Posts

HIGH VOLTAGE ROCK AWARDS 2017 VAR EN SUCCES. VI SES TIL HIGH VOLTAGE AWARDS 2018 D. 14. APRIL!

Der blev festet, der blev snakket, der blev drukket, der blev fejret, der blev vundet og det hele kom i mål for tredje gang til High Voltage Rock Awards 2017! Se her hvordan det så ud, da vrangen endnu engang blev vendt ud på Danmarks rock og metal træfpunkt #1 High Voltage Copenhagen af den samlede rock og metal branche, de mange nominerede, vinderne og publikum.

Stor tak til... Mike Tramp for et sublimt værtsarbejde, Mirza og Domi for perfekt afvikling, Allan Tonning og Theis Møller Jacobsen for ekstremt fedt videomateriale, Steen Skovgaard og myROCK for et solidt makkerskab og HVs afviklings- og barpersonale for at holde tungen lige i munden når der var allermest pres på.

Også stor tak til vores sponsorer: Bo Bech-Nielsen og Superjeans Of Sweden, Jonas Breki Magnusson og Breki Jewelry, Jeppe Nissen og COPENHELL, Royal Beer, 4Sound Danmark, Fernet Branca, EMP Danmark og Jack Daniel's Tennessee Whiskey.

Vi ses til High Voltage Awards (ja navnet bliver slanket) på High Voltage Copenhagen d. 14. april 2018.

All in the Name of Rock! 🤘🏼

Martin Jensen og Steffen Jungersen

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close

Læs Metalized' guldrandede rapporttage fra i lørdags og se deres travle fotograf John-sons pletskud her!

HIGH VOLTAGE ROCK AWARDS 2017 APHYXION + BAEST + DEFECTO + FRANKLIN ZOO + HELHORSE + HULDRE + MÅNESKJOLD + ARTILLERY & VERY SPECIAL GUESTS HIGH VOLTAGE, BOLTENS GÅRD, KØBENHAVN 15.04.17 Af Matilde Stenhøj Schmidt Foto: john-son Det var en…
metalized.dk
Photos
Videos
HIGH VOLTAGE ROCK AWARDS 2017
60
HIGH VOLTAGE ROCK AWARDS 2015 TEASER VIDEO
75
1
HIGH VOLTAGE ROCK AWARDS 2015 'THE CONCLUSION!'
60
3
Posts

HEAVYMETAL.DK har skrevet en god og grundig beskrivelse af slagets gang til High Voltage Rock Awards 2017. Tak for den! Læs den her..

Lørdag blev High Voltage Rock Awards afholdt for tredje år i træk. Vores beretninger fra den begivenhedsrige aften, er klar

Hvem vandt? Hvem var der? Hvem spillede? Se det hele opsummeret i Metal A Days seje videoreportage fra High Voltage Rock Awards 2017!

Her er vores videoreportage fra High Voltage Rock Awards 2017.
www.youtube.com

GAFFA REPORTAGE OG ÅRETS VINDERE

Der blev festet, der blev snakket, der blev drukket, der blev fejret, der blev vundet og det hele kom i mål for tredje gang på High Voltage Copenhagen til High Voltage Rock Awards 2017!

Vi vil poste anmeldelser, videoer, billeder og hvad der eller dukker op over de næste par dage og her kan du læse GAFFA Danmarks reportage fra showet og se vinderne.

...

ÅRETS DANSKE ROCK UDGIVELSE

HELHORSE ‘HELHORSE’

ÅRETS DANSKE CLASSIC ROCK UDGIVELSE

PRETTY MAIDS ‘KING MAKER’

ÅRETS DANSKE METAL UDGIVELSE

ARTILLERY ‘PENALTY OF PERCEPTION’

ÅRETS DANSKE ALTERNATIVE UDGIVELSE

HULDRE ’TUSMØRKE’

ÅRETS DANSKE LIVE BAND

DIZZY MIZZ LIZZY

ÅRETS DANSKE UP-COMING BAND

DEFECTO

ÅRETS DANSKE BAND

ARTILLERY

ÅRETS DANSKE PRODUCER

SØREN ANDERSEN / ARTILLERY ‘PENALTY OF PERCEPTION’

ÅRETS DANSKE SPILLESTED/FESTIVAL

AMAGER BIO

ÅRETS DANSKE RADIO ROCK TRACK

SHOTGUN REVOLUTION ‘CITY OF FIRE’

