Reviews
5.0
10 Reviews
Tell people what you think
Lucian Mustaţa
· September 27, 2017
Very happy to work along side with ifMagic. We highly recommend their services! From the first day I was impressed with the team and their knowledge in the field! Lucian Mustata CEO / Founder of Lucia...n& Partners See More
Stefania Magidson
· September 27, 2017
We've collaborated with If Magic for 7 years. Excellent services and staff!

Stefania Magidson
President, Blue Heron Foundation
Alice Ionescu
· March 7, 2017
Smartest choice for event planning, advertising and PR! Real professionals, with a large and relevant experience!
Ionut Ursu
· September 27, 2017
Excelenta ❤️
Photos
Posts

Unii își spun: ”Acum ce, o să ajungem să reciclăm tot?”. E ca și cum te-ai întreba: ”Și ce, acum trebuie să înotăm?” pe un vapor care se scufundă.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
9,999 Views

„Un vultur stă pe pisc c-un pix in plisc. Stanca stă-n castan ca Stan...” repetam în surdină, înainte să se aprindă „On Air”. În studiourile de radio am trăit unele din cele mai frumoase provocări și experiențe.

La radio, Einstein a prezentat teoria relativității, Churchill a mobilizat Anglia să lupte în cel de-al Doilea Război Mondial iar Orson Welles a anunțat celebra Invazie a Extratereștrilor… iar Patrula de Reciclare a adus reciclarea deșeurilor electrice în viața a mii de români. La ra....
patruladereciclare.ro
Posts

O poveste care a încins spiritele în Patrula de Reciclare.

În câțiva ani, oare vom spune povești care să înceapă „Pe vremea când aveam apă la robinet...”?

Trăiești exact viața pe care ți-ai dorit-o. Ai toate lucrurile la care ai visat. Ai o casă superbă, în cel mai frumos loc din lume. Te trezești într-un pat uriaș, într-un dormitor somptuos. Baia ta arată ca o sală de bal. Ce-i drept, nu ai mai folosit jacuzzi-ul de multăMai multe →
patruladereciclare.ro
If Magic PR updated their cover photo.
January 12
Image may contain: text

Treaba asta cu recunoștința e miraculoasă. Vă promitem că veți începe să fiți mai fericiți încă de la primele lucruri de pe listă.

Facem lista, împreună?

De mii de ani, căutăm secretul fericirii, fără să știm că îl avem. Da, de când am spus primul „mulțumesc”. Recunoștința este unul din principalele sentimente care ne face mai fericiți și chiar mai sănătoși. Au dovedit-o fără dubiu cercetările psihologilor din ultima jumătate...
patruladereciclare.ro

Patrula de Reciclare, în seria celor 10 proiecte care mișcă rotițe în sistemul public de învățământ și care duc mesajul de responsabilitate față de mediu la copii. Un serial dedicat educației de mediu din România, de Green Report.

Green Report prezintă serialul „Ora de ecologie”: 10 proiecte care mișcă rotițe în sistemul public de învățământ și care duc mesajul de responsabilitate față de mediu la copii. Episodul 3 este dedicat Patrulei de Reciclare. „Profesorii consideră că elevii au devenit mai conștie...
patruladereciclare.ro
Image may contain: text
Familia Regala a Romaniei

Majestatea Sa Custodele Coroanei mulțumește românilor

Vom putea spune copiilor noștri ”Am trăit în vremea Regelui Mihai”. În toate vitregiile trăite de trei generații de români, am avut, alături, omul care ne-a arătat calea, atunci când ne-am rătăcit de noi înșine.
E clipa în care trebuie să ne dovedim demni de încrederea și iubirea pe care Regele ni le-a purtat toată viața lui. E momentul să fim atât de buni pe cât ne-a considerat Majestatea Sa, întotdeauna. Acum, când Regele revine în țară pentru ultima oară, în mijlocul poporului său, să onorăm principiile și valorile cu care ne-a hrănit aspirațiile: loialitatea, demnitatea, integritatea, iubirea, respectul, generozitatea.
Regele a murit, dar nu ne părăsește. Familia Sa, Familia Regala a Romaniei, ne rămâne alături. În aceste zile grele de pierdere și suferință, să fim și noi alături de ei.

