Photos
Reviews
Huygens Lyceum Eindhoven has no reviews yet.
Tell people what you think
Posts

Weer een leerling die een topprestatie heeft neergezet! Roos Carabain uit 6 vwo wint met haar “onderzoekspartner” Aemke Wittens de prijs voor het beste onderzoeksverslag én de presentatie daarvan van de Junior Med School 2017. Gefeliciteerd Roos!
Het volledige verslag van deze prestatie staat op de site.

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

Wauw!

Image may contain: night and outdoor
Image may contain: one or more people, people standing, tree and outdoor
Image may contain: night
Image may contain: one or more people, tree and outdoor
Edward Hollander added 4 new photosfeeling excited in Eindhoven, Noord-Brabant.

Wat een te gekke Light Graffiti workshop was dit weer met Stef Fie van CKE Eindhoven en Simone! Onze leerlingen hebben enorm genoten en Eindhoven by night zorgt... natuurlijk voor een prachtig decor!

See More
Posts

Informatieavond voor ouders en leerlingen van groep 7 en 8. Inschrijven voor deze avond kan via www.huygenslyceum.nl.

NOV27
Mon 7:00 PM UTC+01Huygens Lyceum EindhovenEindhoven, Netherlands

Informatieavond voor ouders en leerlingen van groep 7 en 8. Inschrijven voor deze avond kan via www.huygenslyceum.nl.

NOV21
Tue 7:00 PM UTC+01Huygens Lyceum EindhovenEindhoven, Netherlands

De foto's van het 3 havo kamp staan op de site. Klik op 'foto's' in het groene blokje onder de grote foto op de website. Veel kijkplezier!

Image may contain: one or more people, tree, outdoor and nature
Image may contain: 4 people, people smiling, outdoor
Image may contain: one or more people and outdoor

De foto's van beide brugklaskampen staan op de site! Ouders kunnen deze foto's samen met hun kind bekijken. Er moet namelijk ingelogd worden (privacyregels). Klik op 'foto's' in het groene blokje onder de grote foto op de website. Veel kijkplezier

Image may contain: 1 person, smiling, standing, shoes, tree and outdoor

Brugklaskamp! De leerlingen vermaken zich super goed, maar het is ook best vermoeiend Hopelijk trekt de regen vandaag snel over!

Image may contain: 8 people, people smiling, people standing, table, child, tree, outdoor and nature
Image may contain: one or more people and outdoor
Image may contain: 1 person, sitting and indoor

DUO, Dienst Uitvoering Onderwijs, organiseert op donderdag 5 oktober om 19.30 uur een webinar over studiefinanciering. Interessant voor ouders en leerlingen van 5H en 6V! Meer informatie en inschrijven via: https://duo.nl/particulier/footer/service/webinar.jsp

Image may contain: text

De schoolgids 2017-2018 staat op de website. Ga naar www.huygenslyceum.nl en klik onder de grote foto op het paarse vierkant 'schoolgids'.

Image may contain: 2 people, people smiling, text

Geïnteresseerd dans, zang en spel? Stichting Theaterplan biedt een lessenreeks aan voor jongeren die zich in het theatervak willen verdiepen. Let op: aanmelden kan nog tot 4 september!

Image may contain: 1 person, closeup
Theaterplan
August 26

Je hebt nog tot 4 september om je aan te melden voor de lessenreeks van Theaterplan! Tien lessen op de zaterdag, van 10.00 uur tot en met 12.00 uur in Pand P t...e Eindhoven. Op 9 september is de eerste les, we werken met kleine groepen. Zang, dans en spel wisselen elkaar af. Totale kosten voor deze reeks is 200 euro. Je maakt ook een aantal repetities mee van de nieuwe Theaterplan productie ‘A Midsummer Night’s Dream’ en presenteert jezelf tijdens de afsluiting van de reeks lessen.

“ONTDEKKEN WAT BIJ JOU PAST ALS DANSER”

Laura Jonkers is de laatste docent die we voorstellen. Haar passie is dans en dat van kinds af aan. “Je kent die kinderen wel die niet kunnen stilzitten en het liefst overal dansen. En met overal bedoel ik ook echt overal; in de keuken, de supermarkt, op school en op straat. Het is daarom ook niet gek dat mijn ouders besloten om mij op vier jarige leeftijd op dansles te doen. En dat was meteen raak!”

Sinds die tijd is haar passie voor dans alleen maar gegroeid. “Ik heb eerst twee jaar gestudeerd aan de Utrechtse Dansacademie en daarna aan de Academie voor Danseducatie in Tilburg.”

In de danslessen wil ze vooral focussen op de jazztechniek zoals die gebruikelijk is in musicals. “Daarnaast gaan we ook aan de slag met improvisatie en het zelf creëren van dansfrases. De danstechniek is een belangrijke basis. Zodra je die bezit kun je daar mee gaan spelen en ontdekken wat bij jou past als danser.”

See More

Met het einde van de vakantie in zicht, hebben we de informatie over het ophalen van de lesroosters op de site gezet: www.huygenslyceum.nl

Het Huygens Lyceum is een kleine protestants christelijke havo/vwo-school, die zich onderscheidt door warme, persoonlijke aandacht voor de leerling.
huygenslyceum.nl

De foto's van de diploma-uitreiking staan online.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie!

Image may contain: cloud, sky, ocean, outdoor, nature and water

Winst voor Ingmar en Robbert!

Het duo Ingmar en Robbert heeft met scherpe speeches, rake analyses en humor de landelijke finale Retorica van de Beneluxdebatcompetitie gewonnen!!! Gedurende het schooljaar hebben de twee 6V-leerlingen meegedaan aan verschillende toernooien van de Beneluxcompetitie, waarbij ze al aardig wat prijzen in de wacht sleepten. Tijdens al deze wedstrijden vertegenwoordigde 6V-leerling Joris Maring het Huygens als jurylid. Dat beviel de organisatie zo goed, dat hij de debatfinales mocht jureren. In het Kurhaus vond zaterdag 1 juli de landelijke finale plaats met debatten en speeches. Terwijl Joris de debatten jureerde, drongen Robbert en Ingmar met hun speeches over uitdagende en soms absurde onderwerpen door tot de Grande Finale, die ze overtuigend wonnen. Gefeliciteerd!

Image may contain: 1 person, smiling, standing

Het Huygens Lyceum barst van het talent! Yasmina Boukou uit 3 havo heeft een boek geschreven en dat boek is uitgebracht bij uitgever Boekscout. Een prestatie om trots op te zijn!
Lees op www.huygenslyceum.nl meer over het boek van Yasmina.

Image may contain: one or more people, outdoor and nature
Image may contain: text

Ook op dinsdag 20 juni is er een verkort lesrooster. Let op: het 7e en het 8e uur gaan door! Dus wel verkort, maar er vallen geen lessen uit.