt maalivahti Aldin Dorociak.

Image may contain: 1 person, playing a sport and basketball court

HaPon B-juniorit eli 2001-2002 syntyneet isännöivät sunnuntaina futsal-liigan otteluita Harjavallan liikuntahallissa. Sarja on osoittautunut kovatasoiseksi ja tasaiseksi, eikä helppoja pisteitä ole ollut tarjolla. HaPo kohtasi ensimmäisessä ottelussaan Liedon Pallon. Ottelu oli tasainen, mutta pari puolustuspelin kömmähdystä päästi lietolaiset johtoon, jota HaPo ei onnistunut tavoittamaan. Loppulukemat 3-5 Liedolle. HaPon maalintekijöitä olivat Atte Mannila, Eetu Keto ja Otto... Hämäläinen.

Toiseen otteluun Littoisten Työväen Urheilijoita vastaan HaPo lähti pelaamaan puolustuksen kautta, ja HaPo ei antanut vastustajille rauhaa pelinrakentelussa. Atte Mannila vei HaPon johtoon komealla kaukolaukauksella. Toisella jaksolla HaPon tehominuutti ratkaisi ottelun lopullisesti. Janne Kestinmäki, Roni Lähdeviita ja Matias Lahtinen tekivät kolme maalia 45 sekunnissa, ja loppulukemat 5-0 murjoi maaliin Axel Forsell.

Liiga jatkuu ensi lauantaina, kun HaPon vieraaksi saapuvat FC Rauma ja RaiFu Raisiosta. B-juniorien ottelut alkavat kello 16, mutta tätä aiemmin pelaavat jo C14-juniorit alkaen kello 13 omaa sarjaansa. HaPon vastustajina ovat NiceFutis sekä Pallo-Iirot YJ.

See More

07-08 syntyneet tytöt kävivät tänään raumalla pelaamassa vuoden viimeiset futsal sarjapelit.

Ensimäisesssä pelissä vastaan asettui Lauttakylän Luja.
Peli oli alusta asti tunnustelevaa puolin ja toisin, kumpikaan ei saanut peliä ja palloa hallintaan pienessä salissa.
Hapon tytöt tekivät ensin maalin, mutta taisi tulla hyvän olon tunne puseroon ja annettiin Lujalle mahdollisuus ja Luja tasoihin. Onneksi oli halua voittaa peli ja kovan väännön jälkeen pallo maaliin ja loppuluke...mat 2-1 Hapolle.

Toisessa pelissä vastaan asettui paikallinen Pallo-Iirot.
Peli oli sekaavaa roiskimista alusta alkaen. Hapo meni 1-0 johtoon hienon kuvion päätteeksi. Sitten unohdettiin pitää vastustaja kiinni ja Iirot pääsi tekemään puolustajien selän takaa kaksi maalia. Onneksi Iirot eivät onnistuneet Rangaistuspotkusta. Lopputulos 1-2 Iirolle.

Sen verran pitää ottaa lopuksi kantaa tuomaritoimintaan, että pitäisi pystyä viheltämään koko peli samoilla säännöillä.
Emme hävinneet tuomarin takia.

See More

Tänään T06 kävi pelaamassa toisen futsal piirisarja turnauksen Liedossa. Vastaan asettuivat TPS ja FC Lieto.
Molemmissa peleissä näkyi ettei olla yhdessä harjoiteltu ja oltiin vastaan tulijoita varsinkin ensimmäisessä TPS:ää vastaan ja TPS kuritti virheistämme ankaralla kädellä lopputulos 14-0. Ei jäänyt epäselvyyttä kumpi oli parempi.

Toiseen peliin lähdettiin parantamaan ja auttamaan enemmän kaveria. Ensimmäinen puoliaika ohi ja Lieto johti 3-0. Meilläkin oli omat paikkamme mutta ei edes tuuri matkassa. Lopputulos Liedolle 7-0. Mutta kaikilla oli kivaa ja kaikki saivat pelata paljon. Kovuutta saatiin ja sitä annettiin, jääpussien määrä kertoo ettei valitettu turhasta. Olen ylpeä tytöistä jokainen jaksoi yrittää loppuun asti ja hymyillä.

