Photos
Posts

Sajnálatos módon ismét technikai probléma állt elő. Elnézést kérünk mindenkitől aki az oldalt szerette volna meglátogatni. Igyekszünk elhárítani a problémát, hogy újra működni tudjunk. Azonban jelenleg még nem tudunk biztosat mondani. Amíg ez a helyzet áll fent addig minden látogatónak a facebook oldalunkra került átirányításra.

Az oldal továbbra is szünetel. Még mindig nem tudunk semmi pontosat mondani az oldal újraindulásával kapcsolatban. Azonban az elszaporodó kérdések miatt létrehoztuk Discord szerverünket, ahol közvetlenebben tudtok beszélni a feltöltőkkel.

Step up your game with a modern voice & text chat app. Crystal clear voice, multiple server and channel support, mobile apps, and more. Get your free server now!
discordapp.com
Posts

Reméljünk este mindenkinek jól megtömték a csizmáját. 🎁 Szeretnénk mi is boldog Mikulást kívánni mindenkinek a Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai vadonatúj énekes ünnepi különkiadásával. 🎅🦌

(Christmas Claws) Marinette és Adrien kivételes középiskolások. Meg kell menteniük Párizst! Gonosz lényeket - az Akumákat - kell elkapniuk, akik bárkit átalakítanak gonoszokká. Ezek után szuperhősökké válnak: Marinette Katicabogárrá, Adrien pedig Fekete Macskává.
rajzfilmek.online

🎅 A kedvenc balszerencse ragályos csapatunk karácsonyra egy vadiúj különkiadással készültek, melyben Milo, Melissa és Zack egy elképesztő havas kalandra indulnak, hogy minden családtagot begyüjtsenek karácsonyra. 🎁🎄

Karácsonyi bonyodalom (A Christmas Peril) - Milo Murphy a megtestesülése Murphy törvényének: ami elromolhat, az nála el is romlik. De tudásának, hátizsáknyi kellékének, valamint végtelen optimizmusának és lelkesedésének hála fel van készülve minden eshetőségre, és bármilyen ...
rajzfilmek.online

Halloween alkalmából a park dolgozói utoljára összegyűltek, hogy a rémszítő történeteket meséljenek egymásnak. Tarts velük te is és nézd meg a hatodik rémmesék epizódot.

Rémmesék a parkból (VI) - Halloweeni különkiadás (Terror Tales of the Park VI) - A sorozat főhősei két jóbarát, Mordecai, az egynyolcvan magas kék szajkó és Rigby, a hiperaktív mosómedve. Mindketten parkőrök egy ember-kinézetű nyalóka, Pops kertjében. A munka halálosan unalmas, így a két cimbora bár...
rajzfilmek.online

Az eddig leadott rövidfilmek már megtekinthetőek!
A tényleges sorozat novemberben érkezik!

Bemutatkozik K.O., aki megtanulja, mit jelent igazi hősnek lenni. A központi helyszín, a „Lakewood Plaza” az a hely, ahol a hősök vásárolnak, és ahol K.O. és a barátai lógnak. A sorozatban a hősök szintet tudnak lépni, mint egy videojátékban. Vajon meg tudják állítani a pláza lerombolására vetemedő Lord Boxmant?

Bemutatkozik K.O., aki megtanulja, mit jelent igazi hősnek lenni. A központi helyszín, a „Lakewood Plaza” az a hely, ahol a hősök vásárolnak, és ahol K.O. és a barátai lógnak. A sorozatban a hősök szintet tudnak lépni, mint egy videojátékban. Vajon meg tudják állítani a pláza lerombolására vetemedő…
rajzfilmek.online

Egy kis karbantartás zajlik jelenleg az oldalon. Hamarosan visszatérünk! Nem kell senkinek megijednie. Nem leszünk sokáig távol. Legyetek türelemmel!

Ideje egy kicsit visszalépni az időben és feleleveníteni Gumball csodálatos világának első évados epizódjait. A korábbi részek folyamatosan kerülnek pótlásra, érdemes követni az oldalt, hogy lásd a Watterson család minden pillanatát.

A sorozat a Watterson család életét mutatja be, élen Gumball-al, aki egy 12 éves macska-fiú, ki a helyi középiskolába jár fogadott testévérével Darwin-nal, aki a legjobb barátja is egyben. Ők ketten folyamatosan különféle mókás dolgokat csinálnak a városban. Gumball és Darwin apja Richard, egy folyt...
rajzfilmek.online

A Pókember kalandjainak új feldolgozásában Peter Parkert frissen vették fel a tehetséges diákok középiskolájába. Hősünk szupergonoszokkal száll szembe, az iskola gondokat okoz a kapcsolataiban, ráadásul a legjobb barátja enged a sötét oldalnak. Az első rész már most megtekinthető. Új részek pedig hétvégenként érkeznek.

A Pókember kalandjainak új feldolgozásában Peter Parkert frissen vették fel a tehetséges diákok középiskolájába. Hősünk szupergonoszokkal száll szembe, az iskola gondokat okoz a kapcsolataiban, ráadásul a legjobb barátja enged a sötét oldalnak.
rajzfilmek.online

Köszönjük a hatalmas mennyiségű érdeklődést és támogatást amit tőletek kaptunk az utóbbi napokban! Örömmel jelentjük be, hogy mostantól ismét elérhető a rajzfilmek.online! Igyekszünk pótolni a kimaradás okozta hiányokat, illetve folytatódni fognak az új tartalmak feltöltése is!

