Posts

Er is inmiddels een groot sporenonderzoek aan de gang.

De politie heeft een veertigjarige man uit Zwolle aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij de vermissing van een 38-jarige stadgenoot. Van vermiste Zwollenaar is sinds 7...
wnl.tv

Breaking Bad taferelen in Lunteren en Alphen aan den Rijn! 😲

De politie heeft afgelopen dinsdag 4000 kilo aan grondstoffen voor de synthetische drug speed in beslag genomen. De stoffen werden gevonden in Lunteren en Alphen aan den Rijn, zo maakte de politie zaterdag bekend.
omroepgelderland.nl
Photos
Posts

Het was een heel bijzondere avond gisteren in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn. Een speciale voorstelling met een blindentolk. De Harrie's waren erg onder de indruk van deze bijzondere mensen.

V oor de allereerste keer beschreef een blindentolk een voorstelling in Theater Orpheus in Apeldoorn. Slechtzienden en blinden konden daardoor onbekommerd genieten van de als ‘spetterend’ aangekondigde komedie Harrie & Eva van Jon van Eerds Pretpakhuis.
destentor.nl
No automatic alt text available.
Image may contain: text
Image may contain: bird
No automatic alt text available.
Buienradar added 4 new photos.
21 hrs

Goeiemorgen! Vannacht heeft het, met uitzondering van een deel van Zeeland, in het hele land licht gevroren. Ook de komende nacht gaan de temperaturen weer flin...k naar beneden en kan het in het binnenland zelfs plaatselijk matig gaan vriezen.

De dag begint vandaag verder met heel wat bewolking, maar op verschillende plekken breekt de zon al langzaam door het wolkendek heen. Vanmiddag zal de bewolking vanuit het westen gaan verdwijnen, waardoor we een zonnig einde van de dag gaan krijgen. Doordat er weinig wind staat en de temperaturen op gaan lopen tot zo'n 7 graden, kan het in de zon zelfs een beetje lenteachtig gaan aanvoelen!

See More

Het is vanaf heden mogelijk om online geboorteaangifte te doen in het Deventer Ziekenhuis.

Als beide ouders hun DigiD meenemen, kan dit vanuit het kraambed geregeld worden. Ze hoeven hiervoor niet meer naar het stadhuis.

In Deventer worden jaarlijks zo’n 1.500 kinderen geboren. Waarvan zo’n 1.400 op de kraamafdeling van het Deventer Ziekenhuis. Na de geboorte wordt binnen 3 dagen aangifte gedaan bij de gemeente. Tot 1 januari kon dit in het geboorteloket van de gemeente in het ziekenhuis. Nu is aangifte mogelijk...
deventerrtv.nl
Dierens Journaal added 5 new photos.

WERKZAAMHEDEN in DIEREN

Er wordt aan heel veel wegen gewerkt hier in Dieren. Ook hier bij het kanaal richting Spankeren gaat veel veranderen. Ze gaan de brug aanpassen. Het fietspad en Spankerenseweg worden binnenkort ook afgesloten !!

No automatic alt text available.
Weermeisje

Brrr... bibberen met deze nieuwe verwachting van het ECMWF model. Lokaal weer op de schaats?

De 60-jarige man werd vrijgesproken door een fout van het Openbaar Ministerie.

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat in beroep tegen de vrijspraak van een 60-jarige man uit Doetinchem. De docent zou aan sexting hebben gedaan met een 14-jarig meisje.
omroepgelderland.nl

De varkens zakten door de roosters en verdronken in de gierkelder😢

22 varkens zijn vrijdagmiddag door de vloer gezakt van een boerderij aan de Heeringstraat in Wilp. De beesten zijn allemaal om het leven gekomen.
omroepgelderland.nl
De lokale zorgorganisaties Zorggroep Apeldoorn en omstreken (ZGA e.o.) en Trimenzo zijn samen in gesprek om de mogelijkheden tot een fusie te onderzoeken.
shar.es
Praktijkonderwijs Zutphen added 11 new photos.

Onze kanjers fietsen om geld in te zamelen voor KiKa. Vanavond doen een aantal collega’s ook nog een ronde mee!💪🏻

Image may contain: outdoor
Gemeente Zutphen

Wij missen jou! Tenminste, als jij die jonge planoloog bent met oog voor geluid en geur, milieu en ecologie. Ben jij die milieu-expert die verantwoording durft te nemen voor bestemmingsplannen in Zutphen en Warnsveld? Solliciteer dan voor 1 maart. Meer info: http://bit.ly/2C1QO9Y

Er komt in het pand een gezamenlijke huiskamer. Ook komt er een grote keuken in het pand, waarin dagelijks vers wordt gekookt.

In het voormalig pand van de Rabobank aan het Hagepoortplein komen 27 woon/zorg-appartementen voor ouderen met een somatische of psychogeriatrische aandoening (dementie).
destentor.nl

Gemeente Zutphen is nu aan het strooien.

Vanavond of morgenvroeg de weg op? Dan is het oppassen geblazen!

Jan, eigenaar van café Casteleyn in Elim, is het helemaal zat. Hij zet zijn kroeg te koop.

Diverse omleidingen zijn nog steeds noodzakelijk om het gebied volledig, veilig en netjes af te bouwen

DIEREN – Steeds duidelijker ziet u definitieve veranderingen in Dieren. De open tunnelbak begint een
rheden.nieuws.nl
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
16,713 Views
Politie Nederland

Deze week kregen 37 personen onverwacht bezoek van agenten van de Landelijke Recherche. De kopers dachten anoniem drugs te kopen via een illegale marktplaats op... het darkweb. Deze 'knock-and- talk'-actie betekende voor de meeste van hen een gesprek, waarna ze moeten wachten op een beslissing van het Openbaar Ministerie over de vervolging. Uniek is de nauwe samenwerking met de DEA (Drugs Enforcement Administration) in de VS, die op hetzelfde moment in actie zijn gekomen.

See More