Photos
Videos
Per un 8 de Març Feminista, ReAcciona!
230
12
“Estimar no és controlar”. Avui, coincidint amb el dia dels enamorats, compartim la campanya del Consell de Mallorca per fomentar les relacions igualitàries i sanes.
59
Regala Igualtat
22
Reviews
4.2
16 Reviews
Tell people what you think
Encarnacion Canal Arias
· February 28, 2018
Ni me interesa, no soy de las Islas, por lo tanto en mi facebook esta de mas
Cata Segui
· January 24, 2018
A mi me habéis ayudado mucho. Y quiero agradeceros vuestra labor e implicación en las causas que gestionáis y en las que verdaderamente sois expertas! Enhorabuena!!
Mb Art
· September 27, 2017
Una gran decepción. Ya me lo comentó una amiga que acudió con 60 años y un hijo discapacitado le dijeron que se fuera a hacer ma ESO. Mi opinión personal es frialdad en mi caso cero apoyo
Marian Llabres
· February 25, 2018
Moltissimes gràcies a ibdona., en especial a les que m estan ajudant "ibdona Inca" a n' aquest procés...tot es més sencil amb voltros!!!
Mónica Fernández
· January 18, 2017
Signaria el pacte encantada però la població em limita. Esperem que amplieu el pacte per a signar també els ciutadans i empreses de la peninsula ;)
Elena Davila
· November 25, 2016
lo habéis hecho muy bien. Habéis sabido trasmitirnos hoy mucha información importante, sobre el respeto, la igualdad, el amor, el amor propio... enhorabuena y esperamos que sigáis con tanta fuerza!
Posts
IBdona
9 hrs

L’Institut Balear de la Dona organitza unes sessions de feina a Eivissa, Menorca i Palma, per compartir inquietuds, limitacions i reptes amb periodistes i mitjans de comunicació. D’ aquesta xerrada sortiran les bases per un compromís narratiu e informatiu per part dels mitjans. Inscriu-te a les sessions i ajuda’ns a xerrar millor.

https://goo.gl/forms/WCBW4kX4WVYP1wSC2

- Pròxima xerrada: Eivissa....
- Data i hora: 22 de març de 10 a 12h.
- Lloc: Sala de premsa Ca'n Botino.

See More
Dirigida a professionals de la comunicació: periodistes/as, caps de premsa, professionals dels mitjans de comunicació de les Illes Balears Assistència gratuïta - Places disponibles fins que s'acabi l'aforament.
docs.google.com
IBdona
14 hrs

Avui, dins el cicle d’humanitats “Ni ellas musas ni ellos genios”, xerrada sota el títol “Virginia Woolf y Vita Sackville-West. Ella es lo que yo nunca he sido: una mujer de verdad”. No t’ho pots perdre! Avui a les 19:00 al CaixaForum Palma.

Laura Freixas nos explica la relación entre Woolf y la aristócrata Vita Sackville-West, que propició el interés de la escritora por cuestionar el género femenino y la identidad de la mujer.
caixaforum.es
Posts
IBdona
18 hrs

Avui, com cada dimarts, ens posem la xapa per mostrar el nostre rebuig contra les violències masclistes. I, recordem un punt de la Llei d’Igualtat:

D’acord amb la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes, les dones víctimes de violència masclista i els seus fills i filles, han de tenir un tracte preferent a les administracions públiques en qüestió d’educació como una escolarització immediata i l’accés a beques.

📱 24 hores: 971 17 89 89 / Urgències: 112

... See More
No automatic alt text available.
IBdona
18 hrs

La Lliga Feminista UIB organitza, divendres 23 de Març, una trobada amb 5 dones artistes, que no et pots perdre!

No automatic alt text available.

El 26 de març es celebra a Maó un Jornada de feina i networking sobre la perspectiva de gènere al món empresarial dirigida a personal tècnic d’orientació.

