Photos
Reviews
4.3
12 Reviews
Tell people what you think
Posts

➡️Vandut ! 📌

DOMENII (Casin) - Vanzare apartament 3 camere cu GRADINA PROPRIE, in imobil NOU. Pret: 338K Eur - COMISION 0%

Familia ideala are nevoie de locuinta ideala. Iar locuinta ideala se afla pe strada Petre Cretu nr.35, la parterul unui imobil nou construit intr-un stil architectural modern, situat intre doua repere de impact din nordul Capitalei, Parcul Herastrau si Piata Domenii, pe o strada linistita cu vile si...
flexmls.com

DOMENII (Casin) - Vanzare apartament 3 camere cu GRADINA PROPRIE, in imobil NOU. Acum la 338K Eur - COMISION 0%

Familia ideala are nevoie de locuinta ideala. Iar locuinta ideala se afla pe strada Petre Cretu nr.35, la parterul unui imobil nou construit intr-un stil architectural modern, situat intre doua repere de impact din nordul Capitalei, Parcul Herastrau si Piata Domenii, pe o strada linistita cu vile si...
flexmls.com
Posts
Image may contain: 6 people, people standing, hat, sunglasses and outdoor
Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania updated their cover photo.

Ei sunt o parte a echipei APAIR ce va participa la proiectul umanitar „BIG BUILD 2016”.
Le multumim ca au sustinut fara sa pregete demersul nostru, ii felicitam... si le transmitem ca suntem mandrii de ei: Dorina Necula, Dan Giga, Mihai Badea, Georgian Marcu, Lucian Baciu, Nistor Bocaneala, Eugen Valentin Dragomir, Elena Negulei, Lucian Olariu, Ileana Preda, Andrei Rusu, Constantin Velicu, Cristiana Gheorghe, Marius Daniel Pipa, Costin Spînu.

Fiecare dintre acesti oameni contribuie cu timp, efort si bani pentru ca visurile unor zeci de familii sa devina realitate. Vor merge la Bacau unde vor lucra cot la cot impreuna cu 800 de voluntari internationali si romani si vor construi 40 de case in doar 5 zile. In prima zi, pe santier vor fi doar fundatiile, iar in ziua a cincea, vor inmana celor 40 de familii nevoiase cheile caselor la care au visat toata viata.

BIG BUILD 2016 este cel mai mare eveniment de constructie accelerata si voluntariat din Europa. #BIGBUILD2016

See More

BIG BUILT 2016. SI TU POȚI AJUTA!
APAIR s-a alaturat celui mai mare eveniment de construcție accelerată și voluntariat realizat vreodata în Europa, numit BIG BU...ILT 2016. Evenimentul consta in construirea a 40 de case pentru tot atâtea familii cu venituri mici, in cinci zile.
Anul acesta, la Bacau, in perioada 3-7 octombrie 2016, cei peste 600 de voluntari (inclusiv membrii APAIR) ce sunt asteptati sa vina pe site-ul proiectului, vor implinii visul de o viața a 40 de familii nevoiașe, acela de a avea o casa decenta.
Proiectul este derulat de Habitat for Humanity România, una dintre cele mai importante organizații din domeniul locuirii sociale. Detalii gasiti pe site-ul evenimentului: http://www.habitat.ro/big-build-2016/ sau pe site-ul asociatie.

Responsabil din partea noastra cu derularea evenimentului este Dorina Necula, REALTOR®, care va sta la dispozitie pentru informatii si detalii organizatorice.
http://www.apair.ro/evenimente/big-build-2016

#BIGBUILD2016

See More
APAIR®, ‘’Vocea Agentilor Imobiliari“, este o asociatia profesionala compusa din membrii individuali, persoane fizice, ce activeaza ca agenti imobiliari. Membrul APAIR este denumit REALTOR®. Scopul primordial al APAIR este sa le asigure membrilor un statut profesional inalt si sa-i sprijine sa activ...
apair.ro
Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania added 7 new photos.

Unul dintre momentele deosebite ale anului pentru membrii APAIR si pentru breasla imobiliara in general, este evenimentul Ziua Agentului Imobiliar, ZAI, organiz...at pentru al VII-a oara consecutiv de catre portalul imobiliar imopedia.ro.
Anul acesta, ZAI, vine cu un format nou, in care accentul este pus pe interactiunea dintre participanti si pe dezvoltarea de noi abilitati profesionale.
Din program nu vor lipsi momentele speciale, povestile cu talc, concluziile si sfaturile imobiliare, iar toate acestea vor fi puse in opera de invitati de marca.
Cei ce se vor inscrie pana la 1 iunie, vor beneficia de cel mai bun pret pentru a fi prezent la ZAI.
Rezerva-ti un loc la ZAI! http://zai.imopedia.ro

See More
Image may contain: 1 person, standing
Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania

"Deoarece credem ca activitatea noastra nu poate fi motivata decat in interesul clientului, noi militam pentru un mod de lucru bazat pe etica, transparenta, coo...perare si cu precadere, pentru evitarea oricarui conflict de interese. Ne mandrim cu faptul ca APAIR este prima si singura asociatie profesionala din Romania ce promoveaza conceptul de „reprezentare exclusiva” a unei singure parti din tranzactia imobiliara" - a spus Dan GIGA, Presedintele APAIR, la Conferinta Internationala "Analiza pietei imobiliare", organizata de Acadamenia de Studii Economice din Bucuresti.
Aula Magna - ASE

See More
Image may contain: 6 people, people standing and suit
Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania is with Radu Ungureanu and 5 others.

