Photos
Videos
ROM - LIT 5-3 W20
13
1
Posts

Corona Brașov Wolves a reușit să-și asigure serviciile antrenorului suedez Kjell G. Lindqvist, pentru sezonul intern și internațional 2018-2019. Lindqvist a pur...tat discuții cu conducerea secției de hochei de la Corona Brașov, cele două părți ajungând la un acord final in aceasta saptamana, materializat prin semnarea contractului pentru următoarele două sezoane. Suedezul a mai antrenat la Brașov în sezonul 2012-2013/2013-2014 castigand Campionatul National și Cupa Romaniei si de asemenea, a fost antrenorul principal al echipei României, reușind în 2015 să promoveze echipa noastră națională în Divizia I, grupa B. [ 186 more words ]
http://www.wolves.ro/kjell-g-lindqvist-a-fost-ales-antreno…/

See More
Corona Brașov Wolves a reușit să-și asigure serviciile antrenorului suedez Kjell G. Lindqvist, pentru sezonul intern și internațional 2018-2019. Lindqvist a purtat discuții cu c…
wolves.ro
Posts
Image may contain: 1 person
Canal10

Biro Gergo – hat-trick la Campionatul Mondial

La Kaunas, în Lituania, se desfășoară în aceste zile întrecerile Campionatului Mondial de hochei, Divizia I, grupa... B, la care participă și România. Echipa României este condusă de antrenorul Coronei Brașov, Julius Penzes și are în lot mai mulți jucători de la Corona.

Rezultatele primelor doua meciuri nu arata incurajator pentru echipa noastra, in prima partidă : România – Ucraina scorul a fost 0-3 poarta echipei noastre a fost asigurata de Patrik Polc, care a apărat 29 de șuturi iar al doilea meci : Lituania – România scorul final a fost 8-3. În compania echipei gazdă, România a înscris trei goluri, toate prin Gergo Biro,de la Corona Brașov (min 16’39”; 28’03”, 48’52”) , cu asist-uri de la Roberto Gliga, Molnar Zsombor, Sallo și Constantin, iar portar a fost Toke, cu 21 de șuturi apărate.

După primele două meciuri, Julius Penzes ne-a declarat : ,,Pentru echipa noastră tânără, aceste două meciuri au fost destul de grele, ținând cont că avem doar 15 jucători, iar nivelul de experiență al celor din cadrul primelor două oponente este superior. Am avut multe șanse de a înscrie, în ambele partide, dar nu am reușit să concretizăm, decât în meciul împotriva Lituaniei, de trei ori, prin hat-trick- ul lui Biro Gergo. În acest moment, nimic nu este pierdut. Echipa mea continuă să lupte, ne vom focaliza pe meciurile care urmează, împotriva Estoniei, Japoniei și Croației și ne dorim să continuăm să înscriem și să câștigăm.”

See More
Having scored the winner that sealed the domestic title, Csanad Fodor now looks to cap off a long season by firing Romania to safety in Division 1B.
m.wmib2018.iihf.hockey
Rapidshot Bauer updated his status.

U18 Romanian National team
#bauer
#kiev
#nationalteam

Lotun national, in perioada 14-20 aprilie 2018 in pregatire la Brasov.
http://wmib2018.iihf.hockey/en/teams/#ROU

wmib2018.iihf.hockey

That' s all folks! 😊

No automatic alt text available.

Si campioana sezonului 2017-2018.
http://www.eurohockey.com/news-show/3227-news.html

Sport Club Miercurea Ciuc takes back the title in Romania
eurohockey.com

Buget 2018 , alocat de catre MTS catre FRHG .
Cu 150 400 Ron mai mult fata de suma alocata in 2017
http://mts.ro/…/…/Finantare-federatii-Centralizator-2018.xls

Ministerul Tineretului şi Sportului a acordat mai mulți bani Federațiilor de canotaj, atletism și gimnastică pe anul 2018 din totalul de 62 de Federații spor...
sportexclusiv.ro
Hochei.org shared a link.
March 31
Corona Brasov Wolves - HSC M.Ciuc
youtube.com
Federatia Romana de Hochei pe Gheata - FRHG added 22 new photos.

Lotul național de U12 în pregătire la Brașov

FRHG va participa la un turneu internațional - EMF HOCKEY INTERNATIONAL TOURNAMENT - cu două loturi naționale de c...opii de 12 ani, respectiv de 14 ani. Turneul se va organiza în perioada 22 – 24 iunie 2018, la Bratislava, Slovacia. Și-au anunțat participarea 36 de țări.
Scopul FRHG este de a forma o bază cât mai omogenă de selecție de la vârstă mică pentru loturile naționale ale României de 18 ani, care la rândul lor trebuie să asigure componența loturilor de 20 de ani și apoi a celor de seniori. FRHG dorește să pregătească jucătorii de hochei de mici cu atmosfera meciurilor internaționale, cu meciuri cu echipe de valori diferite dar, și cu atmosfera de cantonament.
O etapă premergătoare turneului din iunie a fost cantonamentul de la Brașov. Acest cantonament s-a organizat prin colaboararea FRHG cu ASC Corona Brașov. Cei 24 de jucători ai lotului național de copii de 12 ani au beneficiat de o pregătire centralizată, în perioada 17 -18 martie 2018, pe patinoarul Olimpic din Brașov. Selecția micilor jucători a fost realizată de către antrenorul lotului de U12, Kovacs Laszlo, împreună cu antrenorii de club.
Hocheiștii proveniți de la ASC Corona Brașov (9 sportivi), CSS Triumf București (1 sportiv), ACS Felcksik (1 sportiv), CSS Gheorgheni (2 sportivi), CSS Miercurea Ciuc (9 sportivi), ACS Steaua Rangers-Husky (1 sportiv), ACS Olimpia Ploiești (o sportivă) au făcut în prima zi două antrenamente pe gheață și unul pe uscat iar, în cea de-a doua zi, un antrenament pe gheață, o ședință video și un meci de verificare.

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
22,169 Views

Initiativa reusita a Federatiei Romane de Hochei pe Gheata -FRHG de constituire a lotului reprezentativ U12.
17-18 martie 2018, Brasov
Cu sprijinul logistic la sectiei de hochei Corona Brasov si sustinerea Bauerhochei.ro

Image may contain: 10 people
Image may contain: 1 person
Image may contain: one or more people