Posts

Encounter Festival sin hjemmeside er helt ny innenfor årets festival. Sjekk det ut mitt siste prosjekt!

Det er en glede for oss å invitere til Encounter Festival i Levanger for 12. gang. Drømmen bak Encounter er å legge alt annet til side og skape en plass der vi kan møte vår Jesus og la Ham forvandle våre hjerter. Encounter er en plass for frihet. En plass for nye steg sammen med Gud. Og en pla...
encounter.no
Reviews
Herman.digital has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts

Sjekk ut denne koselige gården, som jeg har fått gleden av å lage logo for 🙌🐮

Check out this cosy farm, which I've got the pleasure of making logo for 🙌🐮
Translated
Gårdsbruk med melkeproduksjon.

Jeg har fått gleden av å lage landings- og bestillingsside for et spennende nytt bokprosjekt. Sjekk ut arameeren.com!

I've had the pleasure of making the landing and bestillingsside for an exciting new bokprosjekt. Check out arameeren.com!
Translated
En sterk og dagsaktuell historie om livet i Midtøsten. Fortellingen om en rakrygget lokal pastor som ikke vil gjøre annet enn å hjelpe andre mennesker. For det blir han forfulgt, forsøkt drept flere ganger og fengslet uten lov og dom.
middleeast.no

I dag har jeg lansert Slow City Maps som selger postere fra Levanger. Ta gjerne en titt! Og hvem vet - kanskje blir det flere byer etter hvert?

No automatic alt text available.
Slow City Maps
Home Decor
Slow City Maps

Få Levanger på stueveggen! Nå kan du bestille flunkende nye posters til introduksjonspris, og attpåtil med gratis frakt! http://slowcitymaps.no

PROJECT SHOWCASE / Rett før nyttår ble Godhet sin nye hjemmeside lansert – som et tilbud som skal koble sammen mennesker for å sammen vise praktisk godhet til fremmede. Sjekk det ut!

PROJECT SHOWCASE / Jeg vil æren av å lage hjemmesiden for ungdomsfestivalen Impuls, som foregår i Stavanger og Trondheim. Resultatet kan du se på http://www.impulsweb.no!

PROJECT SHOWCASE / Jeg fikk bygge hjemmeside for Familiekirka i Mo i Rana. Resultatet ser du her: http://www.familiekirka.no

En levende menighet midt i Mo
familiekirka.no

Vil du ha en hjemmeside? Jeg lager fleksible hjemmesider tilpasset dine behov, som samtidig er enkle for deg å behandle og oppdatere. Ta kontakt!

Elegante hjemmesider bygget for deg
herman.digital
Herman.digital updated their cover photo.
January 2
Image may contain: screen and text
Herman.digital updated their profile picture.
January 2
No automatic alt text available.