Posts

😉Tercari-cari pencuci muka yg sesuai dgn kulit

👍Mungkin Nurraysa Beauty lah jawapannye...

💨Jom cuba Nurraysa Collagen Soap

...

******************************

👉NURRAYSA COLLAGEN BEAUTY SOAP ni bahan2 dia natural. So InshaAllah takde kesan2 yg menakutkan:

👉Bahan²
Minyak Zaitun
Susu Kambing
Vitamin A, C & E
Gliserin
Marine Collagen

Lagi satu.. sabun ni tahan lama tau,
boleh potong kecik2 baru pakai, boleh cukup sampai 2-3 bulan InshaAllah...berbaloi-baloiii gituww😊

Haaa..macam best kan? Memangg besttttt la katee😊

💁Jom cuba !!

www.wasap.my/601121134359

fb.me/hursiah

See More
No automatic alt text available.
Image may contain: text

😘UV CREAM NURRAYSA BEAUTY SPF50 laa(baby doll)

AM BOII😉....cantiknya...ayu gituww...muka licin gebu jeww....bestnyerr......ouhh....

😀OUHH.....tapi...
apa yang BESTNYA ngan krim ni ya??..

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

🌟🏻Dapat menutup cela secara Lembut & Semulajadi.

🌟🏻Hanya sedikit sahaja bagi sekatakan tona kulit secara semulajadi agar kulit yg Lesu /Gelap akn menjadi lebih Bermaya & Segar

🌟🏻Membantu melembabkan kulit

🌟🏻Dapat menutup jerawat pori , parut , garisan halus & warna kulit yang tidak sekata.

🌟🏻Membantu mengecilkan liang pori & memperbaiki kulit

🌟 Dapat mengawal lebihan minyak & pada yang sama dapat memberikan kelembapan yang cukup kepada kulit

🌟 Bertindak sebagai pelindung kepada sinar UV, Pencemaran udara atau Radikal Bebas
🌟🏻Sesuai untuk semua jenis kulit

😁😁ouuh...gitu kee...memangg bestt leee....

