Reviews
5.0
1 Review
Tell people what you think
Dana Eijkhout
· July 1, 2017
Top locatie om een middag lekker te chille met vrienden! Lieve personeel & alles is goed geregeld � heb zin in 7juli! Tot vrijdag�
Videos
Vanmiddag zijn we weer geopend van half 4 tot half 6. Tot straxxxx!
3
2
Spelen met de microfoon is so funny 😂😂
3
1
Karaoke
Photos
Posts

We hebben weer een leuke workshop. Dit keer gaan we canvas tas en/of shirt pimpen. Leeftijd 11 - 15 jaar. Entree is 3 euro en aanmelden kan via 06-22064927 of bij Valerie (Hotspot) of stuur een berichtje op facebook.

MAR30
Fri 7:00 PM UTC+02Jeugd Activiteiten Centrum Hotspot - BeuningenBeuningen, Netherlands
1 person interested
Posts

Vandaag heeft een enorm team van 25 vrijwilligers diverse klussen gedaan tijdens NL Doet in jeugd activiteiten centrum Hotspot, onderdeel van Stichting Perspectief

Het team van Rabobank Rijk van Nijmegen, diverse wijkbewoners, studenten en medewerkers van de stichting hebben de handen uit de mouwen gestoken. Zo is er o.a. een leeg lokaal omgetoverd tot een talenten leerhuis, is er een enorme steigerhouten hoekbank in elkaar gezet en hebben een aantal dames een heerlijke lunch verzorgd voor de vrijwilligers en andere betrokken buurtbewoners, die gratis konden aanschuiven.

Al met al was het een zeer geslaagde dag en Stichting Perspectief wil alle vrijwilligers enorm bedanken.

Image may contain: one or more people and indoor
Maartje Sanders is with Erik Hendriks and 3 others.

Het is weer een heerlijke dag # NL Doet # Hotspot Beuningen # Stg. perspectief

We zijn van start gegaan. Vandaag NL doet! Enorm veel vrijwilligers die zich aangemeld hebben, waaronder team Rabobank Rijk van Nijmegen en veel mensen uit de wijk. Straks hebben we ook nog een heerlijke buurtlunch. Zie straks het resultaat!

Aanstaande vrijdag 2 maart is de tweede party! Kom jij ook? Graag dit bericht delen, aangezien het een nieuwe activiteit is en nog niet iedereen weet dat het bestaat. Wie weet bereiken we veel nieuwe mensen! Zie je vrijdag om 19.00 uur. 🤩

Image may contain: text

Leuke activiteit in de bieb! @bibliotheek beuningen.

Met je telefoon of tablet heb je altijd een camera bij de hand. Een tik op de knop en klaar! Maar wil je van je foto's iets bijzonders maken, dan heb je wat extra trucjes nodig.
https://beuningen.nieuws.nl/…/creatief-fotograferen-met-je…/

Met je telefoon of tablet heb je altijd een camera bij de hand. Een tik
beuningen.nieuws.nl

MORGEN carnavalsfeest @hotspot. Georganiseerd door de Woemisoos. Kom jij ook? Toegang tot 12 jaar.

Image may contain: text

Vanaf 10 jaar, super leuke activiteit in Arnhem.

Fan? Je kan met 'm trainen in Arnhem. 🥊🥊🤕
Via DG Arnhem

Vanavond de eerste Teenz Party #11tot15jaar #19.00 tot 21.00 uur @Rijstveld4 #djcedric

media1.tenor.co

Vanmiddag zijn we geopend van 15.30 tot 17.30 uur - VOOR DE LAATSTE KEER OP DIT TIJDSTIP! Vanaf februari starten we met de teenz-disco. Iedere eerste vrijdag van de maand zijn we geopend van 19.00 tot 21.00 uur - 11 tot 15 jaar. Entree is gratis.

Wil je op de hoogte blijven volg dan onze instagram, facebook of stuur een app-je naar 06-22064927 en dan voegen we je toe aan onze verzendingslijst voor feestjes en activiteiten.

Image may contain: text
Image may contain: text

Iedere eerste vrijdag van de maand knallen we het weekend in met een party. Entree is gratis - 11 tot 15 jaar.

APR6
Feb 2 - Jun 1Jeugd Activiteiten Centrum Hotspot - BeuningenBeuningen, Netherlands
3 people interested

Van half 4 tot half 6 zijn we weer geopend. Teenz only. Zie je straks.

Image may contain: 1 person, smiling, closeup
Social Brokers Beuningen is at Jeugd Activiteiten Centrum Hotspot - Beuningen.

Valerie Bekkers staat met veel jongeren in contact en is ook een Social Broker!
Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan verder!

> Wie ben je en wat maakt jou een S...ocial Broker?
Mijn naam is Valerie Bekkers en ik ben jongerenwerker in Beuningen. Dat doe ik vanuit Stichting Perspectief. Een tijdje terug stopte een collega van me en werd mij gevraagd of ik het tienerwerk wilde oppakken. Een paar maanden geleden zijn we overgestapt naar Jeugd Activiteiten Centrum Hotspot - Beuningen.
Er is geen middelbare school in Beuningen waardoor we ons ook richten op de groepen 8. We hopen zo dat de jongeren wanneer ze de basisschool verlaten en ze uitvliegen naar Nijmegen, Wijchen of Druten ons weten te vinden.

Zelf ben ik 27 jaar. Dat vind ik een mooie leeftijd om de 8- tot 15 jarigen jongeren te doen. Je weet toch net wat meer over thema’s als social media dan oudere collega’s.
Wat mij typeert is dat ik anderen om me heen altijd wil helpen. Mijn studie ‘maatschappelijk werk en dienstverlening’ heeft me daarin geholpen. Ik probeer tijdens mijn werk de personen te motiveren om zelf dingen te organiseren. Ik ben er natuurlijk altijd om bij te springen wanneer nodig, maar wanneer iemand zelf iets organiseert, is dat veel leerzamer.

> Waarom is het volgens jou belangrijk dat de Social Brokers uit Beuningen worden bedankt en versterkt?

Het is goed dat er aandacht wordt gegeven aan het voor elkaar klaar staan. Een bedankje is ook een mooi middel om mensen meer bewust te maken om meer open te staan om anderen te helpen. Dan kun je sneller signaleren en problemen bespreekbaar maken en zoiets dus beter oplossen!

> Welke tip zou je andere Social Brokers meegeven die nog beter voor hun jongeren willen klaarstaan?

Ga niet boven een jongere staan, maar ernaast. Op die manier ben je het praten over problemen laagdrempeliger aan het maken. Sommigen praten makkelijk en stellen vragen uit zichzelf. Bij anderen moet je het er echt uittrekken. Je moet open staan voor allebei de situaties.

Benieuwd naar jeugd activiteiten centrum Hotspot? Kijk dan eens op de Facebookpagina of Instagrampagina ‘hotspot Beuningen’!

See More

Vanmiddag zijn we vanaf 15.30 tot 17.30 uur geopend. Deze maand zullen we nog wekelijks op deze tijd open gaan. Let op: vanaf februari zijn we niet meer wekelijks geopend, maar de eerste vrijdag van de maand in de avond van 19.00 tot 21.00 uur. Verdere info hierover volgt.