FundraisersplusCreate
Christina Sputnik Hansen's photo.
Fundraiser for Hjerteforeningen by Christina Sputnik Hansen
kr.1,635 / kr.500 · 1 week left
See All
Photos
Videos
Godt nytår!
6
Fun fact om hjertet
90
5
Glædelig jul
6
1
Posts

NU ER DEN HER - MIN GÅ APP 📱🚶‍♂️👟

Med vores nye gå-app kan du følge dine ture på et kort, se både antal skridt, kilometer og hvor lang tid du har gået. Du kan også invitere dine venner med på en gåtur via appen. Som inspiration har vi lagt alle Hjertestier rundt om i landet ind. Er du frisk på en gå-udfordring, så kan du allerede nu tage Ladywalk udfordringen, der ligger klar i appen.

Download 'Min Gå App' her:...
Appstore: https://itunes.apple.com/…/app/min-g%C3%A5-app/id1317748782…
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details…

See More
Image may contain: 2 people, people smiling, outdoor and nature

1 ud af 4 dør af en hjerte-kar-sygdom. Bliv indsamler sammen med en ven og gør en livsvigtig forskel!
Hvem vil du samle ind med søndag den 22. april?

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
BLIV INDSAMLER DEN 22. APRIL
24K Views
Posts

"EN DAG SKAL VI DØ, MEN ALLE ANDRE DAGE SKAL VI LEVE."
... Per Olov Enquist siger det jo, så fint som man kan.

Kunne du finde på at give noget godt videre ved at indskrive en gave til velgørenhed i dit testamente? Klik på den emoji, der bedst passer til dig – og bliv evt. lidt klogere på, hvor du står på: http://www.detgodetestamente.dk/vigtige-overv…/for-og-imod/…

No automatic alt text available.

GØR NOGET GODT for dig selv og dine nærmeste: SLUK MOBILEN!

Hvad sker der, hvis vi beslutter os for – bare et par dage – at lægge mobilen fra os? Kan vi overhovedet bryde den vane, der er blevet en så stor del af vores hverdag?

På mandag sætter Hjerteforeningen sammen med Fucking Flink et eksperiment i gang. Det bli'r en national teknologisk timeout, som vi kalder 'JOMO – Joy Of Missing Out' - altså: 'Glæden ved at gå glip af noget'!

...

Læg telefonen fra dig og nyd freden... 😍

See More
Image may contain: 1 person, text

KAFFE KAN VÆRE GODT FOR HJERTET

Nye studier tyder på, at 3-4 kopper kaffe dagligt mindsker risikoen for udvikling af blodprop og blødning i hjernen med ca. 10 procent og forebygger hjertesvigt.
De gavnlige effekter fra kaffen får du, når du drikker den sort, dvs. uden mælk, og brygget med filter.

Image may contain: coffee cup

HVIS DU ER FLINK GIVER DET MENTAL SUNDHED!
Når du er flink, gør du ikke kun andre mennesker glade. Du styrker også din egen mentale sundhed, og det er vigtigt for hjertet .

ABC for mental sundhed & Fucking Flink sætter i denne uge fokus på flinke gerninger, og vi støtter op ved at trække lod om 2 x 2 bio- og gufbilletter, hvis du nedenfor skriver, hvad det FLINKESTE en person har gjort for dig er? Vinderen trækkes 19. marts.

... See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
4,450 Views
4.4K Views

1 ud af 4 dør af en hjerte-kar-sygdom. Det gør vi noget ved! Bliv indsamler og gør en livsvigtig forskel.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
BLIV INDSAMLER DEN 22. APRIL
50K Views

BRUG FOR EN DIGITAL DETOX? 🤳🏼

- Jeg kan komme i tanke om meget få tilfælde, hvor de mange timers mobilkiggeri rent faktisk har ført til noget konstruktivt. Det værste ved det hele var faktisk, at jeg indså, at telefonen havde spildt en masse af min tid. Fremover er det mig, der bestemmer over min telefon. Ikke omvendt.”- Mikkel, 31

I uge 12 søsætter vi i samarbejde med den sociale bevægelse Fucking Flink et stort kollektivt eksperiment, hvor vi inviterer alle danskere til a...t lægge mobiltelefonen væk et par dage. 🙏 Det handler om stress og mental sundhed. Vi kalder det #JOMO – Joy Of Missing Out. En national teknologisk time out.

Kender du én, der har brug for en digital detox? Måske dig selv?