www.wasap.my/601121134359

See More
Videos
😱😱TAK TAHAN RAMBUT SELALU GUGUR SEBELUM DAN SLPAS MANDI?, isshk, sana sini rambut, runsing lak jadinya, sib baik bertudung,tak nampak le macammana kepala tu,trgaru-garu le jugakk...tapi sejak en.somi beli Tyzara Shampoo Soya n Tyzara Hair Serum ni..tak lagi dah ase gatai-gatai tu...rambut pun wangi yaa amat...en.somi pun ikut pakai skali... rhopenya dia pun ada masalah yang sama, rambut gugur...takut je botak nnti....hehee...skrg tak ada lagi dah gatai-gatai n rambut guguq...sonokknyaa....aaahhh😍😍 💥Yang ada masalah rambut gugur Kelemumur, rambut kusut.. Smua boleh pakai tau... 😀Hanya gunakan TYZARA SHAMPOO SOYA dan TYZARA HAIR SERUM je. 💦Bukan yang lepas bersalin macam kita je rambut gugur, yang belum kahwin atau bujang dan rambut anak-anak pun boleh gugur jgk tau 💢Meh Baca Info Tentang TYZARA SHAMPOO SOYA N TYZARA HAIR SERUM NII.... ✨Soalan: Apa kelebihan Tyzara Shampoo Soya ni? ⏩Shampoo KHUSUS RAWAT Rambut Gugur jenama Tyzara ini mempunyai beberapa kelebihan seperti : # Membantu Mengawal Rambut Gugur # Kesan seawal 1 malam dan paling cepat selepas mandi (bergantung pada individu) # Berbau wangi # Rambut wangi seharian # Matikan kelemumur # Bantu Penumbuhan Anak Rambut Baru # Bantu percepatkan rambut panjang (brgantung pd individu) # Merawat kerosakan rambut # Melembutkan rambut # selamat digunakan oleh kanak-kanak dan boleh digunakan seisi keluarga # Jimat utk penggunaan 1 bulan ✨Soalan: Apa kandungan bahan dalam Tyzara Shampoo Soya? 🌠Tyzara menggunakan bahan yg berkualiti tinggi :+1: 🔹PROTIEN SOY - ia dihasilkan daripada kacang non-GMO (yakni, kacang yg tidak diubahsuai secara genetik). dan ia diperbuat daripada kacang soya asli. Di mana protein soya ini memberi tenaga pada rambut kita. :muscle: 🔹PANAX GINSENG ROOT EXTRACT - menguatkan akar rambut dan memberikan kesuburan kulit kepala utk memberi ruang anak rambut baru utk tumbuh. 🔹MAJUS ROOT EXTRACT - memberikan vitamin pada akar rambut dan meNyahkan kotoran kulit kepala. ✨Soalan: Adakah Tyzara Shampoo Soya & Hair Serum HALAL? Jawapan: Ya. Halal tuan/puan. Tyzara Shampoo Soya utk Rawat Rambut Gugur ini juga selamat digunakan oleh semua golongan termasuk kanak-kanak. ✨Soalan: Berkesan ke Tyzara Shampoo Soya & Hair Serum ni? Ya. BERKESAN!!! Sesuai dipakai oleh semua golongan lelaki /wanita/kanak² yang sememangnya ada masalah rambut. Dan lagi TAMBAH BERKESAN jika gunakan sekali dengan Tyzara Hair Serum. Kerana serum rambut ini membantu penumbuhan rambut baru dengan cepat jika gunakan dengan konsisten. ✨Soalan : Berapa lama boleh nampak kesan / resultnya? Kami tidak dapat memberikan jawapan yg spesifik dan tepat kerana kesannya bergantung kpd seseorang individu. Ada yg dapat kesan seawal 1-3 hari, 3-5 hari, 5-7 hari bergantung kpd hormon dan penerimaan kulit kepala individu. Anda kena bersabar krn dalam merawat tiada yg magic sebab rambut gugur/kelemumur dan pelbagai masalah lain pun dah sudah bertahun.. Jadi semuanya perlu kesabaran dan penggunaan yg konsisten. Pemakanan juga memainkan peranan. Elakkan makan ajinomoto/MSG, minum air banyak, tidur secukupnya dan makan makanan yg berkhasiat. ✨Soalan: Boleh campur² shampoo ke? TIDAK.. Utk dapatkan kesan/result maximum..Dalam tempoh RAWAT RAMBUT dan KULIT KEPALA tidak boleh campur² shampoo. Begitu juga dengan Serum. Anda tidak boleh menggunakan sebarang minyak kelapa di kulit kepala dalam tempoh merawat. Gabungan Shampoo & Serum adalah yang terbaik bagi mendapatkan kesan Maximum tanpa menggunakan perapi/conditioner. Sesuai dijadikan shampoo pilihan keluarga anda. ✨Soalan: Ada Kelulusan dari KKM tak? Ada. NOT161201328K Ianya selamat..Jadi anda tidak perlu ragu² utk menggunakan Tyzara Shampoo Soya. ✨Soalan: Betul ke boleh stop rambut dari keguguran? Jawapannya TIDAK sayang.. Rambut kita semua sama macam pokok. Setiap hari daun yg tua/rosak akan gugur apabila ditiup angin. Tetapi rambut yg sihat rambutnya akan gugur antara 1-5 helai sehari. Rambut yg tak sihat akan gugur antara 10-20 sehari. Kronik senggenggam. 🔵SEBAB itu rambut perlukan Vitamin & Protien yg tinggi. Di mana ianya ada di dalam SHAMPOO SOYA & SERUM BUNGA TYZARA. 🔶Rambut yg gugur perlukan cucian kulit kepala yang bersih dari kulit kepala berminyak dan berbau. Sekurang-skurangnya 1x sehari . 🔍Shampoo shj tak cukup krn ianya bukan bersifat kekal dan tidak dapat absorb lama tetapi ianya membantu bersihkan kulit kepala dan mengawal keguguran. Sebab tu TYZARA HAIR SERUM memainkan peranan utk membantu kuatkan lagi akar rambut dan memberi vitamin serta kesuburan rambut. 🔘Gunakan Shampoo Soya & Hair Serum tanpa was-was kerana result yang anda akan dapat seawal selepas 1x penggunaan bergantung pd penerimaan kulit kepala. ✨Soalan : Memang kena shampoo hari² ke? Jawapan: Ya.. MEMANG kena shampoo hari² skurang²nya sekali sehari. ✨Soalan: "Orang kata" tak elok shampoo hari² sbb nanti rambut rosak. Adalah tidak benar sama sekali... Dari segi asas basic, kulit kepala juga ada rongga peluh jadi, apa agaknya akan berlaku jika seminggu sekali shampoo? Begitu juga sekiranya hanya membasahkan rambut tanpa menggunakan shampoo, umpama juga mandi tanpa sabun... Jika anda sudah tahu shampoo merosakkan rambut..kenapa anda masih gunakan shampoo sehingga skrg. Sedangkan dh gunakan shampoo seawal kita masih kanak² lagi. Tapi sememangnya masih ramai yang ambil remeh perkara ini kerana dalam mindset (pakai tudung tiada siapa yang nampak n tiada siapa yang tahu)... Rasanya jika mata blh melihat mungkin tak sanggup, sbb anda tak pernah lihat bagaimana kulit kepala apabila di scan... Anda smua boleh migrain/pengsan nanti.. :joy: ❇HENTIKAN percaya pada MITOS kerana ianya akan membuatkan kulit kepala dan rambut anda bermasalah. ✨Soalan: Berapa kuantiti kandungan Tyzara Shampoo Soya & Hair Serum? Shampoo : 100ml Hair Serum : 15ml ✨Soalan: Boleh tahan utk berapa lama penggunaan? Shampoo : 2x sehari - 1 bulan penggunaan 1x sehari - 2 bulan penggunaan Serum : bergantung kepada panjang/pendek rambut individu. ✨Soalan : Berapa Harga Tyzara Shampoo Soya & Hair Serum? 💥Harga ⏩Shampoo ➖RM49.90 ⏩Serum ➖RM55.00 ⏩COMBO SET JIMAT: ⏩Shampoo + Serum ⏩Rm100 FREE Travel Gold Bag for Shampoo (LIMITED) ▶postage:RM7 sm/RM 11 ss fb.me/hursiah 🔷Nak order:- 📲 www.wasap.my/601121134359 😀Eh, kelemumur dah takde,rambut pun sihat bersinar je, ...bertudung sepanjang hari pun, rasa selesa jee.....takde rerunsing lagii😘😘😘
Photos
Posts