Fiecare echipă școlară din Patrula de Reciclare este o ”mini-agenție junior” de comunicare și PR pentru cauza reciclării. Fără glumă, putem identifica, prin multe din echipe, ”departamente” de strategie și planificare, de creație, de producție, de BTL, de relații cu presa. Unele dintre Patrule își încep activitatea cu o cercetare – un sondaj, de exemplu, în rândul membrilor comunității, prin care investighează ce și cât știu oamenii despre deșeurile electrice, cum se debarase...ază de ele, cât de deschiși sunt la ideea colectării etc. Avem deja ”graficieni” și ”copywriteri” în rândul elevilor. Unii n-au încă buletin, dar creațiile lor fac furori – sunt atât de talentați în a crea postere și slogane, încât multe din key-visuals-urile prin care promovăm programul, la nivel național, includ ideile lor. Cu atenție de veritabili profesioniști, își măsoară performanța și impactul, își calibrează instrumentele, ne uimesc cu creativitatea lor.

See More
No automatic alt text available.
Patrula de Reciclare

De când există Patrula de Reciclare , 4.500.000 de români au aflat ce trebuie făcut cu un aparat electric inutil. Voi cum ați auzit prima oară de reciclarea deșeurilor electrice?

De când organizăm Patrula de Reciclare și avem un partener de nădejde în Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, noi am găsit „la stat” oameni care nu stau...așa cum susțin unele mituri. Am colaborat cu funcționari plini de inițiativă, cu specialiști și consilieri integri și profesioniști. În administrația centrală sau locală, am lucrat cu oameni dornici să își ajute comunitatea, să propună un proiect nou în instituția lor, să își îndeplinească mandatul public. Și așa Patrula a devenit un proiect colaborativ de succes, care e dat de exemplu an de an la conferința ”Inovație și calitate în Sectorul Public”.

Stefania Magidson și Blue Heron Foundation au adus în România un concept caritabil bazat pe generozitate dar și pragmatism. Am urmărit, timp de ani de zile, cum bursierii Fundației au fost îndrumați să-și realizeze pe deplin potențialul - prin sprijinul financiar, dar, mai ales, datorită mentorilor lor și datorită principiilor pe care aceștia i-au încurajat să le aplice în viața de zi cu zi. Astăzi, alumnii programului sunt profesioniști împliniți, antreprenori de succes, pedagogi și mentori, la rândul lor, cu familii frumoase și perspective optimiste. Sunt tineri care demonstrează că respectul, integritatea și dorința de a face ceva bun nu țin de vârstă sau de mediul social.

Blue Heron Foundation added 5 new photos.

To date, The Blue Heron Foundation has raised over $1.8M and have changed the lives of over 3,000 kids. Over 900 donors contributed financially and over 400 vol...unteers have donated more than 15,000 hours of their time.
„As you can see, what we’ve achieved, we achieved together—it would not have been possible without a team of dedicated professionals, a circle of generous donors and a group of inspired mentors. But there is still so much more we can accomplish! Our immediate focus is to expand our program into the poorest regions of Romania and the Republic of Moldova, to say “yes!” to more qualified applicants who, through no fault of their own, are starting life without the love or guidance of parents and without financial resources. Those who are considering joining our efforts, we invite you to give back as donors or as mentors.” sais Stefania Magidson, president of the Foundation.

Până azi, Fundația Blue Heron a strâns peste 1,8 milioane de dolari și a îmbunătățit viețile a mai mult de 3000 de tineri. 900 de donatori au oferit aceste fonduri și 400 de voluntari au dăruit peste 15.000 de ore din timpul lor.
„Tot ce am realizat, am realizat împreună – toate aceste împliniri au fost posibile datorită echipei de profesioniști dedicați cauzei fundației, datorită comunității donatorilor noștri generoși și grupului de mentori inspirați. Și, totuși, putem face încă mult mai mult! În prezent, ne concentrăm cu prioritate să extindem programul către regiunile cele mai sărace ale României și în Republica Moldova. De asemenea, vrem să primim în program cât mai mulți candidați bine pregătiți care, prin vicisitudinea sorții, iau startul în viață lipsiți de dragostea și îndrumarea părinților și de resurse materiale. Celor care intenționați să vă alăturați cauzei noastre, vă invit să descoperiți bucuria de a dărui, ca donatori sau mentori” spune Stefania Magidson, președintele Fundației.

