See more of Houten speeltafels by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
See more of Houten speeltafels by logging into Facebook
Message this Page, learn about upcoming events and more.
Not Now
Stoere houten speeltafels voor urenlang speelplezier. De tafels zijn handgemaakt van kwaliteit hout en zijn zeer stevig en robuust.
People
Visitor Posts
Pages liked by this Page
Posts

Worthwile reading!

“Here is my new blog post. I encourage every parent who cares about the future of his/her children to read it. I know that many would choose not to hear what I say in the article, but your children need you to hear this message. Even if you disagree with my perspective, please,
yourot.com

"En toen was ik de bakker...", een zin die waarschijnlijk wel herkenbaar is. Kinderen gaan nl praten en handelen zoals de personen die ze spelen. Je kind laat zien dat het oog heeft voor situaties uit de werkelijkheid en dat het deze situaties samen met anderen kan omzetten naar fictieve situaties. Best bijzonder eigenlijk! "De ander" komt steeds meer in beeld en hele toneelspellen zijn het gevolg. Vanmiddag maar weer eens klaar gaan zitten voor een nieuwe opvoering 😊

Photos
Posts

Prachtig..💗 daarom: geniet van de kleine -in onze ogen zulke normale- dingen samen met je kids!

Waarom maken wij specifiek houten speeltafels? Houten speelgoed wordt veelal duurzaam geproduceerd; een boom krijgt een tweede leven. En bij het produceren komen ook gelukkig geen schadelijke stoffen vrij. Hiernaast vinden wij hout gewoon mooi. Hout heeft karakter en vanwege de vormgeving is het ook aantrekkelijk om naar te kijken. Wij gebruiken hout met het Fsc keurmerk van berken of populier. Daarnaast gebruiken we stoot/krasvaste lak op waterbasis van oa Sigma. Onze tafels kunnen dus tegen een stootje. Gewoon een mooi en kwalitatief hoogwaardig product!

Image may contain: table and indoor

Mooie inzichten

Het belang van vrij spelen wordt onderschat door ouders, waarschuwt de Amerikaanse psycholoog Peter Gray. 'Ouders die er steeds bovenop zitten, doen hun kind tekort.'
www.trouw.nl
Houten speeltafels updated their status.
April 25

Opruimen!!! Het blijft een hele uitdaging met al dat speelgoed door het huis. En ja, je verwacht natuurlijk wel een helpende hand van jouw mini-me. Hoe pak je dat nou aan? Eigenlijk zijn kinderen van zichzelf al enorm gestructureerd, vooral in het verwerken van informatie in hun kleine bovenkamer. Dus wat het beste werkt is; de rode blokken in deze bak, de poppen in de volgende, de auto's onderin, het geven van (gestructureerde) duidelijkheid. Zo wordt opruimen eigenlijk ook een spel en de kindjes die een beetje competitief zijn, een tijdslimiet toevoegen geeft nog meer lol 😀. Veel plezier met opruimen vanmiddag!

Ik ben een enorme fan van Lego, je vindt het echt overal in ons huis. Maar wist je ook dat je kind enorm werkt aan zijn/haar fijne motoriek door het spelen met Lego? Voor kleine kinderen is bijvoorbeeld Duplo al een enorme uitdaging. De stenen op elkaar zetten is nog niet zo makkelijk, dat vereist echt enorme concentratie en is dus erg goed voor het ontwikkelen van geduld en van doorzettingsvermogen. Hoe langer en vaker je kind met lego speelt hoe sneller de ontwikkeling van de hand-oog coördinatie zal gaan. En wat dacht je van zelfvertrouwen en zelfrespect, je kind is super trots op zijn resultaat...."mama, kijk, papa, kijk" 😉. Goede redenen om dit weekend weer eens samen een mooi bouwwerk te creëren op onze stevige houten speeltafel!

Image may contain: table and indoor

Wat een mooie tafels hebben we weer mogen leveren afgelopen periode. Tijd om weer actief wat foto's te gaan posten en jullie ook mee te nemen met wat tips en ervaringen rondom spelen, bewegen, kinderen onder elkaar en nog veel meer. Komende tijd dus weer wat meer actie op de social kanalen! We kijken er naar uit, geniet van het heerlijke weer 😎.

Houten speeltafels added a new photo.
Image may contain: people sitting, table and indoor
Houten speeltafels added a new photo.
Image may contain: indoor
Houten speeltafels added a new photo.
Image may contain: table and indoor
Houten speeltafels added a new photo.
No automatic alt text available.
Houten speeltafels updated their cover photo.
Image may contain: indoor
Houten speeltafels updated their profile picture.
No automatic alt text available.
Houten speeltafels added a new photo.
Image may contain: indoor

Stoere houten speeltafels voor urenlang speelplezier!