ÅRETS DANSKE VIDEO

ANDERS FRANK / MINDSPARK FILMS / TAINTED LADY 'AMPBURNER'

ÅRETS DANSKE ROCKFOTO

PER LANGE / THE DEFECTORS, GUTTER ISLAND FESTIVAL

ÆRESPRIS BRANCHE

KIM KOFOD (ROCKUGLEN)

ÆRESPRIS BAND

ARTILLERY

See More
Flotte priser og høj stemning på High Voltage. GAFFA tager pulsen på publikum til årets uddeling af High Voltage Rock Awards 2017
gaffa.dk

⚡️ TONIGHT! HIGH VOLTAGE ROCK AWARDS 2017 ⚡️

ON STAGE: APHYXION // BAEST // DEFECTO // FRANKLIN ZOO // HELHORSE // HULDRE // MÅNESKJOLD // ARTILLERY + VERY SPECIAL GUESTS

OFF STAGE: 1 TIMES GRATIS FADØL // 14 STATUETTER // SUBLIMT SHOW // KÆMPE AFTER PARTY // DANSK ROCK HISTORIE

...

VÆRT: MIKE TRAMP

Der vil igen blive skrevet dansk rockhistorie når High Voltage Rock Awards afholdes for tredje på landets største rock klub High Voltage Copenhagen i Boltens Gård, i centrum af København.

Der vil blive uddelt 14 tungtvejende statuetter, i lige så mange kategorier, til dem der gjorde det allerbedst indenfor i dansk rock og metal i 2016. Scenen bliver indtaget af 8 af nationens fineste orkestre og øllet fra Royal Beer vil flyde frit den første time.

Aftenens vært er den internationalt berømmede danske rock legende Mike Tramp flankeret af High Voltage Rock Awards ankermænd Steffen Jungersen og Martin Jensen med special guests.

Når showet er vel overstået omkring midnat fyrer vi helt op for festkedlerne og åbner vores døre på vid gab til årets after party med FRI ENTRÉ for alle!

Vi snes og spred ordet!

ENTRÉ 250,- INKL. 1 TIMES FRI FADØL ✩ FORSALG PÅ BILLETTO ✩ DØRE 19:30 ✩ SHOWSTART 20:30 ✩ ✩ FRI ENTRÉ OG NATKLUB FRA MIDNAT ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

See More
APR15
Sat 7:30 PM UTC+02High Voltage CopenhagenCopenhagen, Denmark
312 people interested

Verdens største metalmedie Blabbermouth.net (Official) ved det!

Danish metal veterans ARTILLERY will be rejoined by several former members — including classic-era vocalist Flemming Rønsdorf — for their appearance at the High Voltage Rock Awards on Saturday, Apr...
blabbermouth.net

MØD AFTENENS VÆRT: MIKE TRAMP... & FRIENDS

På lørdag vil Mike Tramp endnu engang betræde det podie, hvorfra der for tredje gang vil blive uddelt 14 betonlyn, til dem der gjorde det allerbedst i dansk rock og metal i 2016. Sidste år modtog Mike prisen for 'Årets Danske Classic Rock Album' og han gav en takketale så hjertevarm, vedkommende og lang at vi allerede mens han var på vej ned fra scenen ansatte ham som vært for dette års High Voltage Rock Awards.

Mike Tramp behøve...r ikke den lange og forkromede præsentation, han er en grundessens i moderne og klassisk dansk og international rock, med en karriere der starter allerede tilbage i 70erne i Mabel, henover White Lion der havde gigantisk verdensomspændende succes, videre til Freak of Nature og frem til idag hvor de solide og modne pladeudgivelser i eget navn kommer som perler på en snor til nye og gamle fans store begejstring.

YDERLIGERE GÆSTEOVERRÆKKERE

Den opmærksomme vil bemærke at D-A-Ds Jesper Binzer er med på fotoet sammen med Tramp og det er ikke uden grund, da han vil være i huset for at overrække prisen for 'Årets Danske Radio Rock Track' på vegne af vores hovedsponsor myROCK. Af andre gæsteoverrækkere vil man kunne opleve den infamøse børne-TV vært for voksne Onkel Reje, danmarks hårdest festende guitarist Ken Hammer fra Pretty Maids, Dizzy Mizz Lizzy's Tim Christensen, COPENHELL bagmanden Jeppe Nissen og de to High Voltage Rock Awards bagmænd Martin Jensen og Steffen Jungersen.

