Videos
P E R J A N T A I N A | M A J K A R M A
203
7
Maj Karman paras levy tekeillä.
176
3
Ei mitään järkeä, miten nastaa on olla rokkibändissä, jossa on komppiryhmänä Joutsenniemi & Kosmo. Plus Hamid ja Joona, jotka soittaa ku enkelit. Ja yleisö täysillä mukana. Todella paljon nuorisoa keikoilla. Tyyppejä, jotka sanoo vihaavansa nykyistä mainstreamia. On kyllä sairaan hauskaa. Me ollaan IHMISET ja me tehdään meidän juttua.
136
3
Photos
Posts
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Herra Ylppö
579 Views
579 Views

Marketissa käydessäni en enää yhtäkkiä tiedäkään mitä on siirappi, mutta on naiset muutenkin ylivertaisia. Hyvää naistenpäivää.

When I go to the market, I don't suddenly know what's syrup, but women are so superior. Happy women's day.
Translated
Posts

Kaksi kuukautta 101 TAPAA OLLA VAPAA -albumin julkaisuun, joten biisilistan julkistus alkakoon. Albumin voi tilata ennakkoon täältä: https://www.levykauppax.fi/…/maj_karma/101_tapaa_olla_vapaa/

Two months 101 ways to be in a free album post, so let's start with the song list. Album can be ordered in advance here: https://www.levykauppax.fi/artist/maj_karma/101_tapaa_olla_vapaa/
Translated
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Herra Ylppö
1,788 Views
1.7K Views

Kerrankin oli vapaat kädet kirjoittaa ja friikkailla. Nyt ei ole soittovideo. Vaikka niilläkin on paikkansa. Tää oli raskas ja palkitseva duuni. Yhteistyö Haloo Helsingin kanssa on aina nastaa. Toivottavasti pidätte!

For Once, I had free hands to write and freak out. There's no video video. Even though they have their place. It was a heavy and rewarding job. Cooperation with Helsinki is always cool. I hope you like it!
Translated
Käsikirjoitus, ohjaus, kuvaus ja leikkaus: Herra Ylppö Tuotanto: Vallila Music House Oy http://vevo.ly/n78sdQ
youtube.com

MEILLE VAI TEILLE? Biisinkirjoittaminen luovuuden kanavana ja tilaustyönä

Biisi on kiistatta musiikkialan tärkein yksikkö. Biiseistä ja niiden kirjoittamisesta ei silti keskustella tarpeeksi. On aika keskittyä olennaiseen!

Soundi-lehden päätoimittajan ja aiemmin urallaan muun muassa Poko Rekordsin A&R Managerina työskennelleen Mikko Meriläisen johdolla sukellamme aiheeseen kahden uratarinan kautta. Herra Ylppö on tullut tunnetuksi niin Maj Karman kuin Ihmistenkin kautta, mutt...a myöhemmin urallaan hän on kirjoittanut tekstejä esimerkiksi Haloo Helsingille. Ruudolf on tehnyt pitkän uran suomi-räpin kiistattomassa ytimessä ja niinikään vaikuttanut merkittävästi niin kirjoittajana kuin tuottajanakin useiden muiden artistien tarinoihin.

Onko Ylpön ja Rudin suhde biisintekoon on muuttunut uran alkuvaiheista nykypäivään? Miten kokemus, karttunut osaaminen, yhteistyökumppanit, alan rakenteet, muuttunut musan kuluttaminen tai muut ulkoiset voimat ovat vaikuttaneet taiteelliseen työhön - vai ovatko lainkaan? Entä miten ote, näkökulma ja sydän lauluntekoon muuttuu, kun kappaletta kirjoitetaankin jollekin muulle?

Meriläinen, Ylppö ja Ruudolf nähdään MARSissa perjantai-iltapäivänä 16.2.2018.

See More
For us or for you? Writing a song as a channel of creativity and custom-made This song is unquestionably the most important unit in the music industry. There is still no discussion about songs and writing. It's time to focus on the essentials! In the head of the sound magazine, and in his previous career, as Mr P & R Manager, we are going to dive into the subject through two career stories. Mr Ylppö has become known through both maj and people, but later in his career he has written texts, for example, hello to Helsinki. Roo has made a long career in the undisputed core of Finland-Rap, and also has made a significant contribution to the stories of a number of other artists. Has the relationship of blunt and rudi to songwriting has changed from the beginning of career to the present? How did experience, accumulated knowledge, partners, structures, change of musk or other external forces have contributed to artistic work - or are they at all? And how does an excerpt, a perspective and a heart song change when you write a song to someone else? Marine, ylppö and roo see you on mars Friday afternoon 16.2.2018.
Translated
Image may contain: 2 people

Äänestäkää rautaa.

Vote for iron.
Translated
Radio Rock on omapäinen, hauska, itsevarma, yllättävä, tyylikäs, eikä kuitenkaan ota itseään liian vakavasti.
radiorock.fi

Komiaa palautetta satelee. Ikäänkuin jengi ois kaivannut taas rockmusiikkia. Tässä myös Apple Music linkki.

There's a lot of feedback. It's like the gang's been missing rock music again. Here also the apple music link.
Translated
Listen to songs from the album Lama Lama Lama - Single, including "Lama Lama Lama". Buy the album for 1,29 €. Songs start at 1,29 €. Free with Apple Music subscription.
itunes.apple.com
Herra Ylppö shared a link.
January 25

Uutta möykkää!

New Noise!
Translated
Lama lama lama
Maj Karma · Lama lama lama
Plays from Spotify

Huhu kertoo, että Laura Vähähyyppä soittaa uuden Maj Karma -sinkun tänään klo 19-20 välillä. Radio Rockilla siis ensisoitto.