Noul Consiliu Director al APAIR a fost confirmat.
In urma alegerilor de ieri, APAIR si-a desemnat liderii care vor conduce destinele Asociatie pentru urmatorul... an. Acestia sunt: Florin Lungu - Presedinte Ales 2017, Bogdan Guțu - Prim Vice Presedinte, Alice Necula si Radu Stefan Ungureanu - Vicepresedinti. Dan Giga preia functia de Presedinte in Exercitiu, iar Mihai Badea pe cea de Presedinte Anterior. Felicitari si succes tuturor!
#DepartamentulComunicareApair

See More
Image may contain: text
Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania

Dragi prieteni,

Va scriem pentru a vă face cunoscut si a vă îndemna, in același timp, să sprijiniți demersul colegului nostru de asociație si de breaslă, Mihaiț...ă Moldovan, in efortul său si al familiei sale de a-i reda fiului lor, Răducu, copilaria in toate dimensiunile ei.

Răducu are 8 ani si 7 luni, iar in urma cu șase ani, a fost diagnosticat cu AUTISM, o tulburare neurobiologica foarte gravă care afecteaza copilul în toate ariile de dezvoltare.

Pentru a fi un copil normal si independent, Răducu, trebuie ca timp de 8 ore pe zi sa faca terapie de recuperare. Aceasta necesita proceduri complexe si foarte costisitoare, cca 4.000 lei pe luna, dar este singura care dă rezultate.

Impreună ii putem da lui RĂDUCU bucuria normalitații si, de aceea, vă rugam să fiți solidari cu el si familia lui si să donați orice sumă de bani in conturile special destinate acestei cauze.

De asemenea, puteți direcționa 2% din impozitul pe care-l plătiti către stat spre Asociația LUPTAM IMPOTRIVA AUTISMULUI, iar banii vor ajunge la RĂDUCU.
Toate informațiile, formularele necesare, precum si conturile bancare le gasiți aici: http://raducu.ro.

#DepartamentulComunicareApair

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
2,111 Views
Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania is feeling proud.

ALINA AEBY, PORTRET DE REALTOR®!
Ambasadorul pentru Romania al National Association of REALTORS® - SUA, de vorba cu Bianca Voinea, in cadrul emisiunii Income Magazine, Antenei 3.

#DepartamentulComunicareApair

Multumim, Alina!

Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania added 12 new photosfeeling proud with Alina Aeby and 13 others at Majestic Ramada Hotel.

Seminarul "Prezentarea de Listing" s-a incheiat. Au fost patru ore pline de energie, informatii si interactiune. Ii multumim Alinei AEBY pentru sfaturi, know-h...ow si amabilitatea cu care ne-a stat la dispozitie. Le multumim, totodata, COLEGILOR nostri REALTORI® pentru participarea activa si numeroasa.

See More
Image may contain: 1 person, closeup
Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania

Cu prilejul vizitei la Bucuresti a Ambasadorului pentru Romania al National Association of REALTORS®, Alina AEBY, organizam maine, 19 ianuarie 2016, pentru memb...rii APAIR, seminarul cu tema, „Prezentarea de listing“.
Prezentarea de listing este, poate, cel mai important proces din activitatea agentului imobiliar, iar Alina va pune la dispozitie REALTORI®-LOR romani, intr-un cadru colocvial si destins, experienta ei de peste 10 ani de prezenta in piata imobilara din San Francisco, Silicon Valley si Wine Country - SUA.

See More
IMOSUPORT Real Estate updated their cover photo.
No automatic alt text available.

Zola Szerencses, un profesionist al imobiliarelor de peste ocean la Bucuresti din 12 decembrie.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
1,588 Views
Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania is at National Association of Realtors 2015 Conference.

„Sunt entuziasmat de intalnirea cu voi si de-abia astept sa ne vedem in sala de curs“, transmite Zola Szerencses, trainer-ul cursurilor ABR® & SRS®, participant...ilor la cel mai important eveniment educational al anului 2015 dedicat agentilor imobiliari. Interviul a realizat de colegul nostru, Dan Negulescu, la San Diego - California, cu prilejul conferintei NAR din noiembrie 2015.

Va reamintim ca au mai ramas 10 zile pana la debutul sesiuni de cursuri si inca aveti oportunitatea sa va inscrieti si sa beneficiati (doar pana la 4 decembrie 2015) de preturile promotionale.

Va asteptam cu drag!
Echipa APAIR | Educatie si Invatamant
http://www.educatie.apair.ro

#SuntRealtorsisuntmandrudeasta
#DepartamentulComunicareApair

See More
IMOSUPORT Real Estate updated their cover photo.
No automatic alt text available.

CITY PENTHOUSE PARTY by IMOSUPORT Real Estate. Cateva instantanee de la eveniment.

No automatic alt text available.
Image may contain: 2 people
Image may contain: 2 people
No automatic alt text available.

Un pas important pentru APAIR.

Membrii Comisiei de Reclamatii sunt numiti de Presedintele APAIR si confirmati de Consiliul Director al APAIR pentru o perioada de 3 ani. In fiecare an comisia isi alege un Presedinte si un Vice Presedinte.
apair.ro