NURRAYSA COLLAGEN BEAUTY SOAP

Fungsi & Kandungan

Fungsi

...

Merawat jerawat
Merawat jeragat
Merawat kulit berminyakMemudarkan parut
Mengecilkan liang pori pada wajah
Mencerahkan kulit wajah
Membuang sel-sel kulit mati
Melembapkan kulit muka
Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
Mengurangkan whitehead & blackhead
Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
Menghilang bau badanSesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak

Kandungan

Glycerin, Extra Virgin Olive Oil, Selected Herbs, Goat Milk, Collagen (sourced by seaweed), pewangi, pewarna.

Cara Penggunaan

Cuci muka 3 kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.

Tips sabun Nuraysa
tidak boleh campur dgn sebarang penggunaan produk lain yg disyak mempunyai merkuri (bhn kimia tujuan pmutihan yg cepat)

disaran menggunakan sabun sahaja bg kulit bermasalah ~jerawat yg teruk,bernanah dinasihatkan rehatkan dulu wajah dari sebarang pemakaian pencuci wajah selama 7 hari sbelum mengunakan nurraysa collagen soap.

cara rehatkan wajah disarankan mencuci wajah dgn bahan natural..spt serbuk teh.

bagi wajah bermasalah semasa permulaan pemakaian sabun nurraysa ,disarankan membuat mask dgn sabun pada malam hari ,3hari seminggu.

cara menbuat mask
1.sebelum tidur, cuci muka dgn sabun nurraysa
2.bilas bersih
3.buihkan sabun ditempat berjerawat biarkn smlman bilas bgn pagi,.,cara ini dpt mengecutkan dan mengeringkan jerawat.

pemakaian sabun ini akan menggeluarkan toksin dan racun dari pemakaian produk yg sebelumnya yg mempunyai merkuri yg tinggi.

jerawat kecik akan keluar kulit kering pd hari ketiga,teruskan pemakaian dgn konsistent utk dpt kulit yg halus dan lembab.

anda tampil cerah,berseri dgn hanya gunakan sabun shj tnpa mekap.

gunakan serum,miracle ,dan krim uv utk pelindungan setelah anda merawat dgn Sabun collegen

Nak tahu tak apa kelebihan Sabun Kolagen Nurraysa??

Sabun yang sangat jimat ni..boleh digunakan seisi keluarga tau..