See More

„Acest om are un formidabil simţ al umorului şi poate spune glume foarte amuzante; simţul umorului ne‑a folosit lui şi nouă ca medicament, atunci când venea tristeţea.
Acest om a devenit Rege la vârsta de cinci ani şi continuă să fie. El a fost născut să reprezinte, să iubească şi să muncească pentru o ţară şi şi‑a îndeplinit menirea în fiecare secundă a vieţii lui, chiar şi atunci când ţara era departe de el şi interzisă lui.” Este, poate, cel mai frumos text scris despre Majestatea Sa Regele Mihai. Poate pentru că numai fiica sa, Alteța Sa Regală Principesa Margareta, putea să îl scrie... De Ziua Majestății Sale Regele Mihai I, dăm mai departe această mărturie inegalabilă.

Când aveam nouă ani, am scris o compunere pe care am lăsat‑o la şcoală sau am pus-o undeva, în pod. Dacă cineva mi-ar spune azi s‑o scriu din nou, compunerea ar arăta aşa:
romaniaregala.ro

Unul din momentele cele mai frumoase ale anului - când anunțăm premiile naționale ale ediției pentru Patrula de Reciclare - adică acele echipe de copii și profesori din județele cele mai active la reciclarea deșeurilor electrice. Anul acesta, surprize după surprize - avem nu 3, ci...4 câștigători pe țară și TOȚI au mai fost campioni naționali și la alte ediții. Așadar revin pe podium echipe care au deja un trofeu în vitrină - județele Gorj, Argeș, Vâlcea și Harghita! Și Sibiul (încă neegalat, cu 3 victorii naționale la activ) își păstrează locul printre finaliștii calificați, iar - lovitură de teatru - Bucureștiul intră pentru prima oară în această categorie. Concluzia? Da, putem adopta obiceiuri mai sănătoase și mai inteligente. Uneori, învățăm asta de la copii. Nu contează, important este să învățăm. Și să aplicăm.

Pentru prima oară, programul național de educație de mediu Patrula de Reciclare acordă 4 premii naționale! Patrulele locale din județele Gorj, Argeș și Vâlcea o...cupă primele trei locuri pe țară, la ediția 2016-2017. Pentru prima oară în istoria programului, se oferă însă și o mențiune de onoare, pe care o câștigă județul Harghita, clasat pe locul IV. Aflați care sunt echipele premiate și care sunt celelalte 4 Patrule locale care s-au calificat în topul național!

See More
Pentru prima oară, programul național de educație de mediu Patrula de Reciclare acordă 4 premii naționale! Patrulele locale din județele Gorj, Argeș și Vâlcea ocupă primele trei locuri pe țară, la ediția 2016-2017. Pentru prima oară în istoria programului, se oferă însă și o mențiune de onoare, pe c...
patruladereciclare.ro

Pentru că și Patrula de Reciclare are Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria, ne simțim înrudiți

Natura, ca sistem global viu, ne leagă pe toți – oameni, plante, animale, metropole și habitate naturale deopotrivă. Oriunde se distruge ceva din natură, este o... pierdere ireparabilă pentru fiecare om de pe Pământ. De aceea, la fiecare din emisiunile Ora Patrulei de Reciclare de la Radio Gold FM Romania, am vorbit despre campanii internaționale celebre, inițiate de mari personalități, pentru salvarea mediului înconjurător.

See More
„Casa” noastră e mai mult decât locuința sau curtea proprie. E mai mult decât satul, strada sau chiar orașul în care locuim. Casa noastră este întreaga Planetă. Știți că putem simți efectele unei catastrofe ecologice chiar dacă s-a întâmplat la celălalt capăt al lumii? Știți că depindem de resurse n...
patruladereciclare.ro

This is what we like to find in evaluation forms.

No automatic alt text available.