Posts
Alma Maria Lauvaas to Tripp trapp i Skjold kyrkje
Velkommen til Tripp Trapp i morgen kl. 10.30😊
No automatic alt text available.
Evelyn Rabben Hustveit to Skjold Bygdekvinnelag

Velkommen til Bygdekvinnelagsmøte i morgen onsdag 21.mars kl 19.30 på Nagelstova.😀
Me får besøk av Målfrid Eide frå Kreftomsorg Rogaland.
Detta blir interessant og lærerikt😊
Så ta med venninner og kom til ein koselig kveld med god mat, kjekk drøs og ett viktig tema🥗

Videos
Hjartans takk til alle lokale krefter som freista gjera kyrkjedøra høgare på bygdekveld i samband med bispevisitasen i går. Her var det noko for både hjarte og øyra, for ung som for gamal.
33
Photos
Posts

PÅ LOKALET kjem til Skjold Arena laurdag 7.april. Billettar får du på festiviteten.no 💃

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
2,213 Views
2,213 Views

Alle i er velkomne😃

No automatic alt text available.
Image may contain: 4 people, people dancing
Skjold Arena

"PÅ LOKALET" Skjold Arena lørdag 7.april kl:19.00. Billetter kan kjøpes på: https://www.haugesund-teater.no/billetter/
Forestillingen er nå på turné i regi av S...ogn og Fjordane teater. Ungdomshuset, Folkets hus, Grendahuset, Lokalet, kjært barn har mange navn. Alle som vokste opp i distrikts-Norge i etterkrigstiden har på en eller annen måte et forhold til dette lokalet. Her ble det arrangert dansefester, folkemøte, basar, trimparty og danseskoler. Lokalet var flittig brukt av folk fra alle samfunnslag. I sentrum stod gjerne det gode, norske uttrykket dugnad. Gjennom felles innsats ble det skapt minner for livet. Billetter selges i døren en time før forestilling samt via Festiviteten eller spillestedets billettsalg.Samhold, gryende kjærlighet, avvisning, den elleville fylla, den første klossete dansen, eller det famlende tungekysset bak hushjørnet – alle har vi ulike bilder med oss fra lokalet i bygda vår. Noen behersket denne sosiale arenaen til fulle, mens lokalet bød på større utfordringer for andre. Med følelser og livsskjebne på utstilling framfor alle var huset åsted for sjelsettende opplevelser i mange sine liv.

Utenfor lokalet gikk verden videre og samfunnsutviklingen sin skjeve gang. Vår nære fortid, landet og verden gjekk gjennom store endringer, imens dansen gikk på lokalet. Samværet og dansen forandret seg også, verden var aldri den samme igjen.“På lokalet” er en hyllest til huset vi møttes i. Hvis veggene kunne snakke, sies ofte, men her skal vi la dansen fortelle historien. Huset så folk komme og gå, danse, sladre, forelske seg, skilles, bli gamle. Livets dans ble danset på lokalet.

Velkommen til fest på lokalet!

See More
Image may contain: text
UL Skjoldafjord

Det er ingen billettar igjen til FØRESTILLINGA på laurdag 10/3, men fortvil ikkje! Du kan kjøpa billett kun til dansen med Podsoll på laurdag (kr 250,-)! Vipps har døgnope 😉🤘😎 Du kan og kjøpa sjå Geir på Esso elle sjå Inger Marie på Frk.Fryd blomar og gåver 💃

På Facebooksida til UL Skjoldafjord kan du sjå bilete frå øvingane og lesa meir om dei ulike rollane i musikalen, samt få med deg alle den nyaste infoen. Premieren er på torsdag!

UL Skjoldafjord added 108 new photos to the album: Rock of Ages 2018.

Alle foto: Linda E Vestre

Sjølv om det ikkje vert endringar før i 2019, er det kjekt å sjå at det nyttar å kontakta lokalpolitikarane! Eit mål for neste val må vera å få inn fleire skjoldabuar i kommunestyret, slik at denne bygda får ei røyst som står i stil til innbyggjartalet!

Image may contain: 1 person
Image may contain: 3 people, people smiling
UL Skjoldafjord is with Even Larsen.

UL Skjoldafjord, i samarbeid med Skjold Arena, gir no tilbake! Me har investert i nytt lydanlegg både i kultursalen og i sidesalen slik at me kan gje deg ei be...tre lydoppleving! Totalt har me brukt 500 000,- på dette og det er takka vere deg, som kjem og betalar for å sjå på forestillingane våre! No håpar me at du får noko tilbake! Desse tre herlige karane har brukt utallige dugnadstimar på å få dette til å verke i praksis! Takk også til Karl Johan Grunnaleite og Siri Nonslid som har styrt prosessen med stø hand! #ulskjoldafjord #skjoldarena #grannar #vindafjord #helgelandsmusikk #4sound #iskjold

See More
Image may contain: one or more people and people sleeping
Lillian Evy Sønstabø Johanssen to Babysong Vindafjord

Hei, hei
Den 7.mars startar vi opp med BABYSONG i Skjold kyrkje igjen 🎵
Varmt velkommen til både nye og "gamle ".
Babysong kurset går over 10 onsdagar.
Vi ha...r det utroleg koseleg på treffene:
*Songar
*Regle
*Musikk
*Instrumenter
* Såpebobler og anna kjekt.
Stunda er prega av ro og ei god stemning.
Dei gode, nære relasjonene mellom foreldra og borna deira står i sentrum.
Dette er også ein god stad for å knytta nye bånd dei vaksne seg imellom.
Vi møtes ca 10:30, SONGSTUNDA startar kl.10:45. Så er det tid for litt leik, prat, mat, stell, kaffi og kos.
Hugs påmelding på nettsida vår:
www.vindafjord.kyrkjer.no
Varmt velkommen 🎵
Helsing Lillian , trosopplærer

See More
FEB24
Sat 8:00 PM UTC+01Nesheimstunet, Saudavegen 7194, 5578 Nedre Vats
27 people interested

Ang SFO:
OPOM stemde samrøysta for rådmannen sitt forslag... Saka om SFO skal opp i kommunestyret i dag. Moglegheita for å velje kun morgonSFO er spelt inn til skjoldapolitikar. Sakspapirer finn du på Vindafjord kommune under politiske møte - kommunestyret - 20.02.18.
Oppdatering kjem 😉

Flott tiltak frå FAU - her bør me føresette vera gode førebilete og stilla - eg trur me kan ha godt av ein påminning nokon og ein kvar 😉

Image may contain: 1 person, text