KELEBIHAN NURRAY’SA COLLAGEN SOAP

Mencantikkan kulit dan menjadikan ia lebih sihat, gebu dan licin
Merawat jerawat,jeragat & kulit berminyak
Mengecilkan liang pori pada wajah
Membuang sel-sel kulit mati
Melembapkan kulit muka yang kering
Memperbaiki struktur kulit muka dari dalam
Mengurangkan whitehead & blackhead
Menghapuskan parut baru dan lama
Merangsang penghasilan sel-sel kulit yang baru
Mempunyai anti oksida yang tinggi
Menganjalkan kulit muka & nampak lebih muda
Berkesan seawal 7 hari penggunaan berdasarkan lambakan testimoni daripada pengguna-pengguna NURRAYSA.
Sesuai untuk lelaki dan wanita termasuk wanita hamil.
Kanak-kanak dan bayi yang menghadapi masalah ruam/ekzema juga boleh menggunakan sabun ini.
Juga sesuai merawat kurap dan panau.

www.wasap.my/601121134359

See More

😘UV CREAM NURRAYSA BEAUTY SPF50 laa(baby doll)

😀OUHH...bestnya...bestnya....tapi
apa yang BEST dengan krim ni ya

...

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

🌟🏻Dapat menutup cela secara Lembut & Semulajadi.
🌟🏻Hanya sedikit sahaja bagi sekatakan tona kulit secara semulajadi agar kulit yg Lesu /Gelap akn menjadi lebih Bermaya & Segar
🌟🏻Membantu melembabkan kulit
🌟🏻Dapat menutup jerawat pori , parut , garisan halus & warna kulit yang tidak sekata.
🌟🏻Membantu mengecilkan liang pori & memperbaiki kulit
🌟 Dapat mengawal lebihan minyak & pada yang sama dapat memberikan kelembapan yang cukup kepada kulit
🌟 Bertindak sebagai pelindung kepada sinar UV, Pencemaran udara atau Radikal Bebas
🌟🏻Sesuai untuk semua jenis kulit

www.wasap.my/601121134359

See More
Image may contain: 1 person, smiling
Image may contain: indoor

ANNONA JUS DURIAN BELANDA (15 SACHET).

📍jus annona adalah produk pertama di malaysia yang menggunakan durian belanda sebagai bahan utama.
durian belanda adalah penawar kanser semulajadi.

...

❣️tahukah anda khasiat buah durian belanda adalah 10,000 kali lebih baik dari rawatan kimoterapi
📍selain dari durian belanda, jus annona juga mengandungi kurma, madu, delima, gluthatione dan lain-lain lagi.
📍100 % ekstrak buah durian belanda , sebagai asas.
📍tiada pewarna atau perisa tambahan, tekstur jus pekat, rasa adalah sedap

❣️khasiat jus annona
🍭melegakan masalah sakit urat sendi & kejang otot
🍭membantu mengawal paras kencing manis & darah tinggi.
🍭membantu mengurangkan kolestrol
🍭membantu masalah sembelit teruk
🍭membantu masalah alahan resdung kronik, masalah kulit seperti ekzema dan psoriasis
🍭membantu melegakan gastrik dan ulser
🍭masalah selalu letih & lesu badan dan sukar tidur
🍭mengurangkan masalah migrain & anemia
🍭anti tumor dan anti kanser dan penawar bagi pelbaga jenis sel kanser...

Ready Stock!!

Harga:-
RM98
Postage:-rm7sm/rm11ss

01121134359

See More
Image may contain: text
Image may contain: text

👌ANNONA Vitamin C Gentle Cleanser 60ML

👍Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

Fungsi VCGC : ...
🔹Memelihara dan Melindungi Kulit
🔹Mengekalkan Kelembapan Kulit
🔹Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan pada wajah
🔹Mencerahkan Kulit dan Mengurangkan Kemerahan Kulit

.
Kelebihan VCGC :
🔻No SLS / SLES
🔻No Parabens
🔻No Alcohol
🔻No Pewangi Tiruan
🔻No Pewarna Tiruan
.
.
Produk ahli farmasi by Ony Nurhusni

👉ANNONA Vitamin C Gentle Cleanser 60ML

👉 RM39
👉postage sm:-RM7 ss:- RM11
.
💬www.wasap.my/601121134359

See More
No automatic alt text available.
Image may contain: text
No automatic alt text available.