Vær med her: http://fal.cn/4pQG

See More
Image may contain: 1 person, closeup

KOSTTILSKUD - GODT ELLER SPILD AF PENGE? 💊

Budskaberne er mange og forvirringen er stor, når det kommer til kosttilskud. Når man læser aviser og blade, er det nemt at få det indtryk, at man kan forebygge sygdom ved at tage sundhed i pilleform.

En stor del af den danske befolkning tager en eller anden form for kosttilskud, selvom de er godt dækket ind af nærigsstoffer, men hvad betyder det for kroppen at få tilført store mængder af tilskud, hvis kroppen slet ikke mangler det? ...

Kosttilskud baseret på planter vurderes til højest at være virkningsløse eller spild af penge, men faktum er, at vi egentlig ikke ved, hvad det gør ved kroppen.

Tilskud har stor betydning, når vi har en mangeltilstand. F.eks. ved alvorlig sygdom, hvor man mister appetiten, kroniske sygdomme som fx knogleskørhed eller tarmsygdomme, der giver dårlig optagelse af næringsstoffer. Omvendt er raske mennesker i den danske befolkning, der spiser varieret, sjældent i mangel af andet end D-vitamin.

Hvad bør vi så spise, når vi endnu ikke har viden nok til at skræddersy vores ernæring? Svaret er, at vi generelt er dækket rigtig godt ind ved at spise varieret og følge de 10 officielle kostråd.

Spiser du kosttilskud og hvorfor? Læs hele artiklen her: https://hjerteforeningen.dk/…/…/naar-sundhed-faas-pilleform/

See More
Image may contain: text

God mandag derude!

Image may contain: food

SKAL DIN FORENING HAVE EN HJERTESTARTER HELT GRATIS?

Kan du samle 30 indsamlere søndag d. 22. april, så giver Hjerteforeningen din forening (idrætsforening, sportsklub, grundejerforening, andelsforening m.m.), en hjertestarter, HELT GRATIS!

Hvert slag tæller, kontakt Sara Kudsk-Iversen på 23 31 93 46, og hør mere om hvordan du tilmelder DIN forening ❤️

1 ud af 4 dør af en hjerte-kar-sygdom... Det gør vi noget ved!
hjerteforeningen.dk

GIV DET PERFEKTE PÅSKEÆG TIL DIN VENINDE! 🐥🐤

Nemlig - LADYWALK PÅSKEÆGGET!! Køber du en Ladywalk-billet til dig og din veninde inden den 16. marts, får I begge en lækker kogebog og et sødt armbånd med i købet - ganske gratis. Du betaler KUN billetternes pris! Hvem skal du glæde? 💕

Se mere og tilmeld dig her: http://llk.dk/d45jv9

Image may contain: 14 people, people smiling, people standing, text and outdoor

HJERTEVARM MAD FRA HELE VERDEN ❤️🌍

Det er en storfavorit i det indiske køkken. En krydret, smagfuld og varm oplevelse til hele familien. Vi giver dig en nem og hjertesund version af Butter Chicken.

Velbekommen 🍴

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
2,201 Views
2.2K Views

HJERTEVARM MAD FRA HELE VERDEN!

I et unikt samarbejde har Hjerteforeningen, Bydelsmødrene samt journalist og radiovært Rushy Rashid udarbejdet kogebogen ”Hjertevarm mad fra hele verden”. Du kan allerede nu få de lækre opskrifter vist på video, så du let kommer i gang.

Det eneste, du skal gøre er at følge Hjerteforeningen på Facebook, og så vil du automatisk modtage videoerne på din egen Facebook-væg, når vi lægger dem op hver 14. dag. 📕🥑

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
2.7K Views

LEV LIVET!

Kun 22 år gammel faldt Mikkel Thorslund Rosendahl i 2013 om under en håndboldkamp. Mikkel var bevidstløs i seks minutter, før han fik stød af en hjertestarter - et stød, som reddede hans liv. Siden har lægerne ikke kunnet finde ud af, hvad Mikkel fejler, men han har fået indopereret en ICD, som har stødt ham én gang, han går til kontrol og får foretaget gentests.

- Alle håber vist, at de kan stille en diagnose. Jeg ved ikke, om jeg selv håber det, eller om jeg har ...det fint med at være rask nu med en ukendt sygdom, siger han.

Mikkel føler sig ikke syg og lever et helt almindeligt liv på Amager med sin kone og lille datter, og selv om hans hospitalsbesøg er hyppigere, føler han sig ikke dårligere stillet end andre, for som han siger:

- Alle kan i princippet falde om, og der skal man stole på, at andre løber efter en hjertestarter. Jeg har min egen med." 😊

See More
Image may contain: 2 people, people smiling, closeup