Det var ordene - vi ses på lørdag!

See More
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

⚡️ 'FÅ BILLETTER' & AFSLØRING AF ÅRETS ÆRESPRISMODTAGER OG HEADLINER: ARTILLERY + VERY SPECIAL GUESTS! ⚡️

Vi kan nu melde 'FÅ BILLETTER' til High Voltage Rock Awards 2017, så har du endnu ikke erhvervet dig en billet, er det ved at være på høje tid at du får det elektroniske læder op af lommen og får handlet! Følg linket herunder.

En meget vægtig grund til ikke at misse årets udgave af High Voltage Rock Awards er den helt unikke og uigenkaldelige mulighed for at opleve årets ...æresprismodtager ARTILLERY med et veritabelt rend af tidligere medlemmer fra hele den 35 år lange karriere. Scenen og setlisten, der vil være plukket fra alle bandets albums, vil blive besøgt af SAMTLIGE tidligere sangere i bandet og assorterede sidemen der alle har været med til at udløse at ARTILLERY modtager årets ærespris. Det har været et kæmpe arbejde at få samlet og overtalt alle til at deltage og det er intet mindre end historisk! Vi tyvstarter og siger allerede nu tillykke, det er såre fortjent!

Vi snes og spred ordet!

See More
⚡️ HIGH VOLTAGE ROCK AWARDS 2017 ⚡️ ON STAGE: APHYXION // BAEST // DEFECTO // FRANKLIN ZOO // HELHO...
billetto.dk
High Voltage Rock Awards is feeling amused with RISING and 3 others.

Så er vi ved at være helt i hus med forberedelserne til på lørdag hvor High Voltage Rock Awards 2017 går ned på High Voltage Copenhagen! Vi har netop fået videografikken til 'ÅRETS DANSKE BAND' til godkendelse, som er lavet verdensmestrene Allan Tonning og Theis Møller Jacobsen. Vi tror vi fandt en enkelt fejl, eller hvad synes du? Og hvem af de fire nominerede synes du har fortjent at vinde denne store kategori?

Der er stadig billetter til salg, men ikke mange, så køb NU hvis du ikke vil misse en af årets vigtigste danske rock- og metal begivenheder! Køb her og nu: https://billetto.dk/…/high-voltage-rock-awards-2017-tickets…

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close

Så har vi igen haft gang i den HELT store støbeske og i samarbejde med Breki Jewelry fået fremstillet de tunge betonlyn som vinderne vil få med sig hjem til øveren efter den store fest på High Voltage Copenhagen d. 15. april.
Har du iøvrigt fået købt billet? Hvis ikke, så gør det lige nu og her: billetto.dk/da/events/hvawards17

Vi snes og spred ordet!

Image may contain: shoes

⚡️ DET ER PAYDAY OG BILLETTERNE FLYVER OVER DISKEN. KØB NU! ⚡️

Det er weekend, der er penge på kontoen, solen skinner og du er ready to rock! Vi kan snart melde 'FÅ BILLETTER' til High Voltage Rock Awards 2017 d. 15. april, så det er en go idé at købe din billet nu, for du ikke IKKE gå glip af en af årets helt store rock og metal begivenheder!

KØB HER: billetto.dk/da/events/hvawards17

...

⚡️ BILLETTYPER ⚡️

ALMINDELIGE BILLETTER: Koster 250,- og en inklusiv 1 times gratis øl. Der er 300 billetter til salg.

VIP BILLETTER: koster 595,- og giver adgang til det VIP teltet hvor man vil kunne mingle med de nominerede, der er fri bar i øl og sprut frem til midnat og man vil få udleveret en goodie bag pakket med lækkerier fra vores sponsorer. Der er 50 VIP billetter til salg.

VI SNES OG SPRED ORDET!

