Posts

Husk "Skjold på Tvers" søndag 22.april vårens vakraste eventyr!

No automatic alt text available.
Skjold på tvers

22.april nærmer seg, og her kommer eit par praktiske opplysningar😄

Påmelding til Eliteklassen:
skjoldpatvers@hotmail.no

...

I år er det pengepremier for dei tre første i begge klassane i Eliteklassen.
1.plass 2000,-
2.plass 1000,-
3.plass 500,-

For dei av dåken som vil delta i turklassen uten tidtaking er registrering og påmelding ved oppmøte arrangementdagen 22.april.

Barn 100
Voksne 200
Familie 500
Elite 350

Hund i band tillat i turklassen😉

Me snakkast😄👍

See More
Videos
Hjartans takk til alle lokale krefter som freista gjera kyrkjedøra høgare på bygdekveld i samband med bispevisitasen i går. Her var det noko for både hjarte og øyra, for ung som for gamal.
33
Photos
Posts

Torsdag 12.april kl 19:00 har Skjold bygdalag årsmøte på Skjold Arena. Etter årsmøte fortsetter med med Bygdamøte leia av Sigvald A. Mortveit der me gjerne vil høyra lokale politikarar og Skjoldabuen sine meiningar om blant anna Skjoldavikvegen, planlagt avlastningsveg mellom Skjoldali og Isvik Hageby.
Alle er hjerteleg velkomne og stemmerett har alle som bur i Skjold skulekrins fra og med 8. klasse.

Kjem til Skjold Arena på laurdag 7.april!Forestillingen "PÅ LOKALET" kommer til Skjold Arena lørdag 7.april kl:19.00. Billetter får du på www.festiviteten.no. D...et er få billetter, 100 billetter blir solgt via festivitetens sider. De har med et amfi, som tar ca 140 personer, resten av billettene blir solgt i døren. Skjold Arena vil ha kiosksalg ifb. med forestillingen. Kortautomat og kontanter. Del gjerne videre!!!

See More
Ungdomshuset, Folkets hus, Grendahuset, Lokalet, kjært barn har mange namn. Alle som vaks opp i distrikts Norge i etterkrigstida har på ein eller annan måte ...
youtube.com

Forestillingen "PÅ LOKALET" kommer til Skjold Arena lørdag 7.april kl:19.00. Billetter får du på www.festiviteten.no. Det er få billetter, 100 billetter blir solgt via festivitetens sider. De har med et amfi, som tar ca 140 personer, resten av billettene blir solgt i døren fra kl:18.00. Skjold Arena vil ha kiosksalg ifb. med forestillingen. Kortautomat og kontanter. Del gjerne videre!!!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
3,446 Views
3,446 Views
Image may contain: fire and night
Vindafjord kommune

OBS!!
Brannsjefen legg ned forbod mot open brenning av hageavfall og bråte i Vindafjord kommune. Forbodet gjeld frå 30. mars og inntil ny melding vert gitt.

Det... vil fortsatt vera lov med (gitt at det blir gjort på ein forsvarleg måte):

a) Open brenning på grillinnretningar, utepeisar.

b) Brenning av trevirke i vedomn, med unntak av impregnert eller behandla treverk (beisa, malt, limtre/kryssfiner etc).

c) Brenning av avispapir og liknande til opptenning i vedomn.


d) Brenning av lite grillbål i området utanfor skogmark i trygge omgjevnader i samband med friluftsliv. Grillbål skal slokkast heilt ved avmarsj.

See More

Velkommen til
VÅRDUGNAD mandag 7.mai kl.17.00🐝🌻
Arbeidslisten er sendt ut til de forskjellige lag, vel og organisasjoner. For spørsmål, kontakt Trude Gullhaug.
Håper vi får en fantastisk flott vårdugnad med sosialt samvær og hygge⚘⚘🌞

No automatic alt text available.
Alma Maria Lauvaas to Tripp trapp i Skjold kyrkje
Velkommen til Tripp Trapp i morgen kl. 10.30😊
iskjold.no shared a post.
March 20
No automatic alt text available.
Evelyn Rabben Hustveit to Skjold Bygdekvinnelag

Velkommen til Bygdekvinnelagsmøte i morgen onsdag 21.mars kl 19.30 på Nagelstova.😀
Me får besøk av Målfrid Eide frå Kreftomsorg Rogaland.
Detta blir interessant og lærerikt😊
Så ta med venninner og kom til ein koselig kveld med god mat, kjekk drøs og ett viktig tema🥗

PÅ LOKALET kjem til Skjold Arena laurdag 7.april. Billettar får du på festiviteten.no 💃

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
3,446 Views
3,446 Views

Alle i er velkomne😃

No automatic alt text available.
Image may contain: 4 people, people dancing
Skjold Arena

"PÅ LOKALET" Skjold Arena lørdag 7.april kl:19.00. Billetter kan kjøpes på: https://www.haugesund-teater.no/billetter/
Forestillingen er nå på turné i regi av S...ogn og Fjordane teater. Ungdomshuset, Folkets hus, Grendahuset, Lokalet, kjært barn har mange navn. Alle som vokste opp i distrikts-Norge i etterkrigstiden har på en eller annen måte et forhold til dette lokalet. Her ble det arrangert dansefester, folkemøte, basar, trimparty og danseskoler. Lokalet var flittig brukt av folk fra alle samfunnslag. I sentrum stod gjerne det gode, norske uttrykket dugnad. Gjennom felles innsats ble det skapt minner for livet. Billetter selges i døren en time før forestilling samt via Festiviteten eller spillestedets billettsalg.Samhold, gryende kjærlighet, avvisning, den elleville fylla, den første klossete dansen, eller det famlende tungekysset bak hushjørnet – alle har vi ulike bilder med oss fra lokalet i bygda vår. Noen behersket denne sosiale arenaen til fulle, mens lokalet bød på større utfordringer for andre. Med følelser og livsskjebne på utstilling framfor alle var huset åsted for sjelsettende opplevelser i mange sine liv.

Utenfor lokalet gikk verden videre og samfunnsutviklingen sin skjeve gang. Vår nære fortid, landet og verden gjekk gjennom store endringer, imens dansen gikk på lokalet. Samværet og dansen forandret seg også, verden var aldri den samme igjen.“På lokalet” er en hyllest til huset vi møttes i. Hvis veggene kunne snakke, sies ofte, men her skal vi la dansen fortelle historien. Huset så folk komme og gå, danse, sladre, forelske seg, skilles, bli gamle. Livets dans ble danset på lokalet.

Velkommen til fest på lokalet!

See More
Image may contain: text
UL Skjoldafjord

Det er ingen billettar igjen til FØRESTILLINGA på laurdag 10/3, men fortvil ikkje! Du kan kjøpa billett kun til dansen med Podsoll på laurdag (kr 250,-)! Vipps har døgnope 😉🤘😎 Du kan og kjøpa sjå Geir på Esso elle sjå Inger Marie på Frk.Fryd blomar og gåver 💃

På Facebooksida til UL Skjoldafjord kan du sjå bilete frå øvingane og lesa meir om dei ulike rollane i musikalen, samt få med deg alle den nyaste infoen. Premieren er på torsdag!

UL Skjoldafjord added 108 new photos to the album: Rock of Ages 2018.

Alle foto: Linda E Vestre

Sjølv om det ikkje vert endringar før i 2019, er det kjekt å sjå at det nyttar å kontakta lokalpolitikarane! Eit mål for neste val må vera å få inn fleire skjoldabuar i kommunestyret, slik at denne bygda får ei røyst som står i stil til innbyggjartalet!

Image may contain: 1 person