Photos
Reviews
4.5
12 Reviews
Tell people what you think
Jeroen van den Bos
· April 8, 2017
Goede programmering, alleen jammer dat er zoveel cafe publiek komt die op anderhalve meter van het podium zitten te ouwehoeren.
Videos
Nog twijfels over Mauroworld? Mauro Pawlowski vertelt waarom je toch moet komen zondag 13 april. Er zijn nog kaartjes voor deze avond: http://www.mezz.nl/programma/Mauroworld-Hitsville-Drunks-Gruppo-Di-Pawlowski-Hantrax-Black-Cassette-Mauro-solo-Nieuw-Zwart-Trio/27571
5
1
Waarom je naar Ik Zie U Graag moet? Johannes van School is Cool weet het wel...
4
Knipknip, nog even knutselen aan het blommeke.
1
Posts

Het tijdschema van Ik Zie U Graag Festival 2018 is bekend. Geen gepuzzel maar lekker chronologisch podiumhoppen. Tussendoor een lekker biertje in de pintelier! Wij hebben er zin in!

Tijdens het festival up to date blijven? Download de TMSQR app: https://tmsqr.app.link/ik-zie-u-graag-1593

No automatic alt text available.

Wat een geweldige nieuwe video van King Dalton! Zaterdag 7 april zijn ze te zien op Ik Zie U Graag Festival 2018!

https://www.mezz.nl/programma/ik-zie-u-graag-dag-2/

Music video by King Dalton performing 'Secrets'. Kindly shot, cut & edited by Kwestion. Music by King Dalton From the brand new Royal album King Dalton 'The ...
youtube.com
Posts
Ik Zie U Graag is feeling excited.
February 9

Het nieuwe album 'Album' van dirk. is uit! Je kunt de plaat beluisteren of downloaden via de link hieronder:

Preview, download or stream Album by dirk.
news.lnk.to

Dit jaar winnaar van de Vi.be speelkans: Berg! De vijfkoppige Gentse band staat op de zaterdag van Ik Zie U Graag Festival 2018. De band maakt dromerige popsongs met invloeden uit electronica, indie en 80’s synthpop. In 2015 werd de band al getipt door Studio Brussel als een band om in de gaten te houden. Vervolgens hebben ze in 2017 de selectie voor de Nieuwe Lichting 2017 behaald bij dit zelfde radiostation.

Kortom nog een Belgische belofte extra op Ik Zie U Graag Festival!

https://www.mezz.nl/programma/ik-zie-u-graag-dag-2/

Image may contain: 3 people, people sitting, table and indoor

BEVESTIGD: Danny Blue And The Old Socks staan op de vrijdag van Ik Zie U Graag Festival 2018! Het viertal brengt naar eigen zeggen lo-fi indie uptempo tropical bikini-rock, artiesten als Mac DeMarco, The Drums, Kurt Vile of Beach Fossils komen spontaan in je op.

Info & tickets: https://www.mezz.nl/programma/ik-zie-u-graag-dag-2/

Image may contain: 4 people, people smiling, car, dog and outdoor

BEVESTIGD: terug van weggeweest Intergalactic Lovers. Bracht het prachtige album 'Exhale' uit en komt met een gloednieuwe set ons festival afsluiten op de zaterdag. De subtiele doch puntige combinatie van pop, folk, new wave en indierock is uit duizenden te herkennen: de band overstijgt met gemak alle genres en labeltjes die op hen geplakt worden.

https://www.mezz.nl/programma/ik-zie-u-graag-dag-2/

Image may contain: 4 people
Ik Zie U Graag updated their cover photo.
Image may contain: text

BEVESTIGD: blackwave. staat op de vrijdag van Ik Zie U Graag Festival 2018. Chille grooves, downtempofunk en heel veel talent… blackwave. heeft het. Er zit een lekkere scheut nineties in, maar de heren tillen deze heerlijk smeuïge groove live probleemloos naar 2017, waarbij ze dus worden begeleid door jazzmuzikanten van het Antwerpse Conservatorium.

https://www.mezz.nl/programma/ik-zie-u-graag-festival-dag-1/

Image may contain: 2 people, people standing, sky, outdoor and nature

De eerste headliner van Ik Zie U Graag Festival 2018 is bekend: NOVASTAR. Joost Zwegers, beter bekend als Novastar, begrijpt als de beste hoe je de perfecte song schrijft. Joost komt de vrijdag van Ik Zie U Graag niet met band maar solo. Kleiner, intiemer, spannender dan ooit, dichtbij het publiek en helemaal alleen: NOVASTAR.