See More
⚡️ HIGH VOLTAGE ROCK AWARDS 2017 ⚡️ ON STAGE: APHYXION // BAEST // DEFECTO // FRANKLIN ZOO // HELHO...
billetto.dk

⚡️ HIGH VOLTAGE ROCK AWARDS 2017 ⚡️

ON STAGE: APHYXION // BAEST // DEFECTO // FRANKLIN ZOO // HELHORSE // HULDRE // MÅNESKJOLD // ÅRETS ÆRESPRISMODTAGER + VERY SPECIAL GUESTS

OFF STAGE: 1 TIMES GRATIS FADØL // 14 STATUETTER // SUBLIMT SHOW // KÆMPE AFTER PARTY // DANSK ROCK HISTORIE

...

VÆRT: MIKE TRAMP

⚡️ FORSALG & VIP BILLETTER ⚡️

KØB HER: https://billetto.dk/…/high-voltage-rock-awards-2017-tickets…

ALMINDELIGE BILLETTER: koster 250,- . Der er 300 billetter til salg.

VIP BILLETTER: koster 595,- og giver adgang til det VIP teltet hvor man vil kunne mingle med de nominerede, der er fri bar i øl og sprut frem til midnat og man vil få udleveret en goodie bag pakket med lækkerier fra vores sponsorer. Der er kun 50 VIP billetter til salg.

⚡️ SPONSORER ⚡️

Hovedsponsorer: myROCK Superjeans Of Sweden Royal Beer

Sponsorer: Breki Jewelry Fernet Branca 4Sound Danmark EMP Danmark Jack Daniel's Tennessee Whiskey

Video: Allan Tonning

⚡️ YDERLIGERE INFORMATION ⚡️

facebook.com/highvoltageawards

VI SNES OG SPRED ORDET!

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
� HIGH VOLTAGE ROCK AWARDS 2017 �
billetto.dk

OG DE NOMINEREDE TIL ÅRETS 'HIGH VOLTAGE ROCK AWARDS' ER

D. 15. april og for tredje år i træk afholdes Danmarks eneste rene rock- og metal award show på landets største rock klub High Voltage Copenhagen. De forgangne år har været kæmpe successer og bands (vindere som tabere), branchen og publikum har forlængst og enstemmigt vedtaget at High Voltage Rock Awards er en institution der er kommet for at blive og er i år præsenteret i endnu tættere samarbejde med Danmarks størst...e rockradiokanal myROCK.

Billetsalget er igang. Køb nu og her: billetto.dk/da/events/hvawards17

Dette mine damer og herrer er 'The Class of 2017'. Stort tillykke til jer! Stay tuned og tag godt imod!

// Martin Jensen & Steffen Jungersen

ÅRETS DANSKE ROCK UDGIVELSE

DEFECTO ‘EXCLUDED’
DIZZY MIZZ LIZZY ‘FORWARD IN REVERSE’
HELHORSE ‘HELHORSE’
LUCER ‘BRING ME GOOD NEWS’
VOLBEAT ‘SEAL THE DEAL & LET’S BOOGIE’

ÅRETS DANSKE CLASSIC ROCK UDGIVELSE

BABY WOODROSE ‘FREEDOM’
MÅNESKJOLD ‘KOMETEN KOMMER’
PRETTY MAIDS ‘KING MAKER’
SHOTGUN REVOLUTION ‘ALL THIS COULD BE YOURS’

ÅRETS DANSKE METAL UDGIVELSE

APHYXION ‘AFTERMATH’
ARTILLERY ‘PENALTY OF PERCEPTION’
DENNER/SHERMANN ‘MASTERS OF EVIL’
ILLDISPOSED ‘GREY SKY OVER BLACK TOWN’
RISING ‘OCEANS INTO THEIR GRAVES’

ÅRETS DANSKE ALTERNATIVE UDGIVELSE

FOREVER STILL ‘TIED DOWN’
FRANKLIN ZOO ‘RED SKIES’
HALSHUG ‘SORT SIND’
HULDRE ’TUSMØRKE’

ÅRETS DANSKE LIVE BAND

BERSÆRK
DIZZY MIZZ LIZZY
FRANKLIN ZOO
HELHORSE
VOLBEAT

ÅRETS DANSKE UP-COMING BAND

BAEST
DEFECTO
FOREVER STILL
IOTUNN

ÅRETS DANSKE BAND

ARTILLERY
BAEST
RISING
VOLBEAT

ÅRETS DANSKE PRODUCER

JACOB BREDAHL / RISING 'OCEANS INTO THEIR GRAVES'
JACOB HANSEN / DIZZY MIZZ LIZZY ‘FORWARD IN REVERSE’
LASSE BALLADE / HALSHUG ‘SORT SIND’
SØREN ANDERSEN / ARTILLERY ‘PENALTY OF PERCEPTION’

