Posts

When you are in doubt, stop and listen.
There is not one question in your life that Universe is not ready to give you guidance on. All you have to do is stop and listen. Listen long enough to know.

Image may contain: text
Photos
Reviews
4.8
5 Reviews
Tell people what you think
Posts

"Intrebarile acum pot fi: Sunt autentic sau joc un rol? Cat de fortat e rolul pe care il joc? Ceea ce fac este pentru ca vreau sau doar din dorinta de a ma integra? Ce ajustari pot face sa fiu mai autentic si mai liber? "

Aceasta perioada dintre eclipse este un portal intens de energie menit sa ne aduca schimbari. Multi stim deja care sunt aceste schimbari, le simtim, le dorim, dar in acelasi timp ele pot fi presara…
astroalchimista.wordpress.com

I want you to know that you will find the wisest teacher within yourself. Do not rely overly on others for your answers. Seek the wisdom within the kingdom of your heart.

Image may contain: text

I have at least 1001 story to tell on this topic, but I won't.

Image may contain: text

There are days when you have to remember that you are a human being, not a human doing.
Take time to just be, to breathe slowly, to feel your body that is the temple of your soul. No activities, no worries, no buzzing.

Image may contain: text

"Saturn in Capricorn, in domiciliul sau, isi reatribuie caracteristicile sale de baza, devine Lordul Timpului.
Timp de trei ani el ne ajuta sa incepem sa respectam timpul (al nostru si al altora), sa-l gestionam mai eficient, sa-l pretuim si sa il intelegem (percepem), poate de data asta diferit de cum am facut-o pana acum."

Ieri seara m-am revazut cu niste prietene, a fost prima oara pe anul acesta si multe dintre noi am afirmat la unison ca prima luna a anului s-a simtit ca un intreg an. Ianuarie a fost intensa, plin…
astroalchimista.wordpress.com

La fel este si cu toate sentimentele frumoase si bune, daca cei carora vrei sa le oferi nu le pot accepta iti raman tie, sa le poti da acolo unde sunt apreciate.

Image may contain: text

Real success in life is not about having a full hand of good cards, is about playing extrawell with the card you have and being grateful for having them.

No automatic alt text available.

When you trust yourself completely even storms are enjoyable!

Image may contain: text

"Eclipsa aduce o putere mai mare de eliberare a emotiilor, iar in Semnul Soarelui, in Leu, ne ajuta sa ne afirmam cu putere dorintele sufletului nostru, sa ne descoperim si sa avem curajul sa ne infruntam fricile, sa ne analizam dorintele, visele si adevarul propriu."

Asa cum v-am povestit pe larg in articolul precedent, pe care va invit sa il cititi pentru mai multe informatii generale, pe 31 Ianuarie 2018 avem un eveniment astral rar, cu o energie extrem de pu…
astroalchimista.wordpress.com

One straight way to happiness is to know when to hold on or to let go, and how gracefully you move past what is not meant or good for you.

Image may contain: text

"Pe 31 Ianuarie 2018 are loc prima Eclipsa de Luna din acest an in semnul Leului la 11 grade. Iar avem parte de vibratia acestui numar care se tot repeta de cand a inceput anul 2018 si care se refera la stadiul de Maestru. Mai mult, nu este o simpla eclipsa de luna, este una Super Albastra Sangerie, un eveniment rar pe care nu l-am mai avut de aproape 150 de ani."

Pe 31 Ianuarie 2018 are loc prima Eclipsa de Luna din acest an in semnul Leului la 11 grade. Iar avem parte de vibratia acestui numar care se tot repeta de cand a inceput anul 2018 si care se refer…
astroalchimista.wordpress.com

"Daca crezi ca aventura este periculoasa, incearca rutina. Este mortala" Paulo Coelho

Image may contain: one or more people and outdoor

Despre luna noua de maine, partea a 2 a.
"Se pare ca Venus devine o planeta cheie la inceputul acestui an si pe tot decursul sau. Venus este planeta care vorbeste atat despre relatii, cat si despre dorinte, valori materiale, aspecte financiare, bani, placeri, frumusete, armonie, arta, creativitate, talente, dar si stima de sine."

In primul articol despre Luna Noua in Capricorn de pe 17 Ianuarie 2017 am lasat neatins un punct important pentru ca mi s-a parut ca necesita o atentie aparte si merita un articol intreg. Este vorb…
astroalchimista.wordpress.com

Luna noua in Capricorn, 17 ianuarie. Sa fie primit

Nimic nu se pierde, totul se transforma – Atmosfera astrala 6-13 Ianuarie 2018 (pentru fiecare zodie) Nu stiu cum v-a gasit pe voi Anul Nou, dar eu am fost cam ametita pana astazi. Se pare ca au fost si sunt descarcari destul de mari de energii noi la inceputul acestui an, iar asta se poate sa ne...
astroalchimista.wordpress.com