Photos
Posts
Image may contain: text
Gerhild van Rooij

In de meivakantie de vernissage van De nieuwe expositie van schilderijen van Arthur Artos in GBV, Aldtsjerk met concert door Ischico Velzel zondag 6 mei 15:00.... In Het Huys der Kunsten op zaterdag 5 mei opent om 15:00 de expositie Oude muren en Plastic Sporen, binnenkort meer daarover. T/m 2 mei in GBV de fotoexpositie Outdoors!

See More

Gister heb ik met ontzettend veel plezier gespeeld in het Rosa Spier Huis. Heel erg bedankt voor het fijne ontvangst en de leuke reacties.

Image may contain: one or more people, shoes and indoor
Rosa Spier Huis

De getalenteerde 22-jarige Ischico Velzel gaf een fantastisch en virtuoos concert. Haar prachtige, gevarieerde en doordachte programma van Bach, Chopin tot Albéniz, Debussy en Prokofiev, werd met een staande ovatie ontvangen.

Posts

Een aantal jaar geleden had ik het genoegen twee concerten te mogen spelen met Novo Cantare. 22 april mag ik twee muzikale intermezzi verzorgen tijdens hun concert met Hongaars programma in de Diaconessenkerk in Arnhem!

Image may contain: 2 people, people sitting and indoor

I had the most wonderful time in Barcelona this semester. Thank you all and special thanks to Albert Attenelle. It has been so great.

Image may contain: 2 people, people smiling, indoor
Ischico Velzel

I had the most amazing time in Barcelona this semester. I met great people and learnt so much. Thank you all and special thanks to my teacher here, Albert Attenelle!

Mijn website is vernieuwd: www.ischico.com Veel dank naar Jurjen Velzel.

Ischico. was zes jaar toen zij begon met piano spelen. Al snel werd duidelijk dat Ischico piano spelen niet alleen als hobby zag.
ischico.com

Na een aantal maanden in Barcelona te hebben gestudeerd, ga ik over een maand weer terug naar Nederland om mijn studie af te ronden en concertjes te geven. 9 april geef ik een solo concert in het Rosa Spier Huis. Ik zal werken spelen van o.a Chopin, Prokofiev en Albéniz. U bent van harte welkom! Voor meer informatie:
https://rosaspierhuis.nl/cultu…/pianoconcert-ischico-velzel/

Ischico Velzel (1996) was zes jaar toen zij begon met piano spelen. Al snel werd duidelijk dat Ischico piano spelen niet alleen als hobby zag. Na zes jaar les te hebben gehad van Asta Bjornsson en drie jaar van Jacques Hendriks (conservatorium Arnhem), werd zij op vijftienjarige leeftijd aangenomen....
rosaspierhuis.nl
Ischico updated their profile picture.
Image may contain: 1 person, closeup

Masterclass of the Silver-Garburg duo in October, it was great!

Image may contain: 6 people, people sitting and indoor

Vandaag hebben Florence en ik een hele leerzame masterclass gehad van het Silver-Garburg duo!

Image may contain: 7 people, people sitting and indoor
Pianoduo Festival Amsterdam

Studenten van de Pianoduo Festival #Academy kregen vanmiddag een #masterclass van het befaamde Silver-Garburg Pianoduo.

Zojuist met Florence gespeeld op het slotconcert van de Pianoduo Festival Academy. Gwylim Janssens en Lestari Scholtes, ontzettend bedankt! Ik heb genoten van het spelen vanavond en van de andere twee duo’s!

Image may contain: 7 people, people standing and indoor
Pianoduo Festival Amsterdam

Zojuist tijdens het Pianoduo Festival #Academy presentatieconcert: pianoduo's Florence van der Does & Ischico Velzel (boven) en Eline de Gast & Ellyne Wieringa (onder). Na de pauze: Yang Yang Cai & Florian Verweij #pfa17

Ischico updated their cover photo.
Image may contain: one or more people, people playing musical instruments, people sitting and indoor
Ischico updated their profile picture.
Image may contain: 1 person, smiling, standing, outdoor and nature

Dinsdag 10 oktober geeft Pianoduo Florence & Ischico een gratis lunchconcert in de Arkezaal van het Muziekcentrum Enschede. Het concert begin om 12.30 en zal ongeveer een uur duren. Op het programma staan werken voor quatre-mains en twee piano's van Schubert, Debussy en Britten. Daarnaast spelen zij werken voor solo piano van Mozart en Rachmaninov.
Donderdag 12 oktober spelen zij de werken voor pianoduo nogmaals tijdens het Pianoduo Festival Amsterdam in de Amstelkerk. Ook dit concert is gratis toegankelijk!
Meer info op: www.pianoduofestival.nl

Komende zondag speel ik een solo-programma bij podium Acanthus in Doesburg met allemaal stukken die ik zelf prachtig vind! Ik hoop dat u kan komen luisteren. Ik speel twee keer: om half twee en om drie uur. Voor meer informatie: http://www.bezoek-doesburg.nl/bekijk-de-a…/…/podium-acanthus
Foto door Stefan Wijnja

Op zondagmiddag 3 september tijdens de Culturele zondagmiddag start het nieuwe seizoen bij Podium Acanthus te Doesburg. De talentvolle pianiste Ischico Velzel treedt dan op met een gevarieerd programma.
bezoek-doesburg.nl

Komende zaterdag spelen Florence Van Der Does en ik met ons pianoduo als voorprogramma voor het Scholtes-Janssens pianoduo in Muziekgebouw aan 't Ij. We hebben er ontzettend veel zin in !

Ischico updated their profile picture.
Image may contain: 1 person, smiling, sitting and indoor

Dinsdag 23 mei spelen wij met ons trio,het Dvořák trio, in 'The best of'. We zullen dan ook..... het derde pianotrio van Dvořák gaan spelen. We hopen u om 19 u in Waanders in Zwolle te zien. Voor meer informatie: https://deswollenaer.nl/…/top-ensembles-artez-strijden-om-e…

Elk jaar worden de beste kamermuziekensembles van het ArtEZ Conservatorium geselecteerd tijdens zes ArtEZ Chamber Music Sessions in...
deswollenaer.nl