Posts
Infoproject updated their cover photo.
Image may contain: one or more people
Infoproject updated their cover photo.
No automatic alt text available.
Photos
Posts
Infoproject updated their profile picture.
No automatic alt text available.
Infoproject added 11 new photos to the album: Infoproject Products.
October 28, 2011

Инсталациите на апликативен софтвер се многубројни и успешни. Некои од инсталациите се самостојни, а некои и во соработка со други компании, каде што е потребно изведување "клуч на рака" т.е. инсталација на машинска (компјутерска) опрема и инсталација на оперативен систем и апликативни програми.
Воглавно, нашите корисници се средни и големи претпријатија. Некои од корисниците се и странски компании.

Инфопројект воглавно изведува специјално изработени информативни системи, кроени според конкретните барања на корисникот.

Компанијата е основана во 1989 година и всушност е најстарата приватна ИТ компанија во Македонија. Големото искуство насобрано низ долгогодишното работење овозможува сигурен настап и имплементација кај корисниците.

Инфопројект е компанија чија основна дејност е изработка, инсталација и одржување на корпоративни апликативни програми.