😍ANNONA VIT C SERUM

Kelebihan VITAMIN C SERUM by Annona :

✔️ Tiada Alkohol & parabens...
✔️ Tiada campuran pewangi
✔️ Tiada pewarna
✔️ Tiada pengelupasan
✔️ Lulus KKM
✔️ HALAL JAKIM
.
.
.
Ciri-ciri istimewa VCS Annona : .
🔸 Colourless ( berwarna jernih )
🔸 Cepat meresap ke dalam kulit
🔸 Tidak meninggalkan kesan berminyak
🔸 Mudah untuk pakai mekap
.
.
.
SIAPA YG SESUAI GUNA VCS : .
👩 Sesuai utk perempuan
👱🏼 sesuai utk lelaki
👵🏻 Sesuai utk wargaemas
👶🏻Sesuai utk kanak2 2 tahun keatas
👸🏼 Sesuai Utk IBU MENGANDUNG
.
.
1 Botol tahan digunakan utk 2 BULAN
Senang dibawa ke mana sahaja
Mesra solat & Wuduk
.
. " MERAWAT KULIT WAJAH DALAM SETIAP SAPUAN"

💘ANNONA VIT C SERUM 15ML
Harga:-RM90

💘ANNONA VIT C SERUM MINI 5ML
Harga:-RM39

👉postage sm:-RM7 ss:- RM11

💬www.wasap.my/601121134359

See More

Artic Sea
=======
Adalah satu satunya supplement yang menggabungkan
Omega 3 ( Minyak ikan laut dalam)
Omega 9 ( minyak Zaitun)...

Continue Reading

Yang ni siyess best
Nak rekemen fundation yang betul2 cover parut, cover jeragat.. yg ni memang terbaekk 👍👍

Berani cakap candy doll punya finishing kalah taw foundation yg mahal2.. hbs tutup semua .. tambah lg ade byk fungsi dia yg takde pada foundation lain dan juga boleh merawat kulit skali 😲😲

...

DAY CREAM and CANDY DOLL FOUNDATION mana lebihh bagusss....
Sure la CANDY DOLL FOUNDATION sayunkk....
Function....
-loose powder
-sunblock spf50
-foundation
-bb cream
-cc cream
-concealer- ni mmg tipp toppp... flawless jadinyerr...
-mosturiser
-multivitamins for REPAIR AMD MAINTAINNN KULIT YANGG SIHATTTT....
PROTECT, REPAIR AND MAINTAIN HEALTHY SKIN....

Candy Doll Foundation ( Facial Treatment Foundation ) sekali lagi ye ulang "TREATMENT FOUNDATION"..

Nak tahu kenape treatment
Sure nak tahu

Ok sila ambil mase utk bace tau.. Rugi sgt sape yg miss bende ni.. To "Bedak" boleh said goodbye taw...🖐🖐

�Ade "Silk protein" utk wajah.. Bagi effek porcelin gitu.
�Ada "Macadamia Oil" utk menjage kelembapan wajah.
�Kolegen and Argan Oil utk memperbaiki kulit dan melambatkan penuaan wajah.
�"Vitamin B3" utk seri wajah.
�"Vitamin C dan E" utk kembalikan ketegangan dan merawat kulit secara semulajadi.
�"Oat ekstrak" utk merawat dan beri khasiat pada kulit..

1 bekas 10gram... duk pakai hari2
3 bulan pon belum tentu habis 😱😱

Byak sangatkan?? Best tau. Rugi x cuba ...

COLOUR AVAILABLE :
NATURAL

www.wasap.my/601121134359

See More
No automatic alt text available.
Image may contain: 1 person, smiling
Image may contain: one or more people, closeup and text

PRAGNANT MUMMY ADE MASALAH BERIKUT
.
Sembelit ketika hamil?
Masalah Mual dan Muntah?
Strechmark yang teruk?...
Pernah Alami luka dan koyak besar?
.
.

Jika YA, samada anda suami atau isteri, anda berada di tempat yang betul. 😃😃

Jika anda ada masalah dengan kandungan dan perlukan sesuatu untuk yang boleh membantu anda maka saya sarankan terus membaca post ini.

Terbukti secara saintifik daripada Doktor Pakar di seluruh dunia dan ratusan testimoni pengguna. Juga telah digunakan dari zaman tok nenek
.
100% daripada bahan semulajadi tanpa sebarang campuran bahan kimia yang membahayakan.
.
.
“ Minyak Kelapa D’aura memang terbaik… amat disyorkan pada mereka yang takut untuk bersalin seperti saya.. InshaaAllah dgn mengamalkan MKD ni proses bersalin akan jadi lebih mudah, cepat dan kurang sakit.. dan yang paling penting tiada koyak dan tiada jahitan… saya sudah.. anda bagaimana?” – MAMA RINA
.
“As salam sis, nak nagi testi ckit.. best sgt2 minum MKD D’aura ni.. sebelum ni klau nak membuang mmg ssh sgt2.. nak kena meneran.. mmg berpeluh peluh saya jadinya.. ddk dlm toilet pm mau2 dekat sejam.. tpi lepas je amalkan MKD D’aura, sys ng sgt2 nak membuang .. perut pun tak sakit.. lancar je.. mmg jauh beza dgn yg sblmnya.. klo sblm ni sy sampai takut nak membuang .. sbb sakit.. skrg ni Alhamdulillah.. sng je proses tuu..” - MAMA D
.
“Salam sis, sy da pun selamat melahirkan bby lelaki seberat 3.67kg.. terkejut sy sis.. lgsg xd mgalami premium terkoyak.. dengan izin Allah dan berkat dari produk MKD D’aura .. tq sis sbb pknalkan produk yg unggul ini..” - MAMA ERNA
.
.
===============
Cara Pengambilan MINYAK KELAPA DARA D'AURA
===============

