Photos
Reviews
4.5
12 Reviews
Tell people what you think
Jeroen van den Bos
· April 8, 2017
Goede programmering, alleen jammer dat er zoveel cafe publiek komt die op anderhalve meter van het podium zitten te ouwehoeren.
Videos
Nog twijfels over Mauroworld? Mauro Pawlowski vertelt waarom je toch moet komen zondag 13 april. Er zijn nog kaartjes voor deze avond: http://www.mezz.nl/programma/Mauroworld-Hitsville-Drunks-Gruppo-Di-Pawlowski-Hantrax-Black-Cassette-Mauro-solo-Nieuw-Zwart-Trio/27571
5
1
Waarom je naar Ik Zie U Graag moet? Johannes van School is Cool weet het wel...
4
Knipknip, nog even knutselen aan het blommeke.
1
Posts

Marije Zwienenberg ontwierp dit jaar het artwork voor Ik Zie U Graag Festival 2018. Speciaal voor het festival hebben we een unieke risoprint van het ontwerp laten maken. Die is te koop voor slechts €10.

Wil jij nou zo'n unieke, gesigneerde en genummerde risoprint?
Stuur een mailtje naar publiciteit@mezz.nl dan handelen we het daar verder af!

No automatic alt text available.

Ook de zaterdagavond van Ik Zie U Graag was een groot succes! De artiesten gaven alles en betrokken het publiek helemaal in hun shows! Lees meer in dit verslag van 3voor12/Breda:

De tweede dag van de tiende editie van Ik Zie U Graag is los. Het is een dag met veel gitaren en synthesizers, iets waar de Belgen graag mee lijken te werken. Onder andere Intergalactic Lovers, King Dalton, dirk., en Tin Fingers passeren de revue. Deze zaterdag 7 april blijkt een mooie muziekdag te....
3voor12.vpro.nl
Posts