Per més informació i inscripcions, podeu contactar amb el
Consell Insular de Menorca:
Telèfon: 971 356 246...
Correu electrònic: aragon@cime.es

See More
Image may contain: 1 person

Mujeres en Igualdad ha llançant un nou programa per a la prevenció de l'assetjament laboral i sexual en l'àmbit laboral. A més de tallers i sessions informatives, també ofereixen assessorament especialitzat. Més informació aquí: ⬇️

La Confederación Nacional de Mujeres en Igualdad es una organización no gubernamental de interés social.Ha sido declarada de Utilidad Pública. Es entidad miembro del Consejo Económico y Social de Naciones Unidas, del Observatorio Estatal de Violencia sobre la Mujer, del Espacio CON-FLUENCIA (vi...
mujeresenigualdad.com

5.860 persones i 326 entitats ja s’han sumat al Pacte Social contra les Violències Masclistes. I tu, a que esperes per unir-te i comprometre’t? ReAcciona!

💻 www.reaccionem.com
📱 24 hores: 971 17 89 89 / Urgències 112

Em comprometo a realitzar les accions contra les violèncias masclistes. Uneix-te com jo! www.reaccionem.com impulsat per IBDona, GOIB.
reaccionem.com

Feministes En Acció i Joves de Mallorca per la Llengua organitzen avui horabaixa una xerrada feminista sota el títol “Desconstruïm l’amor”.

Imprescindible confirmar assistència!

Image may contain: 1 person, text

Sabies què? Margalida Jofre fou la primera presidenta de l’Associació de Persones Sordes de Mallorca, que l’any 2017 va celebrar el seu 75 aniversari. Gràcies a la seva dedicació i el seu esforç va ser la primera dona que fundà una associació a l’Estat Espanyol.

[Foto: Asociación de Personas Sordas de Mallorca]

Image may contain: 2 people
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
276,753 Views
Govern de les Illes Balears

La identitat no s'imposa; es crea, se sent, es gaudeix...

Però, sobretot, es respecta.

Posa't en la pell dels altres i fes-ho.

Per què les nines y nins ho tenen tan clar i algunes empreses no? Hem de seguir fent feina per acabar amb la bretxa salarial i aprendre dels més petits a lluitar pels nostres drets.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by Finansforbundet
27,090,648 Views
27,090,648 Views
Finansforbundet

What do these kids understand that your boss doesn’t?
The Finance Sector Union of Norway

Cada vegada són més les empreses balears, com Empresa Limpiezas Mallorca - Brillosa, que decideixen sumar-se al Pacte Social contra les Violències Masclistes, mostrant el seu rebuig davant aquesta xacra social.
La solució està a les nostres mans, ajuda'ns a difondre el missatge. Apunta't al Pacte i ReAcciona!

💻 http://www.reaccionem.com
📱 24 hores: 971 17 89 89 / Urgències: 112

Image may contain: text

Rebuig, avui i sempre! I cada dimarts ho compartim, ho manifestem, ho mostrem. Posa’t la xapa!

Seguim aprofundint amb la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes i avui destaquem l’Article 75 – Apartat 1, que detalla que el Govern de les Illes Balears establirà les condicions i finançarà total o parcialment el cursos de foment de l’ocupació de les víctimes de violència masclista.

📱 24 hores: 971 17 89 89 / Urgències: 112

... See More
No automatic alt text available.

L’Oficina Mòbil de #ReAccionem es troba aquests dies a la Universitat de les Illes Balears amb motiu de la V Setmana Saludable i Sostenible 2018. Estem ubicats davant l’Edifici Ramón Llull de 10 a 14 hores.
Acosta’t i suma’t al Pacte Social contra les Violències Masclistes!

💻 www.reaccionem.com
📱 24 hores: 971 17 89 89 / Urgències: 112

Image may contain: tree, sky and outdoor

El Centre Cultural Casa Planas organitza del 15 de març al 15 d’abril el Pink Riot Fest. Un Micro Festival de recerca, acció i participació sobre gènere per abordar reflexions contemporànies i utilitzar la creació com a eina transversal de canvi social, que no et pots perdre!

MAR15
Thu 7:00 PM UTC+01Casa PlanasPalma De Mallorca, Spain
330 people interested