Reviews
5.0
1 Review
Tell people what you think
Tammy Bøgestrand
· October 13, 2017
Healing er meget nyt for mig. Jeg har forsøgt mig med meditation, sådan ‘on and off’, og det kan være meget godt. Jeg har hørt, at healing kan bruges med visse ‘skavanker’ på krop og sjæl. Jeg var såd...an set ‘rask’. Måske bare lidt stresset. Jeg vil forsøge mig med healing.

Da jeg ankommer til min aftalte tid hos Louise, er hovedet fyldte med tanker, bekymringer og alt det andet, som vi allesammen døjer med. Jeg har ikke haft ro i mit hoved og krop i rigtig lang tid.

Jeg bliver mødt af Louise, som selv er rolig, smilende og meget tillidsvækkende. Vi taler kort sammen, om hvad der skal foregå og så bliver jeg vist hen til briksen, hvor jeg lægger mig, får en tæppe over mig og en lille, velduftende pude over mine øjne. Jeg får den besked, at jeg INTET skal lave. Jeg skal bare ligge der. Jeg skal ikke snakke om min fortid, mine følelser eller andet. Louise gør hele ‘arbejdet’. Det var befriende!

Jeg ligger der i (selvvalgt) mørke. Der er ingen lyde. Ikke noget ‘wellness musik’, der plinker. Jeg kan kun ane, at Louise bevæger sig lydløst omkring mig. Først oppe ved hovedet, langs mine arme, mave, osv. Nogle gange rør hun let, men andre gang svæver hænderne, tror jeg. Jeg mærker, at jeg døser lidt ind imellem. Af og mærker jeg en behagelig varme, der hvor hun er. Da hun når til omkrig min mave, er der en følelse af ENORMT varme, som en kogeplade, der varmer fra midten og bevæger sig ud. Det er VILDT underligt - og rart.

Efter en times tid, er hun færdig. Jeg rejser mig, og vi sidder lidt og sunder os. Jeg er helt og aldeles rolig. Mit hoved føles klar. Den hurtige, stressede talestrøm, jeg ankom med, er blevet til en rolig snakken. Jeg har bare lyst til at smile. Louise anbefaler mig at nyde følelsen, gå en tur ud i naturen eller andet, som jeg synes er rart. Det gør jeg så…og nyder hvert et øjeblik.

Det er nok ikke sidste gang, jeg går til healing!

Louise og Holy Moly får mine varmeste anbefalinger. Giv dig selv gaven af fred og ro.
See More
Photos
Videos
Langsom lørdag. Vi kombinerer børn med ro i et storslået åndehul ved Hornbæk strand. Tak til skyerne, fordi det holdt tørt, tak for havet, for leg i klitterne og sten, der slår smut. Tak for de mennesker, der var med.
4
Endnu en fantastisk healing i går aftes med skønne Fairytale. Hendes ryg sugede til sig af energien som en sulten svamp. Det var så mine hænder brændte. Det betyder, at hun er fuldstændig åben for at modtage, modtage, modtage. Og dét er godt, når man som hende havde vendt sig ret meget væk fra mennesker. Hun er SÅ dygtig og SÅ fin i sin essens 👍 Skal Holy Moly også hjælpe dig? Kæmpe knus fra en meget glad behandler ❤️
4
Posts
Holy Moly updated their profile picture.
Image may contain: people smiling, one or more people and closeup

I shut my eyes in order to see. Det visuelle skaber for meget “støj” til at kunne høre, og mærke, hvad du egentlig har allermest brug for. Tag dig tid til at lukke øjnene. Træk vejret dybt, giv slip på luften og pust ud. Bare tre gange er nok til at give dig et frirum. Dit space, hvor du kan se og mærke dig.

Image may contain: 1 person, sky, ocean, outdoor and nature
Posts