Posts
Image may contain: night, tree, house, sky and outdoor
Politie Zutphen
15 hrs

Afgelopen nacht zijn door uiteenlopende oorzaken twee personen aangehouden door het horecateam van politie Zutphen.
Omstreeks 3 uur werden we gebeld door een po...rtier van een café dat er ruzie was geweest en dat de betrokken personen elkaar op straat weer opzochten. Ter plaatse zijn we met de betrokken partijen in gesprek gegaan waarbij een van hen dusdanig dronken en vervelend was dat het ons verstandig leek hem een paar straten verderop neer te zetten zodat hij vanaf daar zijn huisreis kon beginnen. Hier wenste hij niet aan mee te werken waarna hij (nadat hij aangehouden was en administratief afgehandeld was) zijn terugreis vanaf het politiebureau startte, weliswaar met een boete voor openbare dronkenschap op zak.

Omstreeks 4 uur werd een persoon aangehouden voor aanranding. Deze persoon koos ervoor een meisje te belagen. De verdachte is ingesloten en afdeling zeden handelt de zaak af.

Zaterdag, in de vroege ochtend, werd er ook al een persoon door het horecateam aangehouden voor belediging van de politie.

We hebben ons niet verveeld.

See More

Experts zijn er nog niet zeker van, maar sluiten het niet uit. Wat denk jij?

Vrachtwagenchauffeur Marco Oude Roelink uit Oldenzaal weet het zeker: er stak vrijdagnacht een wolf de A35 bij Hengelo over. Met zijn dashcam filmde hij het dier, die vlak voor zijn vrachtwagen langs liep. Experts zijn er nog niet zeker van, maar sluiten het niet uit.
rtvoost.nl
Photos
Posts

UNIEK: Reurpop en Nathals slaan de handen ineen! Reurpop eerste festival met eigen bronwater voor bierproductie. https://www.reurpop.nl/boren-voor-bier/ #RP18 #Grondboring #Nathals

De creatieve Achterhoekers van muziekfestival Reurpop en Nathals Bier slaan de handen ineen voor een uniek project: ter plekke bier brouwen van grondwater wat gewonnen is op het festivalterrein. Op het festival, dat begin juni plaatsvindt, zal dit jaar ook Nathals Bier te verkrijgen zijn.
reurpop.nl

APELDOORN - Persoon gewond in woning aan getroffen.

De brandweer kreeg zaterdagmiddag rond 12:05 een melding van een mogelijke gaslek aan de Aristotelesstraat in Apeldoorn. De brandweer rukte
112nieuws.net
No automatic alt text available.
Weermeisje

De nacht naar zondag wordt ijskoud: door de harde wind ligt de gevoelstemperatuur tussen de -11 en -15 graden! De gevoelstemperatuur in het blauw:

Een brief over een verkeersboete op de deurmat? Check goed of de bekeuring echt van het CJIB is! Er circuleren nepboetes. Deel dit bericht om je vrienden op de hoogte te brengen!

Er worden nepverkeersboetes verspreid, zogenaamd afkomstig van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). Een inwoner van het Groningse Ter Apel meldde zich op het politiebureau met de bekeuring. 'Hoewel de brief er bedrieglijk echt uitzag klopte er toch van alles niet aan', schrijft de politie O...
radar.avrotros.nl

Door nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en botste vervolgens tegen een boom.

Een automobilist is afgelopen nacht overleden bij een eenzijdig ongeluk op de N332 tussen Heeten en Raalte. 
rtvoost.nl
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
421 Views
421 Views
Gemeente Zutphen

Een veelgestelde vraag rond de verkiezingen: mag ik stemmen? In de animatie leggen we uit wie mogen stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen en het raadgevend referendum op 21 maart. Meer antwoorden op veelgestelde vragen vind je op www.zutphen.nl/verkiezingen.
#ikstem #doemee #GR18

Gemeente Zutphen is nu aan het strooien!!

In de loop van de avond daalt de gevoelstemperatuur naar -10 graden 😱🌨

Voor komende nacht en de vroege zaterdagochtend is code geel afgegeven. Door lichte sneeuw en vrieskou is er kans op op gladheid door bevriezing van natte weggedeelten. Daarnaast kunnen er zware windstoten voorkomen.
omroepgelderland.nl
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
418 Views
418 Views
Gemeente Zutphen

Als je gaat stemmen, moet je een identiteitsbewijs kunnen laten zien. Maar wat als je je id kwijt bent. Kun je dan toch stemmen? Bekijk de animatie voor het antwoord. Meer antwoorden op veelgestelde vragen vind je op: www.zutphen.nl/verkiezingen.
#ikstem #doemee #GR18.

Dit is de Dag

De laatste avond 'peiling van Tijs'. Vanavond vanuit Zutphen! In het Volkshuis komen Lilian Marijnissen, SP Zutphen/Warnsveld, Phaedra Werkhoven, Walhallab, VVD Zutphen, D66 Zutphen en vele anderen langs.

En jij kan ook meepraten. Kom langs, vanaf 18u, in Zutphen. Tot dan!

ZUTPHEN - Man aangehouden voor mishandeling op straat.

Gistermiddag, omstreeks 18:26 uur, ontving de politie de melding van een mishandeling aan de Molengracht. De man zou volgens de
112nieuws.net
ZUTPHEN - De daken en de toren van de Nieuwstadskerk in Zutphen worden gerestaureerd en tijdens de werkzaamheden bezoeken 1.500 leerlingen de bouwplaats. In de bouwkeet is een educatiecentrum ingericht en de leerlingen mogen de veertig meter hoge steiger op. Met name de leerlingen van de tweede klas...
contactzutphen.nl
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
938 Views
Gemeente Zutphen

Deze week waren gemeenteraadsleden te gast bij Praktijkonderwijs Zutphen. Er ontstonden mooie gesprekken. Ezgi, Romy en Osman vertellen wat zij ervan vonden. "Ik kreeg het gevoel dat er werd geluisterd naar mij". Bekijk het filmpje voor meer! #ikstem #doemee #GR18 Walhallab

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
2,104 Views
BureauGLD

In #Zutphen wordt een pinpas gestolen van een oudere vrouw. Door geld van de spaarrekening naar de betaalrekening over te schrijven, weet deze man veel geld buit te maken, wie is dit? Tips: 0800-6070/0800-7000.