Photos
Posts
Ilpendams Fanfare is feeling excited.

Gisteren hebben we een prachtige reünie gehad waarbij ruim 40 (oud)leden samen in één dag 5 nummers hebben ingestudeerd. Naast dat het een heel gezellige dag was, klonk het ook nog eens hartstikke lekker! Na het mini-concert hebben we samen met al het publiek nog een drankje gedaan. We willen iedereen die gisteren aanwezig was dan ook hartelijk bedanken, wie weet tot de volgende reünie

Image may contain: 9 people, people smiling, people sitting and indoor

Nog een weekje (zondag 18 maart) en dan is de reünie in verband met ons 125-jarig jubileum! Een samengesteld fanfare van huidige en oudleden gaan in één dag meerdere muziekstukken instuderen.
Benieuwd naar het resultaat? Kom dan gezellig langs om 16.00 uur, waarna er nog gelegenheid is een drankje te doen.
Tot volgende week!

Posts
Ilpendams Fanfare updated their cover photo.
Image may contain: 26 people, people smiling, people standing and indoor
Ilpendams Fanfare added a new photo.
Image may contain: 26 people, people smiling, people standing and indoor

Ondanks het koude weer buiten zijn we de hele dag door druk bezig met het bezorgen van onze magazines. Er zijn er al duizenden door Waterlandse brievenbussen geduwd! Heb jij hem al ontvangen en wat vind je er van?

Image may contain: 7 people, people smiling, text
Ilpendams Fanfare updated their profile picture.
Image may contain: 2 people, people smiling, text
Ilpendams Fanfare updated their profile picture.
February 14
Image may contain: 2 people, people smiling

Dit jaar zal Ilpendams Fanfare haar 125ste jubileum gaan vieren. Wij zijn ontzettend trots op onze muziekvereniging en hebben ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan een magazine gemaakt. Op de cover schitteren het oudste en het jongste lid van het grote orkest, trombonist Peter Keeman en trompettist Finn de Vrieze.

Bij het lezen van ons magazine kom je meer te weten over het verenigingsleven, over de geschiedenis van Ilpendams Fanfare en kun je de verhalen van (oud-)leden... lezen in diverse interviews.
In 2018 worden er verschillende activiteiten georganiseerd en bijzondere concerten gegeven ter ere van onze jubileum, waar we je graag voor willen uitnodigen. Meer informatie over deze activiteiten vind je in het magazine en houdt ook vooral onze Facebookpagina in de gaten!

De magazines worden deze maand door onze eigen leden verspreid in Ilpendam en delen van Waterland. We doen onze uiterste best om iedereen zo snel mogelijk een exemplaar te bezorgen, we kunnen echter niet beloven dat iedereen het magazine op hetzelfde moment op de mat heeft liggen.

Tot slot willen wij iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan het magazine, wij zijn zeer tevreden met het resultaat en hopen dat iedereen die het leest dat ook is!

Post ook vooral een leuke foto met ons magazine, Amber Lemmens trapt af!

Heel veel leesplezier!

Muzikale groet,
De jubileumcommissie van Ilpendams Fanfare

See More
Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

.

JAN20
Sat 8:00 PM UTC+01Art hotel SpaanderVolendam, Netherlands
31 people went

Over 2 weken is het zover! Ons optreden met de Flegmatieke Zonderlingen ! Voor iedereen die een kaartje heeft let op, er staat dat het om 18 uur begint maar dat is een foutje. Aanvang is 19:30 start 20 uur!

Image may contain: 2 people, people smiling, people on stage
Ilpendams Fanfare updated their profile picture.
January 7
Image may contain: 2 people, people smiling

Volgende week zondag spelen wij samen met Instemming en het sebastianuskoor een kerstconcert. Het belooft een mooi concert te worden! Komt u ook?

Image may contain: text
Ilpendams Fanfare updated their profile picture.
No automatic alt text available.

A.s. zondag is ons jaarlijks koffieconcert! Buiten wordt het een regenachtige dag dus een goede reden om lekker binnen te zitten en naar muziek te komen luisteren! A.s. zondag half 12 in het Dorpshuis van Ilpendam. Tot dan!

No automatic alt text available.
Ilpendams Fanfare updated their profile picture.
Image may contain: text
Image may contain: one or more people and outdoor
Wim Klaver

En weer een leuk concert op de braderie!

Gister een fantastisch optreden gegeven samen met de flegmatieke zonderlingen! Wat een feest!