Event: Ik Zie U Graag Festival 2018
Info & tickets: https://www.mezz.nl/…/ik-zie-u-graag-festival-2018-passe-p…/

Image may contain: 1 person, closeup
Ik Zie U Graag
Live Music Venue

Heel blij zijn we met Pale Grey, deze band zal spelen op dag 2 van Ik Zie U Graag Festival 2018. De Luikse band maakt dromerige, hiphop beïnvloede indiepop. Het is subtiel, gelaagd en heel slim gearrangeerd. Afgelopen oktober zag langspeler 'Waves' het levenslicht, een fantastische plaat die de band graag aan je komt voorstellen op Ik Zie U Graag!

https://www.mezz.nl/programma/ik-zie-u-graag-dag-2/

Image may contain: 3 people, people sitting and indoor

Met gepaste trots presenteren we de eerste zes namen van Ik Zie U Graag Festival 2018. De inmiddels tiende editie van hét Belgische popfestival van Nederland op 6 en 7 april 2018 in Mezz gaat van start met Hydrogen Sea’s Automata, King Dalton, Tin Fingers, Sun Gods, dirk. en The Very Very Danger. Er zijn weer een beperkt aantal early birds beschikbaar voor €32,50 inclusief servicekosten.

Scoor je early bird: https://www.mezz.nl/…/ik-zie-u-graag-festival-2018-passe-p…/

Image may contain: text
Ik Zie U Graag updated their cover photo.
Image may contain: text

Vrijdag 6 en zaterdag 7 april presenteert Mezz traditiegetrouw het enige Belgische festival van Nederland: Ik Zie U Graag. Mezz heeft al jaren een neusje voor de Belgische muziekscene, zo stonden er in het verleden al bands als Oscar & The Wolf, Bazart, Warhaus, Tamino, Gabriel Rios en Balthazar. De eerste namen voor alweer de tiende editie van het festival zijn Intergalactic Lovers, NOVASTAR, Hydrogen Sea presents Automata, King Dalton, Pale Grey, Sun Gods, The Very Very Danger, dirk., blackwave., Danny Blue And The Old Socks en Tin Fingers.

De passe-partout en dagkaarten verkoop van Ik Zie U Graag is direct gestart. Een passe-partout kost je €37,50 en losse dagkaarten kosten €24,50 inclusief servicekosten.

APR6
Apr 6 - Apr 8Ik Zie U GraagBreda, Netherlands
764 people interested

Tip: Arno Hintjes loopt tegen de 70 aan, maar nam de moeite om zichzelf nog eens opnieuw uit te vinden. Geen stijl is de Godfather van de Belgische Rock te gek. Of het nu funk, blues, Franse chansons of pure rock-‘n-roll is: het is altijd steengoed. Op 23 februari staat hij met zijn nieuwe project Tjens Matic in MEZZ.

Event: Tjens Matic in MEZZ
Info & tickets: www.mezz.nl/programma/tjens-matic/

Image may contain: 2 people, closeup

Tip: Op 29 september staan er twee Belgische parels op het podium van MEZZ. De gloednieuwe formatie uit Gent Shht is klaar om de wereld te veroveren. Invloeden van onder meer Kanye West, The Beatles en Jezus Christus vormen de eclectische bakermat waaruit dit vijftal hun eigenheid ontspruit.

Het Oostendse Maudlin. bestaat uit ervaren podiumbeesten, waaronder de gitarist van Oscar & The Wolf. Hun psychedelische rock klinkt als een combinatie van Mastodon op Ritalin, Pink Floy...d op steroïden en Saint Vitus op speed.

See More
Image may contain: 4 people, outdoor