Posts

Ada macam-macam susun atur reka bentuk lantai. Tidak kira sama ada tile, timber, vinyl, stone dan lain lain susun atur yg selalunya ada di luar sana ialah standard stack bond, 1/2 running bond, herringbone, chevron dan macam macam lagi.

Cara paling mudah, letakkan mapping imej yang dikehendaki. Kalau rajin modelkan satu persatu, atau paling cepat guna script seperti dalam video ini

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
81 Views

MACAMANA NAK BUAT 3D MODEL KERUSI NI?
=======================================

Tips ringkas tapi penting dalam modeling -- > reference imej yang baik.

...

Kalau boleh request dari client reference secukupnya seperti nama furniture tu, gambar actual /rujukan hi res kalau boleh. Kalau takde jugak, try drag gambar yg client bagi tu ke google image, selalunya akan dapat match gambar yg sama dengan size imej yg lebih besar

Dari informasi yang cukup dan data gambar yang baik akan memudahkan dan membantu kerja-kerja 3d modeling ni

Saya nak kongsikan lagi dalam kelas 3d modeling nanti pada 20 januari 2018 . Detail acara boleh layari

http://bit.ly/3dsmaxmodeling

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
3D Modeling Timelapse : Addo Ring Counter Stool
617 Views
Reviews
idzwan.com has no reviews yet.
Tell people what you think
Videos
3d Modeling : Floor Pattern
4
Tutorial : 5 Method to model a wall
23
6
3D MODELING TIMELAPSE : Grant Featherston Chair & Ottoman
24
5
Photos
Posts