Isänpäivän kunniaksi P12 pelasivat Isiä vastaan futsal-ottelun. Jännittävän ja tasaväkisen ottelun päätteeksi laulettiin vielä onnittelulaulu. Onnea Isät

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing
Image may contain: one or more people, people playing sports, basketball court and shoes

06 syntyneet tytöt aloittivat eilen oman futsal-kautensa Harjavallassa.
Ensimmäiseen peliin vastaan asettui FC Ulvila. Pelistä itsestään ei ole paljoa kerrottavaa, Ulvila voitti 5-1.

Toisessa pelissä vastaan tuli Maps joka oli pelissä todella suvereeni. Eikä tyttöjen taivalta helpottanut pari loukkaantumista yhtään. Loppulukemat Maps 16 Hapo 0.

...

Sitten pieni selvennys Hapolla tässä sarjassa pelaavat 06-08 syntyneet. Ja vastustajat ovat pääsääntöisesti 05 syntyneitä pitkään yhdessä pelanneita joukkueita. Hapon 06 syntyneet on tehty nyt kahdesta joukkueesta ja yhteisiä harjoituksia on vain muutamat takana. Tyttöjen kanssa on sovittu että kauden huonoimmat pelit on pelattu ja parrannetaan koko ajan.

See More

07-08 syntyneet tytöt aloittivat eilen lauantaina futsal kautensa Eurassa kolmella pelillä.
Ensimmäisessa pelissä vastaan asettui paikallinen Eupa, meillä ei ollut mitään tietoa kyseisestä joukkueesta kun emme olleet pelanneet sitten viime futsal-kauden Eupan vuotta vanhempia vastaan. Peli alkoi takkuisesti mutta hyvin oma maali puhtaana pitäen, tytöt sai ihan kivasti maalipaikkoja mutta ei yrityksistä huolimatta sisään. Lopputulos 0-0.

Toisessa pelissä vastaan asettui Noorma...rkun Koitto. Kun tytöt olivat saaneet tehtyä ensimmäisen maalin niin kaikkien peli-into lisääntyi ja jokainen halusi tehdä itse ratkaisuja. Lopputulos 6-0.

Kolmanteen peliin vastaan asettui FC Rauma. tiedossa oli jo ennenpeliä että hankalaa tulee mutta hienosti tytöt menivät heti alussa johtoon. harmittavasti toisen puoliajan lopulla Rauma pääsi tasoittamaan. Lopputulos 1-1.

See More

SakuCupissa Tallinnassa 2004-syntyneiden joukkue kohtasi viimeisessä pelissä Sääksjärven Loiskeen, taistellen sijoituksesta 9... tiukkaa vääntöä ja hyvää peliä ja varsinaisen peliajan tulos 0-0, sijoitus ratkaistiin siis rankkarikisalla! Tällä kertaa jäimme toiseksi joten turnauksen loppusijoitus 10.
Tyytyväisiä saadaan olla, uutta pelitapaa opeteltu ja eteenpäin menty ihan silmissä. Ensi keväänä jatkamme futista C14-sarjassa joten näillä eväillä on hyvä jatkaa!

Joukkuehenki on vertaansa vailla ja tämä joukkue jaksaa kantaa ja myös kehittyä! Kannustusjoukoille paikan päällä ja kotona suuri kiitos 😍

Image may contain: one or more people, people playing sports, sky, tree, outdoor and nature
Image may contain: one or more people, people playing sports and outdoor

2004-syntyneiden joukkue on parhaillaan kauden päätösturnauksessa Tallinnassa; SakuCup 2017

Uusi pelimuoto 11 vs. 11, täyskokoinen kenttä sekä iso pallo asettaa oman haasteensa joten kokemuksenhakureissulla ja uutta ollaan oppimassa! Hyvällä asenteella ja tällä joukkueella kaikki otetaan irti tästäkin

Aamun eka peli pelattiin pikkupakkasilla ja täydellä asenteella, niukka häviö 3-2, tästä jatkuu!