ÅRETS DANSKE SPILLESTED/FESTIVAL

AMAGER BIO
COPENHELL
METAL MAGIC FESTIVAL
PUMPEHUSET
VOXHALL

ÅRETS DANSKE RADIO ROCK TRACK

THE BOY THAT GOT AWAY ‘THE RIVER’
DIZZY MIZZ LIZZY ‘BRAINLESS’
FRANKLIN ZOO 'IT'S NOT ME'
SHOTGUN REVOLUTION ‘CITY OF FIRE’
VOLBEAT FEAT. JOHAN OLSEN ‘FOR EVIGT’

STEM HER FRA UGE 11: radioplay.dk/myrock-kampagner/rockawards17

ÅRETS DANSKE VIDEO

ANDERS FRANK / MINDSPARK FILMS / TAINTED LADY 'AMPBURNER'
JESPER ISAKSEN / 11TH STREET KIDS 'ELECTRIC LADY'
LASSE BØGEMARK CHRISTIANSEN / LUCER 'BRING ME GOOD NEWS'
SØREN ANDERSEN / SUPERLOADER 'CITY LIGHT'
TIM DAMGAARD / VIOLMACE 'CAN YOU FEEL WHAT I FEEL'

STEM HER: https://goo.gl/T0FrVr

ÅRETS DANSKE ROCKFOTO

KIM MATTHÄI LELAND / ORM, ROSKILDE FESTIVAL
MARIKA HYLDMAR / BERSÆRK, ROSKILDE FESTIVAL
LARS V. ANDERSEN / ILLDISPOSED, VOXHALL
PER LANGE / THE DEFECTORS, GUTTER ISLAND FESTIVAL
THOMAS KOFOD / GORILLA ANGREB, LOPPEN

STEM HER: https://goo.gl/b1Y92p

ÆRESPRIS BRANCHE

(SPECIAL JURY)

ÆRESPRIS BAND

(SPECIAL JURY)

See More
No automatic alt text available.
Image may contain: text

⚡️ HIGH VOLTAGE ROCK AWARDS 2017. BILLETSALGET ER STARTET. SE LINE-UPPET! ⚡️

ON STAGE: APHYXION // BAEST // DEFECTO // FRANKLIN ZOO // HELHORSE // HULDRE // MÅNESKJOLD // ÅRETS ÆRESPRISMODTAGER + VERY SPECIAL GUESTS

OFF STAGE: 1 TIMES GRATIS FADØL // 14 STATUETTER // SUBLIMT SHOW // KÆMPE AFTER PARTY // DANSK ROCK HISTORIE

...

VÆRT: MIKE TRAMP

Der vil igen blive skrevet dansk rockhistorie når High Voltage Rock Awards afholdes for tredje gang d. 15. april på landets største rock klub High Voltage Copenhagen i Boltens Gård, i centrum af København.

Der vil blive uddelt 14 tungtvejende statuetter, i lige så mange kategorier, til dem der gjorde det allerbedst indenfor i dansk rock og metal i 2016. Scenen bliver indtaget af 8 af nationens fineste orkestre og øllet fra Royal Beer vil flyde frit den første time.

Aftenens vært er den internationalt berømmede danske rock legende Mike Tramp flankeret af High Voltage Rock Awards ankermænd Steffen Jungersen og Martin Jensen med special guests.

⚡️ FORSALG & VIP BILLETTER ⚡️

ALMINDELIGE BILLETTER koster 250,- . Der er 300 billetter til salg.

VIP BILLETTER koster 595,- og giver adgang til det VIP teltet hvor man vil kunne mingle med de nominerede, der er fri bar i øl og sprut frem til midnat og man vil få udleveret en goodie bag pakket med lækkerier fra vores sponsorer. Der er kun 50 VIP billetter til salg.

KØB HER: billetto.dk/da/events/hvawards17

⚡️ YDERLIGERE INFORMATION ⚡️

facebook.com/highvoltageawards

Vi snes og spred ordet. All in the Name of Rock!

See More
APR15
Sat 7:30 PM UTC+02High Voltage CopenhagenCopenhagen, Denmark
312 people interested