Photos
Reviews
4.3
6 Reviews
Tell people what you think
Videos
De eerste winnaar is bekend!
2
De vijfde en laatste winnaar is bekend!
3
De tweede winnaar is bekend!
3
Posts

Vervang jij ons?

Ben jij een sales talent en zoek je nog een stageplek als (junior) accountmanager?
Aarzel dan niet en neem telefonisch contact met ons op.
Hopelijk tot gauw!

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing
Posts

Facebook, Instagram, WhatsApp en meer! Weet jij al op welk social media-kanaal jij de focus wilt gaan leggen?

In het bijgevoegde artikel vind je interessante cijfers over het gebruik van de meest populaire social media-kanalen. Teveel om uit te kiezen? Geen idee welk kanaal geschikt is voor jouw business? Wij helpen je graag vliegend van start te gaan met een gedegen online strategie (meer info vind je op https://uwonlinestrategie.nl).

De social media-onderzoeken blijven elk jaar komen, en 2018 lijkt de lijn van vorig jaar gewoon door te trekken. Niet heel verrassend dus.
dutchcowboys.nl

De tweede maand van 2018 ligt alweer achter ons! Een maand waarin we mooie websites hebben opgeleverd, waarin nieuwe stagiares zijn begonnen (welkom Boyan en Eva!) en waarin Jelger 40 werd... (gaan we verder niet op in). Natuurlijk hebben we geen schaatswedstrijd gemist tijdens de Olympische spelen en Martin is helemaal op de hoogte van de spelregels van curling.
Ook leuk: Bo is binnenkort in te huren als deejay! Op de netwerkbijeenkomst van Business Exposure wist hij de tweede prijs op de quiz te bemachtigen.
Tot de volgende maand!

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and text

Waarom een online strategie?

"Een vliegtuig vertrekt ook niet zonder een vliegplan"

U kunt heel veel goed geregeld hebben, maar het doel (omzet, nieuwe klanten, vergroten naamsbekendheid, etc.) wordt pas echt gerealiseerd als alle losse elementen op elkaar zijn afgestemd en elkaar versterken. ...
Dit bereiken we met een doordachte online (marketing) strategie.

Zie voor meer informatie onze blog of neem een kijkje op de website.

Blog: https://praes.nl/…/heb-jij-al-een-formule-voor-je-online-su…
Website online strategie: https://uwonlinestrategie.nl/

See More
Image may contain: text

Een blog met goede tips, over wat belangrijk is voor het gebruik van een Facebook bedrijfspagina.
Wat vind jij de beste tip?

https://winst.nl/…/42-facebook-tips-meer-bezoekers-likes-r…/#

Ik heb jarenlang de grote fout gemaakt om die ondernemer te zijn die niet een goede Facebookstrategie heeft gehanteerd omdat ik het zelf niet leuk vind om de hele dag op Facebook te hangen. Omdat je zelf niet van het medium houdt, betekent niet dat je klanten daar niet aanwezig zullen zijn heb ik we...
winst.nl

Jelger Visser al weer 40 jaar oud!

Vandaag werden we verrast door Jelger met lekkere pizza's. Nog vele jaren gewenst namens team Praes.

Image may contain: 1 person, smiling, standing, food and indoor

Live: de nieuwe website voor De Vulpenwereld.

De Vulpenwereld is dé winkel voor je vulpennen, ballpoints, rollerballs en vulpotloden. Bij De Vulpenwereld kun je terecht voor eenvoudige pennen, maar ook voor luxe en gelimiteerde uitvoeringen van gerenommeerde merken zoals Parker, Waterman, Montblanc, Visconti, Pelikan en Cross.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website of ga naar de winkel.

...

Bezoek de webshop op: https://www.devulpenwereld.nl

See More
Image may contain: phone and screen

De week is weer doormidden!

Fijne periode! Al hard werkend geniet Martin van de olympische spelen. Wij wensen jullie nog een fijne dag.

Image may contain: 1 person, smiling, sitting, screen and indoor

De boot gemist!

Zelfs een keten als de H&M kan afhankelijk zijn van een online marketing. De investeerders van H&M willen zich gaan terug trekken, omdat ze vinden dat de H&M te weinig doet aan hun online zichtbaarheid. Wil je weten hoe dat zit? In het onderstaande artikel kun je alles nalezen.