>> BEZA D'AURA VCO LIQUID & SOFTGEL 😉
Fungsi Liquid & Softgel adalah sama.
Softgel lebih kepada kecantikkan & menjaga kesihatan
Liquid pula lebih kepada merawat penyakit & amat sesuai untuk ibu hamil, kandungan & bayi. Ini kerana kesannya lebih menyeluruh, penyerapan khasiat dalan badan lebih baik & mudah dicerna

>> MACAM MANA CARA PENGGUNAAN
[] Minum (Cecair) / Makan (Kapsul) 1 sudu besar / 1 biji setiap pagi dan petang selepas makan.

Boleh juga disapu pada kulit dan rambut. Boleh juga disapu di wajah sebelum tidur sebagai rawatan masalah kulit seperti Jerawat dan Jeragat.

>> KANDUNGAN BERAPA BULAN BOLEH AMALKAN TIADA KESAN SAMPINGAN KE
[] Minyak ni boleh diamalkan dari awal kehamilan lagi. Tiada kesan sampingan kerana minyak ni 100% semulajadi diproses tanpa haba dan bahan kimia.

.
.
.
===================
Saya NAKK! Macam mana nak order ya ?
===================

Picit siniwww.wasap.my/601121134359

#Minyakelapadara
#Daura

*D'AURA MINYAK KELAPA DARA VCO (LIQUID)
2 botol x 100 ml
>RM79+pos RM7 sm/RM11 ss

*D'AURA MINYAK KELAPA DARA VCO (SOFTGEL )
80 biji
>RM49.90+pos RM7 sm/RM11 ss

See More
Image may contain: one or more people
No automatic alt text available.
Image may contain: text

💥SABUN QUEEN BLACK (QB)

😢Jeragat???
😢JERAWAT???
😢Muka bernasi??...
😢Rekehah Akibat Bersalin??
😢Merapatkn liang Pori??
😢Menanggalkn kulit mati??
😢Ketiakkk BERKERAK???
😢Leher BERKERAK???
😢Celah miss V BERKERAK??

😁1 Sabun pelbaGai Guna ...
1 Sabun Bole Guna muka Dan Badan ???
Jimatttttt kan??
1 Ketul Tahan hingga 2 bulan?
Sekali guna Jerawat Kecut Serta MERTA...
Sekali guna perubahan ketara....

💡Bukan sekadar merawat masaalh di Atas tapiii
💢MEMUTIHKAN KULIT SEHINGA FLAWLESS!!!

💢1 Sabun Macam2 Kegunaan

�JERAWAT
�PARUT
�KULIT berminyak
�MUKA Bernasik
�WHITEhead
�BLACKhead
�KULIT berminyak
�Celah kelangkang hitam
�Ketiak hitam
�JERAGAT
�KULIT Kusam

KKM �NOT150703738K
Tahan PENGGUNAAN hingga 2 BULAN

Harga
RM39.90
Postage:-RM7 SM,RM11 SS

👇👇👇
📲 www.wasap.my/601121134359
fb.me/hursiah

See More

🌺PADAM PARUT ESSENCE CREAM.