Legyen az modern vagy régi klasszikus rajzfilm az oldalunkon számos tartalom között böngészhetsz kedved szerint.
rajzfilmek.online

Aladdin sorozat

A sorozat első évada két rész [44;64] híján teljes. Kattints a videó alatt lévő minőségváltó gombra, hogy minél jobb legyen a képminősége!
Köszönjük RAZOR munkáját.

...

Aladdin a császári palotában él Jázminnal az oldalán. Szerelmével és barátaival karöltve számtalan kalandot és veszélyt él át részről részre, mindennapjait pedig varázslók, különféle szörnyek és tolvajok nehezítik meg.

See More
Aladdin a császári palotában él Jázminnal az oldalán. Szerelmével és barátaival karöltve számtalan kalandot és veszélyt él át részről részre, mindennapjait pedig varázslók, különféle szörnyek és tolvajok nehezítik meg.
rajzfilmek.online

A Parkműsor 8. évada folytatódik.
Új részek hétköznap esténként!

Közeledik a végső harc, amelyen az univerzum sorsa függ. De előtte még lesz új Rémtörténetek a parkból-epizód és karácsonyi különkiadás is. Mindezt az űrben és idegen bolygókon! Közben Anti-Pops egyre erősödik, Popsnak pedig fel kell készülnie a mindent eldöntő összecsapásra, amelyben barátai nagy segítségére lesznek.

A sorozat két jó barát Mordecai, egy kék madár és Rigby, egy mosómedve életét mutatja be. Mindketten a helyi parkban dolgoznak Benson főnöksége alatt. A két barát mindig a legérdekesebb, legextrémebb kalandokba keverednek. A parkban többen dolgoznak velük, csak úgy mint Pops, Tuskó, Pacsi, Skips, va...
rajzfilmek.online

Egyik leggyakoribb feltöltőnk, ballwa, és a Steven Universe feliratait készítő Fyndra összeültek, és megalkották a Team Zura nevű feliratozó csapatot. Jelenleg a Yo-kai Watch című animét fordítják sebesen. Ez a sorozat már ismerős lehet jópár embernek, ugyanis a szinkronos epizódok elérhetőek már oldalunkon - ám a felirat nem az amerikai, hanem a japán változatra épül. Jó szórakozást.

Kiemelt / Fyndra / Hozzászólás Üdv mindenkinek! Ezen az oldalon a Yo-kai Watch című animéhez találhattok magyar feliratokat.
teamzura.wordpress.com

A Phineas és Ferb sorozatból jól ismert Kacsacsőrű Kerry visszatér társaival, hogy egy újabb küldetésre induljanak.

Az O.W.C.A. akták - új film a rajzfilmek.online-on.

Az O.W.C.A. ellen intézett támadás cselekvőképtelenné teszi az állati ügynököket, így K ügynökre és állati gyakornokaira vár a feladat, hogy mindent helyrerakjanak. Carl és Monogram saját kezébe veszi a dolgokat.
rajzfilmek.online

A zsoldos-tesók, Prohyas és Vambre visszatértek, hogy varázskardjaikkal együtt vegyenek részt újabb kalandokban!

Bűvös varázskardok - új rész a rajzfilmek.online-on

Nem várunk holnapig (The Tome of Morrow) - A sorozat egy testvérpáros, Prohyas Warrior és Vambre Warrior misztikus utazásait mutatja be. A két főszereplő – kalandozásaik során – különöző képességekkel rendelkező varázskardokra bukkan, amelyekkel olykor meghökkentő, máskor emberfeletti dolgokat visz…
rajzfilmek.online

A Büszke birtok oroszlán őrségének figyelme sohasem lankad, mert mindig szorgosan őrzik Büszke birtokon a rendet az állatok között.
Az Oroszlán őrség 🦁 új részekkel a rajzfilmek.online-on.

(Baboons!) A sorozat középpontjában Simba és Nala fia, Kiara öccse Kion áll.Ő válik az oroszlán őrség vezetőjévé, ez egy csapat, akik védik a büszke földet és megvédik az élet körforgását. Kion barátaival Bunga a méhészborzzal, Beshte a vízilóval, Fuli a gepárddal és Ono a kócsaggal, harcolnak Janja...
rajzfilmek.online

Hamis cica teljes első évada megtekinthető online

Amikor egy űrhajó Betty mosókonyhájában landol, a benne lévő űrlényre hárul a feladat, hogy elvegyüljön az emberek között amíg megjavítja űrhajóját. Gark így macska jelmezt ölt és összebarátkozik a házban már ott élő másik valós macskával, Max-el. Együtt mindenféle pazar intergalatikus kalandban vesznek részt.

Amikor Gark - egy ártatlan, 9 éves, macskának álcázott űrlény - leszáll a Földre és találkozik egy elkényeztetett cicával, Max-szel, abból csak egy földöntúli, fergeteges humorral teli vígjáték lehet.
rajzfilmek.online

Készüljetek ti is egy ütős pizza bulira 🍕 Mordecai és Rigby társaságában?
Ugyanis július 17-tól hétköznaponként új részekkel térnek vissza a Parkműsor utolsó évadjában.