En natuurlijk is het belangrijk dat jij niet in dezelfde valkuil stapt als H&M! Wij kunnen je er omheen loodsen. Hoe? Dat vertellen we je op 21 februari, tijdens een kennissessie over online marketing.

Er ontstaan scheuren in het succesverhaal van H&M. Jarenlang gold het Zweedse modebedrijf als de vernieuwer van de modewereld, maar inmiddels is het terecht gekomen in de hoek waar klappen vallen.
telegraaf.nl

De kop is er af!

De eerste maand van het jaar is alweer voorbij. We hebben afscheid genomen van Martijn als stagiair, en hebben André & Ferdinand verwelkomd. Zij draaien ruim tien weken met ons mee.

Ook leuk om te zien is dat Praes aantrekkingskracht blijft houden op oud-stagiaires. Vandaag stapte Niels bij ons binnen voor een strategisch getimed vrijdagmiddagbiertje.

...

Verder blijkt ook niets menselijks ons vreemd te zijn: we hebben behoorlijk ruzie gehad met onze CV-ketel. Die stelde ons voor een raadsel van formaat: er verdween water zonder dat we ergens sporen konden ontdekken. Uiteindelijk hoefden we maar een knopje in te drukken en het was opgelost... (bedankt Jan!)

Praes faciliteert ook jonge ondernemers met innovatieve ideeën. In 2017 hebben we een innovatief platform gelanceerd voor tweedehands luxe merkkleding. Deze week werd Calvin, bedenker van het concept, geïnterviewd door RTV Noord. En daar zijn wij natuurlijk ook best trots op!

See More
Image may contain: 2 people

Live: nieuwe website voor Rijwielcentrum Penninga.

Rijwielcentrum Penninga is hét adres in Grijpskerk en omstreken voor goede service aan uw fiets. Bent u niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen, dan komt Rijwielcentrum Penninga naar u toe!

Bekijk de site op: http://rijwielcentrumpenninga.nl/

Image may contain: screen

Ben je student en zoek je nog een uitdagende, gezellige, maar bovenal leerzame stageplaats? Wij voelen ons nu nog onvolledig en hebben een plek vrij voor een stagiair(e) applicatie- en mediaontwikkelaar.

Als stagiair(e) applicatie- en mediaontwikkelaar ga je meedraaien in het ontwikkelen van webapplicaties. De smaakjes die wij gebruiken zijn ondermeer Laravel en Vue. Spreekt dit je aan en denk je dé aanvulling te zijn voor ons team die we zoeken? Kijk dan snel op https://praes.nl/stages.

Misschien ken je ook wel iemand die een stage plek nodig heeft. Tag hem hieronder of deel het bericht.

No automatic alt text available.

Live: de nieuwe website van Royal Hoitsema Labels!

Royal Hoitsema Labels is een internationale producent van etiketten voor met name de food-, beverage- en tabaksindustrie. Naast kwalitatief hoogwaardige etiketten levert Royal Hoitsema ook toegevoegde waarde op het gebied van productkwaliteit, proactieve advisering, logistiek maatwerk en permanente product- en procesinnovatie.

Wil je een kijkje nemen op de website? Ga dan nu naar: https://hoitsema.com/

Image may contain: screen and phone

Live: De informatieve website van VanDullemen-projects!

Vandaag de dag is LED-verlichting geen onbekend verschijnsel meer. VanDullemen-Projects is hier specialist in. De kracht ligt in het vinden van de meest optimale lichtoplossing voor jouw bedrijf. Met praktische adviezen en realisatie met hoogwaardige led lampen. Bij vanDullemen-Projects kun je niet rekenen op een standaard oplossing, maar op een aanpak op maat zodat je nooit meer teveel betaalt voor energie.

Gebruik je nog geen led verlichting in je bedrijf? Neem dan een kijkje op de nieuwe website: https://vd-projects.nl/

Image may contain: screen

Live: De nieuwe informatieve website van Coaching Noord!

Ben jij op zoek naar een verbeterde balans zowel privé als op het werk?
Coaching Noord helpt je jouw doelen te bereiken met een gedegen en resultaatgerichte aanpak. Wat is belangrijk voor je, wat wil je bereiken en komt dat overeen met wat je nu doet? Je krijgt inzicht en handgrepen om jouw uitdagingen aan te pakken. Je zult zien dat je daarna meer dingen bewust doet die je eerst onbewust deed.

...

Neem een kijkje op de website: https://coaching-noord.nl/

See More
Image may contain: 1 person, smiling, screen