Image may contain: outdoor
Image may contain: one or more people, sky, tree, basketball court and outdoor
Image may contain: 2 people, people playing sports, people standing, sky and outdoor
Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Harjavaltalaista urheiluhistoriaa on nähtävillä liikekeskuksen näyttelyssä liittyen Suomi 100-tapahtumiin.

Brush Sports history is visible in the business centre's exhibition in Finland 100 events.
Translated
Image may contain: indoor

HaPon C15-pojat päättivät kautensa tiistai-iltaina Turun Urheilupuiston yläkentällä kuvassa näkyvällä ryhmällä. Vastassa ollut TPK voitti ottelun maalein 5-1. HaPon maalin teki Roni Lähdeviita. Kausi alkoi huhtikuun lopussa, eli sille tuli kestoa melkein puoli vuotta. HaPo aloitti syyskierroksen vahvasti neljällä voitolla peräkkäin, mutta sitten tuli seinä vastaan. Pienellä ryhmällä alkoi väsymys painaa, ja tasaisia pelejä ei enää pystytty kääntämään voitoiksi. Loppusijoitus ...syyskierroksen liigassa oli kahdeksas. Vaikka kausi päättyi mollivoittoisesti, oli tulos kokonaisuutena enemmän kuin positiivinen. Ennen sarjojen alkua tuskin kukaan olisi ennustanut, että HaPo sijoittuu kevätkierroksella kolmanneksi ja karsii paikasta alueliigaan. Suora paikka alueliigaan jäi myös lopulta vain yhden maalin päähän. Lisäksi HaPo pelasi itsensä jälleen hopealle kesäkuussa pelatussa Jyväskylä Cupissa.

Pitkään ei pelitaukoa ole tiedossa, sillä futsal-sarjat alkavat jo marraskuussa. Matkaa on tehty jo kymmenen vuotta, ja se jatkuu..

See More
Image may contain: 7 people, people standing, grass, tree, outdoor and nature

HaPon naisten joukkue päätti tänään kautensa Luvialla paikallista LuVea vastaan. Ennen ottelua HaPo oli sarjataulukossa viidentenä, mutta voitolla HaPolla oli tilaisuus ohittaa LuVe Ladies ja LTU ja ottaa ylemmän jatkosarjan kolmas sija. HaPo hallitsikin ottelua, ja Katariina Niemi vei HaPon johtoon ensimmäisellä jaksolla. LuVen Ladyt eivät onnistuneet tähän vastaamaan, ja hieman ennen loppua Kata Niemi viimeisteli loppulukemiksi 2-0 HaPolle. Näin HaPo sai kauden päätteeksi pronssimitalit Länsi-Suomen piirin ylemmässä jatkosarjassa. Sarjassa oli kauden aikana mukana 28 joukkuetta, joten kilpailu oli kovaa.

Image may contain: 14 people, people smiling, outdoor and nature

FC HaPon P04-joukkueen jalkapallokausi on vihdoin taputeltu pakettiin 6-0-voitolla Noormarkun Koitosta. Kausi meni joukkueelta ihan mukavasti lopullisen lohkosijoituksen ollen kakkonen. Erityisen ilahduttavana voidaan pitää viimeisen 8 ottelun tappiotonta putkea 26:lla tehdyllä ja 7:llä päästetyllä maalilla. Se on maalinteko-ongelmista kärsineelle joukkueelle ihan hyvä saldo.

Näillä eväillä myös lähdetään katsomaan reilun parin viikon päästä Tallinnaan Saku-Cupiin, mihin rahkeet siellä riittävät. Viron jälkeen joukkueen mielet täyttää Futsal ja Länsi-Suomen ykkösen mestaruuden puolustus.

Töitä ja parannettavaa riittää joka osa-alueella, mutta hyvässä porukassa on komia touhuta.

Image may contain: 16 people, people smiling, outdoor