Rumor has it that Laura a plays the new Maj Karma-sin when today between 19-20 pm. So Radio Rock's first call.
Translated

P E R J A N T A I N A | M A J K A R M A

P e r r a r a r a r a r a r a r a r a r a r a r a r a r a
Translated
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Herra Ylppö
2,452 Views
2.4K Views

Sarasvuo, Sarvas, Hirviniemi, Rotonen, Suomen Mielenterveysseura ja mä, ollaan nyt tällaisella asialla. Tutustukaa ja jakakaa tärkee sanoma.

Dawn, p, Moose, Roto-Rooter, Finnish mental health society and me, are now on this kind of business. Get acquainted and share the important message.
Translated
Moni lapsi, nuori, aikuinen ja vanhus tarvitsee apua mielen ongelmiin tälläkin hetkellä. Kenen tahansa mieli voi uupua ja särkyä. Myös joulun aikaan liittyy monen mieltä kuormittavia suorituspaineita ja yksinäisyyttä.
lahjoitamielenrauhaa.fi

MAJ KARMA / BLACK FRIDAY
Nyt stuffia edullisesti.

MAJ KARMA / BLACK FRIDAY Now it's good for the stuff.
Translated
Levykauppa Äx:stä saat CD- ja vinyylilevyt ja bändipaidat kotiisi jo huomiseksi. Laajan verkkokaupan lisäksi Levykauppa Äx on lähellä sinua liikkeidensä voimin Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.
levykauppax.fi
Eilen kantautuneet suru-uutiset kirvoittivat artisteilta lukuisia lämpimiä muistoja.
soundi.fi

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa Herra Ylppö & Ihmiset -kiertue. Jäi todella hyvä olo. Eka keikka Porissa oli meiltä vähän laimea vielä, mutta siitä se sitten lähti ja meni kokonaisuudessaan yli odotusten. Lähinnä se miten jengi oli mukana täydellä sydämellä. Ja yhtye myös. Tässä on pitkä ura tehty, mutta tuntuu, että tää rundi oli tunnelmaltaan erikoislaatuinen. Viimeisellä keikalla Janne Joutsenniemi tais spiidata pariinkiin otteeseen, Joona Jonesy Kukkola oli v...edet silmissä vasta keikan jälkeen. Hamid Moeini ja Jukka Kröger yhtä hymyä. Kiitos Elina Ormalle ja koko jengille Live Nationiin. Saitte tän kasaan tosi nopeeta ja tosi hyvin. Ei mitään naputettavaa. Kiitos tekniikan jätkille, Jonelle, Mäksälle, Ikelle ja Jaakko Savelalle, joka on miksannut meikää nyt jo 10 vuotta! Enkä ainakaan vielä osta sulle sitä Klippoa. Mutta suurin KIITOS tietenkin yleisölle! Kuulijoille, faneille. Mä uskon, että tätä bändiä ei enää voi pitää lopettaneena. Pakkohan tätä on jatkaa. Mutta ei ihan heti. Eikä mua kiinnosta nostalgia vaan uuden materiaalin kanssa operointi. Diiliä on jo tarjottu. Se tehtiin Virginin keikan yhteydessä aika selväksi. Sopimuspapereita heiluteltiin nenän edessä. Mutta nyt kuitenkin keskityn 100% tulevaan Maj Karma -levyyn. Ensi kesälle on jo myyty festareita. Nähdään rockin, hien ja hurmoksen merkeissä! Lovee tyypit!

See More
In these photos and I it is good to end Mr Ylppö & people tour. I feel really good. Our first gig in pori was a little lame, but that's where it went and went beyond expectations. Mostly how the gang was involved with a full heart. And the band too. This is a long career, but I feel like this tour was extraordinary. On your last gig, your Swan Niemi was a couple of,, and Jonah Jonesy had no water in his eyes until after the job. Hamid Moe and Jukka Kröger one smile. Thanks to elina or and the whole gang for live nation. You got this really fast and really good. Nothing to help. Thanks to the tech guys, Jon, me, Ike and jack his, who's been mixing us for 10 years now! And at least I'm not buying you that k yet. But the biggest thanks of course to the public! Listeners, fans. I think this band can't be stopped anymore. We have to keep going. But not right away. And I'm not interested in nostalgia. I'm interested in the operation of new material The deal has already been offered. It was made pretty clear on the virgin gig. The contract papers were waved in front of the nose. But now I'm going to focus 100 % on the future Maj. We've already sold fest for next summer. See you on rock, sweat and rapture! Love e guys!
Translated
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Herra Ylppö
2,430 Views
2.4K Views

Kiitos Hämeenlinna! #pelastakaasuisto

Thank you hämeenlinna! #Save The Delta
Translated
Image may contain: one or more people, crowd and indoor

Tuntuu aina hyvältä saada upeeta palautetta arvostamiltani muusikoilta. Tällä kertaa CMX-leiristä. Janne Halmkrona hehkutti Casinon keikan jälkeen puoli tuntia sitä miten hyvä keikka oli ja miten hyvä Sata Vuotta -albumi on. Virginin keikan jälkeen taas Timo Rasio oli mennyt himaan, sanonut sängynlaidalla: "Jumalauta että oli kova keikka" ja nukahtanut. Heh heh. Näin kertoi kotiväki.

It always feels good to get great feedback from the musicians I appreciate. This time from the cm camp. Janne H was glowing after the gig at the casino for half an hour how good the gig was and how good a hundred years album is. After Virgin's gig, Timo Ras had gone home, said on the side of the bed, "God damn it, that was a tough job" and fell asleep. Hahaha. That's what the folks told me.
Translated
Image may contain: 8 people, crowd