💥Ada masalah parut kt muka?.
💆Parut jerawat,
💆Parut kudis, ...
💆Parut chikenpox
💆Muka berkawah akibat parut jerawat.
💆Tampal 1 inci bedak masih belom cover.
💆Sudah masanya anda cuba cream padam parut.
💆Hapuskan cela di wajah seawal 5 hari insyallah.
.
🎆 Kesan mujarab seperti rawatan laser.
Tak perlu injection pun🎆
.
Semua beres dgn krim PADAM PARUT Essence Cream
"SENANG JER DENGAN PADAM PARUT, APA SAHAJA JENIS PARUT BOLEH HILANG"
.
Hari ni pakai esk terus pudar. Pakai semua Jerawat adalah satu masalah kulit yang sering terjadi kepada semua tidak kira kaum wanita atau kaum lelaki.
.
Biasanya masalah jerawat pada muka akan terjadi seawal remaja. Pelbagai cara dilakukan untuk menghilangkan parut tapi semua tak berjaya.
.
Dengan Padam Parut, betul betul padam. Bekas parut yang dah lama pun boleh hilang, tapi mesti rajin pakai.
.
-----
KEBAIKAN
-----
- Menghilangkan parut dengan lebih berkesan
- Memudarkan jerawat dan jeragat
- Melambatkan Proses penuaan kulit wajah
- Menjadikan Kulit lebih bermaya
- Menegangkan kulit
- Memutihkan kulit wajah

Harga:-
RM40
POS 7 (SM) / 11 (SS)

📲 www.wasap.my/601121134359

See More

😓Tak selesa dengan bulu yang dah panjang tu, ngilu lak asenya kalau pakai pisau pencukur .merengse je kulit tuu..haa....CANDYWAX HAIR REMOVAL by Rheaazuri kan ada....nak cabut bulu apa, kat mana pun boleh, mudah, cepat dah selamat.....👍

💪Mencabut Bulu Hingga Ke Akar yeahh.....

👉Kelebihan Candywax:...
😍 mencabut bulu dari akar
🌸 kulit akan menjadi lebih lembut dan gebu kerana tiada akar bulu dlm kulit
😱 kulit menjadi makin cerah kerana Candywax bantu tanggalkan kulit mati dan daki
😍 bulu akan ambil masa 30 hari untuk tumbuh
💐 bulu yg tumbuh lebih halus kerana daripada akar yg baru
🍯 Sebalang tahan lebih 6 bulan (450grm wax)
🍀 100% bahan organik yg dibuat dari Gula, madu, chamomile, air mawar dan lemon
🌍 boleh pakai seluruh badan (muka, lengan, kami, private part, badan)
👍🏻 tiada effect merbahaya

Kenapa Candywax sangat luar biasa?! WAJIB BACA KEPADA PENCINTA WAX HAIR REMOVAL!
.
.
Candywax menggunakan madu asli (pure 100%) bukan fake madu. Warna madu asli berbeza-beza bergantung jenis nektar tanaman yang dikumpulkan lebah. Setiap jenis lebah dapat menghasilkan madu dengan aneka warna, rasa dan aroma. Madu tidak dinafikan sangat baik untuk kulit. Madu dapat menghaluskan, melembabkan, melawan bakteria dan merawat serta melindungi kulit. Jadi tidak hairanlah, Candywax membantu membuang bulu disamping menjaga struktur kulit anda.
.
.
Tidak seperti produk lain, warna wax sentiasa sama dan warna akan maintain kerana bukan madu asli.
.
.
Setiap production yang berjalan, raw material pemprosesan Candywax akan datang dalam keadaan yang berbeza-beza. Warna dan bentuk fizikal Candywax akan berubah-berubah tetapi tidak mengubah keberkesanan produk. Warna dan bentuk saja yang akan berbeza tetapi tidak langsung memberi kesan pada kualiti produk.
.
.
Jika candywax dalam bentuk yang agak cair, hanya panaskan dengan anggaran selama 0.5-1 minit sudah memadai. Tunggu suam sejuk dan kacau sehingga berbentuk likat dan boleh digunakan.
.
.
Jika candywax dalam bentuk yang keras, panaskan mengikut ketetapan yang diberikan atau bergantung kepada suhu microwave masing-masing. Jika masih keras, ulangi proses yang sama sehingga candywax cair. Tunggu suam dan kacau sehingga berbentuk likat dan boleh digunakan.
.
.

CANDYWAX HAIR REMOVAL by Rheaazuri

💥Harga
💦RM35 (SM) / RM40 (SS) FREE POS

🔶1 bekas 450gram , tahan sehingga 9 bulan ...wowwww 😃😃😃

-- - -- - - - - -- -- - - --- - --- - - -
👇👇👇👇
📲 www.wasap.my/601121134359
fb.me/hursiah

See More

"Betul ke ni sis boleh putihkan gigi? saya dah cuba banyak produk, semua tak menjadi"😀😀

"sis, risau la pakai produk putihkan gigi. Gigi tak terhakis ke?"😂😂

"saya perokok tegar sis. Boleh hilang ke karat kat gigi?

...

