Photos
Reviews
5.0
64 Reviews
Tell people what you think
Fleur Laumans
· May 27, 2017
Hét allervetste hockeytoernooi van Nederland! Super organisatie van de TOCO, fantastische keuken en uiteraard ontzettend lekker bier. 🍻 O ja.. er wordt natuurlijk ook gehockeyd!!
Bas van Ommen-Vermeer
· June 9, 2014
Hey ToCo, we hebben goed genoten. Prachtig weer, dat buitje op zondag daar gelaten, prachtige mensen en een groot prachtig feest! Tot volgende keer! Dikke kus, Bas - de podiumkopper ;)
Nicole Geijbels-Knippenberg
· June 6, 2017
Toppie gedaan TOCO!!
Alleen maar lof. Chapeau!!
Videos
Hottentotten Hockeytoernooi 2013 Aftermovie
61
10
Om er alvast een beetje in te komen hier de trailer van HottenTotten 2014! Het is de laatste week van de vroegboekkorting dus schrijf je snel in!!! http://hottentotten.nl/index.php/nl/aanmelden
30
7
Feestride!
14
Posts

Om de Hottentotten beleving nog groter te maken zijn wij bezig met het maken van een HTT playlist op spotify. Zo kunnen jullie voor, tijdens en na het toernooi blijven genieten van de echte HTT hits. Welke liedjes doen jou aan Hottentotten denken en mogen dus zeker niet ontbreken? Geef ze hieronder door en wij zullen ze toevoegen👇🏼

No automatic alt text available.

HE’S BACK!!!! Na enkele jaren afwezigheid op HTT staat hij dit jaar weer achter “the wheels of steel”. Deze man laat geen genre onaangetast, dus FISSA in de breedste zin van het woord is wat je kunt verwachten. Solliciteer naar meezingers, sitdowns, confetti, bootyschuddings en de nodige chaos bij dj GET-A-JOB!!!

Image may contain: 1 person, indoor