Photos
Videos
Kaveh med eksklusiv shout-out til alle våre 1 855 smashing følgere!! LIKE = Kaveh er Helt Sjef!
37
3
Posts

Hurra! I dag har vi kåret vinneren av Helt sjef 2015, og har gleden av å gratulere Marthe Bogstad med tittelen. Marthe Bogstad er, til tross for sin unge alder, fulltidsbonde, leder i Akershus Bygdeungdomslag og kaptein på det lokale damelaget. Hun brenner for å gjøre en forskjell, og hun imponerer juryen med sin stå-på-vilje og mot til å satse på det hun tror på! Gi en «like» for å gratulere Marthe, og les mer om både henne og de andre finalistene her: http://j.mp/1FAnkvG

Image may contain: 2 people

Juryen har møttes, og tirsdag 16. juni får vi vite hvem som blir Helt sjef 2015. Hvem håper du vinner?

Image may contain: 6 people, people sitting, table and indoor
Posts

Hele 5.500 personer har gitt sin stemme, og avgjort at disse ti videre til finalen i Helt sjef 2015. Hvem heier du på?

Image may contain: 13 people, people smiling

DA er avstemningen avsluttet! Tusen takk til alle som har stemt på sin favoritt. Vi skal nå gjennomgå stemmene som har kommet inn gjennom avstemningssiden, og legge til stemmene som har kommet inn manuelt, og kommer tilbake med endelig oversikt over hvem som er årets 10 finalister i løpet av tirsdag. Dette er spennende!

No automatic alt text available.

Mandag kveld, klokken 23.59 er siste frist for å stemme på din favoritt! Med andre ord - har du ikke stemt enda, så begynner det å bli på tide! Hvem er din favoritt?
Stem her: http://j.mp/1FAnkvG

Image may contain: 20 people, people smiling

Vi har fått noen tilbakemeldinger om at det er enkelte som ikke får til å stemme. Gjelder dette deg? Her er noen tips:

• Først og fremst: Husk at du bare kan stemme en gang, og dersom du allerede har stemt vil det ikke gå å gjøre dette på nytt.
• Bruker du telefon, så vær obs på å bruke denne linken: http://j.mp/1FAnkvG

...

• Test om det fungerer å stemme ved å bruke en annen nettleser, eller evt prøv på en annen enhet/mobil/PC.

• Dersom du prøver gjennom Facebook sin mobil-applikasjon, så sjekk om du er pålogget også i nettleseren (altså ved å åpne nettleseren, gå til m.facebook.com og logge inn der).

• Om du fortsatt ikke får stemt, kan det hende du ikke har godkjent applikasjonen. Da gjør du følgende: Trykk på den lille pilen opp i høyre hjørne på Facebook, og velg «Innstillinger». Trykk deretter på «Apper» på venstre side. Finn så appen som heter noe slikt som «Helt sjef avstemming», og slett denne. Når du da går inn på selve applikasjonen på Facebook.com/HeltSjef vil du få spørsmål om å godkjenne appen – og da må du gjøre dette. Dette må gjøres for å sikre at hver person bare kan stemme en gang.

• Dersom ingenting av dette fungerer: Send oss en direktemelding her på Facebook med informasjon om hvem du ønsker å stemme på. Vi sjekker da om stemmen din har kommet gjennom, og registrer evt stemmen dersom dette ikke er tilfellet.

See More
Vi har kommet frem til 20 kandidater som er nominert til tittelen Helt Sjef. Stem på hvem du mener bør vinne her!
app.socialcee.com
Helt Sjef shared their event.
May 26, 2015

I forbindelse med kåringen av Helt sjef 2015 har vi gleden av å invitere til frokostfest med prisutdeling og paneldebatt. Tema for debatten er: «Ungt lederskap er viktig for fremtidens Norge – men oppmuntres ungdom til å ta lederansvar?». I panelet sitter Eskil Pedersen, Christoffer Hovde, Thina Saltvedt og Nils-Ingar Aadne! Sees vi der?

JUN16
Tue 8:30 AM UTC+02McDonald's - StorgataOslo, Norway
35 people went
Helt Sjef added an event.
May 26, 2015

I forbindelse med kåringen av Helt sjef 2015 har vi gleden av å invitere til frokostfest med prisutdeling og paneldebatt om ungdom og ledelse. Prisen overrekkes av juryens leder, Norway cup-general og håndballtrener Frode Kyvåg, og vinneren mottar 20.000 kroner til sin drømmereise, ledercoach i et år og et valgfritt kurs i regi av Lederne.

Dato: Tirsdag 16. juni
Klokken: 08.30-10.00
Hos: McDonald’s i Storgata 15 (i andre etasje)

...

Tema for debatten er: «Ungt lederskap er viktig for fremtidens Norge – men oppmuntres ungdom til å ta lederansvar?» og panelet vil bestå av:
-Eskil Pedersen, informasjonssjef i Nortura og tidligere AUF-leder
-Christoffer Hovde, leder, blogger og foredragsholder
-Thina Saltvedt, oljeanalytiker og medlem av Helt sjef juryen
-Nils-Ingar Odne, komiker, gründer og medlem av Helt sjef juryen

Vi gleder oss til å se deg!

See More
JUN16
Tue 8:30 AM UTC+02McDonald's - StorgataOslo, Norway
35 people went

Disse 20 dyktige menneskene er videre i #HeltSjef 2015! Hvem kommer helt til topps? Det er opp til DEG å stemme fram den du mener fortjener å vinne. Stem her: http://j.mp/1FAnkvG

Image may contain: 20 people, people smiling

Da har vi lukket nominasjons-slusene, og takker for ekstremt mange bra tips og innspill! Tidlig neste uke får du vite hvem som kommer videre til semifinalen. Hvem håper du blir #Heltsjef?

Image may contain: 2 people

Ved midnatt går fristen for å nominere til Helt sjef 2015 ut! Hvem mener du fortjener en anerkjennelse for sitt pågangsmot og innsatsvilje? Nominer personen her: http://j.mp/14daxY5

Image may contain: 1 person

Det nærmer seg siste frist for å nominere kandidater til Helt sjef 2015! Kjenner du en dyktig person med ledertalent og viljestyrke utenom det vanlige? Nominer personen til Helt sjef nå: http://j.mp/14daxY5

Image may contain: 1 person

Bruk helgen til å gjøre noen glad! Nominer en person DU mener er #HeltSjef her: http://j.mp/14daxY5

Image may contain: 1 person

Om bare én uke går nominasjonsfristen ut for Helt sjef 2015. Hvem mener du er #HeltSjef? Tagg en dyktig venn i kommentarfeltet, og nominer personen her: http://j.mp/14daxY5

Image may contain: text

Vi skal bevise at ungdom har plenty av engasjement og initiativ. Hjelp oss ved å nominere en DU mener fortjener tittelen #HeltSjef her: http://j.mp/14daxY5

Image may contain: 1 person

Dette er juryen som skal kåre Helt sjef 2015! Kjenner du en som er en naturlig leder, en som er ekstremt dyktig i jobben sin eller en som alltid er full av engasjement og gjennomføringskraft? Nominer personen til #HeltSjef her: http://j.mp/14daxY5

Fra venstre: Asbjørn Riddervold, business manager i McDonald’s, Line Folstad, stikningsingeniør i Skanska, Frode Kyvåg, Norway Cup-general og håndballtrener, Stian Seland, leder LNU, Nils Ingar Aadne, komiker og gründer av iStage Management AS og Thina Saltvedt, sjefsanalytiker makro/olje i Nordea.

Image may contain: 6 people, people smiling, closeup