==============================
😘Hhhaaaa... Meh sini cuba produk hebat keluaran FOREVER.
FOREVER BRIGHT TOOTHGEL

Ubat gigi BRIGHT gabungan aloevera dan bee propolis.
Paling penting TANPA FLORIDA!

😀Bersih dan putihkan gigi secara semulajadi

🔹Sangat sesuai buat kanak2 dan ibu mengandung.

Calit sikit je. Kesan dia?? Terbaik!! Hebat kuasa alam..!

🔲 FOREVER ALOE BRIGHT TOOTHGEL 130GM

🔖Harga:-
🔹RM33.92
🚛Postage:-RM7 sm/RM11 ss

👉Nak order..:--

👇👇👇👇
📲 www.wasap.my/601121134359
fb.me/hursiah

See More
No automatic alt text available.
Image may contain: one or more people, food and text

#Deodorant Boleh Sebabkan #KANSER PAYUDARA!!!

😔😔

Ya....kebanyakkan deodorant di pasaran ada bahan aktif anti-peluh iaitu #GARAM ALUMINUM(aluminum klorohidrat)

...

Apa itu GARAM ALUMINIUM?
Garam Aluminium berfungsi merangsang sel2 kilang peluh untuk tutup pori supaya peluh tak keluar ,bila peluh tak keluar ketiak bebas bau badan akan terjadi........

😞Toksik tak dapat keluar dari badan
😞Kulit ketiak kasar dan sebabkan
😞KETIAK HITAM
😞KULIT KETIAK KASAR & BERBIJI-BIJI
😞KEJADIAN BISUL KETIAK YANG BERULANG
😞KANSER PAYUDARA

Fungsi utama Forever Aloe Evershield Deodorant :
👉Tanpa bahan kimia yang bahaya dan mudarat
👉Tanpa ALKOHOL & GARAM ALUMINIUM yang menyebabkan KANSER
👉Tahan Lama ( 4 - 6 bulan)
👉Mencerahkan bawah lengan
👉Menghilangkan bau badan dengan berkesan
👉Tidak meninggalkan kesan pada pakaian

Fungsi tambahan:
👉Merawat tumit pecah
👉Menghalaukan serangga dalam almari pakaian
👉Dapat menyerap bau busuk dalam almari kasut

★ FOREVER ALOE EVER SHIELD DEODORANT STICK 92.1gm

🔖Harga:-
🔹RM42.40
🔹Postage:-rm7 sm,rm11 ss

👉Nak order..:--

👇👇👇👇
📲 www.wasap.my/601121134359
fb.me/hursiah

See More
Image may contain: text

😀😀PEWIIT SKINCARE .....

😱😱Nak kesan lebih POWER!!!
meh..Amalkan bersama Pewitt Skincare..

...

😨kulit berminyak
😨Kulit kusam
😨Kulit berjeragat
😨kulit berjerawat
😨Masalah blackhead & whitehead
😨Masalah pigmentasi
😨Kulit gelap
😨Masalah jerawat resdung

💥Dalam 1set Pewiit Skincare ada :-

🔼 1 Sabun kulit kayu manis
🔼 Day cream ( uv protaction) - 15g
🔼Night cream ( alovera + vit A ,C E) - 15g

🔹KRIM SIANG Pewit Skincare juga ada SPF30 dan boleh melindungi kulit dari cahaya matahari yang boleh membakar kulit. So takdelah kulit gelap terbakar..

🔹KRIM MALAM Pewit Skincare pula berupaya melembutkan dan mencerahkan
wajah terutamanya ketika tidur .

🔲Ketahui sekarang apa yang menjadi pilihan ramai dengan Produk ‪#‎Pewiit‬ skincare 3in1
==============================

👍1 Menggunakan bahan semula jadi seperti extrak bunga cengkih, extrak kulit kayu manis turun temurun nenek moyang dahulu, extrak collogen, vitamin C,semua extrak halal.
👍2 Sesuai untuk peringkat umur dari usia 11 tahun ke atas dan ibu mengandung juga boleb menggunakannya dengan tiada kesan sampingan
👍3 Kesan positif dalam masa 10hri hingga sebulan
👍4 Produk dijamin halal 100% penggunaanya
👍5 Mendapat kelulusan KKM

🔖Harga:-
★ PEWWIIT SOAP
🔴RM45

★ PEWWIIT SKINCARE
🔴RM120

🚛Postage:-RM7 sm/RM11 ss

👉Nak order..:--

👇👇👇👇
📲 www.wasap.my/601121134359
fb.me/hursiah

See More