Posts

Szerintetek átjutnak?

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,193,896 Views
Cycling Porn

Damn trails.

📷: Mike Schwarzenberger

Vannak sikerek, eredmények, amik felett nem Huny a sajtó szemet.
Interjú Miklós Fejes cyclocross szakágvezetővel.

Tegnap töltöttem be a 48-at, ám még most is max. 30-nak érzem magamat. Van egy nagylányom, aki idén végez az Az ELTE Bölcsészkarának, média mesterképzésén, de már most nagy sikerrel bontogatja szárnyait az újságírás, szépirodalom területein. Nagyon büszke apa vagyok!
vuelta.hu
Videos
Mátra Maraton 2011 fotók
26
5
Photos
Posts

Milyen szempontok alapján válasszunk futóbiciklit?

4) Gumi
Pumpálható kerék: A levegős rendszerek biztosítják a legjobb tapadást és csillapítás. Az esetleges súly többletet megéri beáldozni a kényelem oltárán. Padkáról leugratás vagy egyenetlen terepen haladás során sokkal jobban elnyeli az ütődéseket, rezgéseket. Alkalmas mind utcai, mind füves, köves vagy gyökeres felületre is. De sajnos ugyanúgy működnek, mint a felnőtt kerékpárokra szerelt külsők, esetenként defektet kaph...atnak.
Felhabosított műanyag: Előnye, hogy nem lehet kilukasztani. Maximálisan defektmentes. Használható bel térben és kültéren egyaránt. Megfelelő tapadást nyújt aszfalton, térkövezett területen, de erdei környezetben könnyen veszíthet ebből a tulajdonságából. Vizes kövön, pl. frissen felmosott lépcsőházban vagy tornateremben kifejezetten csúszóssá és irányíthatatlanná válhat.

További tanácsok futóbringa vásárláshoz:
http://futobringabolt.hu/tanacsadas/

See More
Image may contain: 1 person, sitting, motorcycle and outdoor

Milyen szempontok alapján válasszunk futóbiciklit?

3) Geometria
A futóbiciklizés gyakorlatilag futás és gurulás váltakozása, ezért fontos hogy mindehhez legyen elegendő tere a ridernek. A nyereg és hátsó kerék távolságra szintén érdemes odafigyelni. Egy alaposan megtervezett kisbringánál nincs hatalmas űr a hátsókerék és a legalacsonyabbra állított nyereg között. A túl nagy távolság a rossz súlypont elhelyezkedés miatt, nehezebb kezelhetőséget eredményez. Szerencsére webshopu...nkban ilyen termékkel nem lehet találkozni!

További tanácsok futóbringa vásárláshoz:
http://futobringabolt.hu/tanacsadas/

See More
Image may contain: 1 person, riding a bicycle, sitting, outdoor and nature

Milyen szempontok alapján válasszunk futóbiciklit?

2) Súly
Általánosságban elmondható, hogy nem érdemes a gyermek tömegénél 30%-kal többet nyomó tanuló biciklit vásárolni. Természetesen egy sportos, nagyobb izomzattal rendelkező kisbringás könnyebben tud kezelni egy magasabb súlyú futóbiciklit is. Vékonyabb, alacsonyabb fizikummal bíró társaiknál törekedjünk a 30%-os szabályra.

...

További tanácsok futóbringa vásárláshoz:
http://futobringabolt.hu/tanacsadas/

See More

Milyen szempontok alapján válasszunk futóbiciklit?

1) Méret
Habár a futóbringák váz méretének meghatározásánál gyakran találkozhatunk az ”egy méret” kifejezéssel, ne gondoljuk, hogy ugyanakkora bicikli egyaránt jó lesz egy 1,5 ill. egy 6 éves kisbringásnak is. Az ülés magasságot kell összevetnünk gyermekünk belső lábhosszának méretével. (az ágyék és a föld távolsága, cipő nélkül mérve)
A megfelelő egyensúly megtartása érdekében a kisbringás mindkét talpának le kell érnie a fö...ldre, többek között azért, hogy hajtani tudja magát előre. Lovasának az a futóbringa lesz biztonságos és hasznos társa, ahol a nyereg magasságot 2,5-3,5 cm-rel alacsonyabbra tudjuk állítani a belső lábhosszként mért értékhez képest.

Hogyan mérjük le a belső lábhosszt?
Állítsuk gyermekünket mezítláb, háttal falhoz támaszkodva. Csúsztassunk fel egy könyvet óvatosan az ágyékáig és mérjük le a könyv gerince és a föld közötti távolságot.

További tanácsok futóbringa vásárláshoz:
http://futobringabolt.hu/tanacsadas/

See More
No automatic alt text available.

Nincs ötleted mit kapjon gyermeked Karácsonyra?
Válaszd a világ egyik legmenőbb és legbiztonságosabb futóbringáját!
A képen látható FirstBike Limited Blue modell ára: 45.990 Ft

Érdekel? Itt megtalálod ezt is és a többi remek ajándékot a fa alá: http://futobringabolt.hu/bolt/

Image may contain: one or more people and outdoor

A hétvégén Szlovákiában, Hodruša-Hámreban rendeztük meg a Merkapt SE hegyibringás csapatának szezonzáró táborát. A három nap túrái során fedeztük fel a Banská Štiavnica közelében található, Helligon névre hallgató trailt, amely a videóban is hangsúlyosan megjelenik. Jó szórakozást!

2017. október 6-8. között Szlovákiában, Hodruša-Hámreban rendeztük meg a Merkapt SE hegyikerékpáros csapatának szezonzáró táborát. A három nap túrái során fedeztük fel, a Banská Štiavnica közelében található, Helligon névre hallgató trailt, amely a videóban is hangsúlyosan megjelenik. Jó szórakozást...
yt2fb.com
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Fail Downhill
668,419 Views
668,419 Views
Fail Downhill

Brandon semenuk is next level !!!!

Hangolódás: ON

Image may contain: text
CycloCross.hu

‼️ IDŐPONTOK ‼️

Idén nyolc fordulóból álló Magyar kupa-sorozatot fogunk kiírni, a tavalyihoz hasonló egységes szabályokkal, és korcsoportokkal.

A pályázati fel...tételeket a héten hirdetjük meg itt, és a BringaSport csatornáin, így a helyszínekre még várni kell kicsit.
De az időpontok immár adottak, ezeken a hétvégéken a családi ebéd elmarad 😉

Október 8. Magyar kupa
Október 15. Magyar kupa
Október 29. Magyar kupa
November 19. Magyar kupa
November 26. Magyar kupa
December 10. Magyar kupa
December 17. Magyar kupa

Január 7. Magyar Kupa
Január 14. Országos Bajnokság

Az idei várható változásokról egy következő posztban tervezzük megemlékezni.

#HUNcross #HUNcross18

See More
‼️ times ‼️ This year we are going to write an eight-Round Hungarian Cup Series with uniform rules like last year and age groups. The terms and conditions are announced in this week and on the @[837400219664511:274:BringaSport] channels, so the locations are still waiting. But the dates are now given, on these weekends with family lunch cancelled 😉 October 8. Hungarian cup October 15. Hungarian cup October 29. Hungarian cup November 19. Hungarian cup November 26. Hungarian cup December 10. Hungarian cup December 17. Hungarian cup January 7. Hungarian cup January 14. National Championship We plan to remember this year's expected changes in the next post. #HUNcross #HUNcross18
Translated

Nagy küzdelmeket láthattunk a föld alatt, és felett egyaránt!

Nagy érdeklődés mellett zajlott szombaton a nyolcadik MOFÉM Underworld Kupa, amelyen öt futamban 200 induló csapott össze. A Merkapt Sportközpont területén kijelölt és a kőbányai pincerendszerbe is levezető pálya ismét sok meglepetést tartogatott az indulóknak, sőt olyan is volt, aki nézőként…
mountainbike.blog.hu
HegyiBringa shared an event.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy nagyon hasznos és értelmes kezdeményezésre!
Támogassátok Ti is egy tetszőleges összegű utalással a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványt és biztassátok a srácokat egy megosztással.
Az utalás közleményébe ne felejtsétek el beírni a "Balaton" szót.
Hajrá!

AUG12
Sat 8:00 AM UTC+02Siófok VasútállomásSiófok, Hungary
151 people interested
HegyiBringa shared a post.
June 9, 2017

Crosskovácsira készülők figyelmébe.

Cseh Veronika

Kedves Bringások! Szombaton Crosskovácsi maraton, mely egyben országos bajnokság is bizonyos kategóriákban. Miután az elmúlt években és már idén is történt pár ...érdekes dolog a maraton versenyeken,szépen megkérek mindenkit a sportszerű versenyzésre, pálya nem levágására, OB előtt hirtelen másik kategóriában kiváltott licensz mellőzésére, illetve az arra nemjogosultak részéről a bajnoki csíkok mezen történő viselésének mellőzésére is. Nyilván, akinek nem inge, ne vegye magára.....szép hetet!

See More

Ez mekkora ötlet!

What an idea! :)
Translated
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
3,905,625 Views
3,905,625 Views
Cycling Is Amazing

Hey cyclists, increase your safety with a rearview mirror!
FLASH SALE! And 60% Off! Get Yours Here >>> : https://revelationstore.com/…/bicycle-wrist-safety-rearview…
Buy now and Save!!

És még mindig a Szilvás.

And still the plum. :)
Translated

A Lovas Stadion felújítása miatt - 15 év után - költözik a rajtterület: minden infó egy helyen a vasárnapi Szilvás Marciról!

Ha május utolsó vasárnapja, akkor Szilvásvárad Maraton – ezt minden bringás tudja - és ha Szilvásvárad Maraton, akkor kalandok sokasága, hiszen az egyik legizgalmasabb hazai montis eseményről van szó és a májusi időjárás is mindig tartogat valami meglepetést. Pont az időjárás szolgáltatta a 16.…
mountainbike.blog.hu