Posts

Voor iedereen die de DTR 3 heeft gedaan. bij mij of een andere medium, er is nu een vervolg. het 4e deel heb ik gisteren ontvangen en ik mag het ook weer doorgeven.
Dus heb je interesse in deze schitterende vervolg inwijding dan roep je me maar!
DOLPHIN TRILOGY REIKI +1 WHALES.

Voor mensen die REIKI 1 en 2 deden, bij wie dan ook!, dan is er een mogelijkheid om de DR= dolfijn reiki te doen bij mij. ...
Maar ook de DTR kun je bij mij doen. DOLPHIN TRILOGY REIKI, vraag naar de mogelijkheid of meer info indien je dit wenst.

See More
No automatic alt text available.

Heb je een extra beetje energie nodig? kijk dan een poosje naar dit plaatje.
heb je graag energie of ondersteuning voor jezelf of een ander nodig...je mag je naam hier neerzetten dan komt t altijd goed!

Image may contain: one or more people and text
Reviews
Dolphin Spirit has no reviews yet.
Tell people what you think
Photos
Posts

Jacky Willems
Ik stel me even voor…

Kent u dit gevoel ook, dat er meer is tussen Hemel en Aarde?
Dat heb ik al mijn leven lang op aarde. Natuur en mensen intrigeerde mij altijd....
Vanuit die interesse voor spiritualiteit, ontwikkelde ik mijn paranormale gaven en volgde diverse cursussen, o.a. psychometrie met voorwerpen en foto’s, magnetiseren maar vooral met Reiki voel ik me heerlijk op mijn plek. Om maar te zeggen een vis in het water… en dan nog meer een dolfijn in het water.
Alles op mijn pagina is dus credit aan mijn eigen ontwikkeling waarmee ik anderen mee kan en mag helpen.

Een persoonlijk stukje mens zijn van mezelf, ik ben geboren op 14 Februari 1964 in Vianen.
Groeide op in een gezin met ouders en een jonger zusje en broertje. Ging naar scholen en ging samenwonen met mijn grote liefde waar ik in 1986 mee trouwde.
Helaas werd dit ruw afgebroken door een motorongeval waarbij mijn man om het leven kwam in 1997. Ik bleef achter met twee zoons van toen 8 en 4 jaar.
Mede door dit gegeven is voor mij de vraag: is er meer tussen Hemel en Aarde… altijd een Ja!
Energie in vele vormen zijn mijn thuis dan ook. Reiki maar ook Trance healing. En vooral ook de inzet van de dolfijnen energie en kristallen.

Mijn kinderen groeien en met ups en downs leven we ons leven maar ik ben ontzettend dankbaar voor de mogelijkheden die mij in het leven werden geboden.
Mijn geloof en diep vertrouwen op alles tussen Hemel en Aarde deel ik graag.

See More
Image may contain: 1 person, closeup
Dolphin Spirit updated their cover photo.
No automatic alt text available.

Laat het WelZijn.

Welzijn is een algemene term, vertaald door mij als begrip van de fysieke, mentale en sociale aspecten van een "goed leven". Misschien is hier het woord geluk wel op zijn plaats...
Welzijn is een woord dat je te pas en te onpas hoort, maar wat is welzijn eigenlijk? Behoeften...? Dit heeft er natuurlijk mee te maken wat je belangrijk vindt! Jouw welzijn wordt in zekere zin ook bepaald door wat anderen belangrijk vinden. Hoe je er het best uitziet en wat mooi...e bezittingen zijn, is voor een groot deel van het gevolg van wat er in de mode is. Jouw tevredenheid wordt gespiegeld aan de tevredenheid van anderen.

Jouw welzijn
Toch heeft welzijn ook te maken met hoe je je zelf voelt en wat jij belangrijk vindt. Daarbij gaat het niet alleen om materiële dingen, maar ook om immateriële zaken. De relaties die je hebt met andere mensen kunnen jouw welzijn en die van de mensen waarmee je contact hebt verhogen. In de complexe wereld van vandaag zijn er veel rollen die we als persoon moeten vervullen. Denk aan: werkgever, buurman/-vrouw, collega, coach, echtgenoot of ouder. In veel van deze rollen hebben we de zorg of verantwoordelijkheid voor anderen. We weten ondertussen dat de mate waarin we in deze zorg kunnen voorzien, vaak afhangt van ons eigen welzijn. Pas als je in staat bent aardig voor jezelf te zijn, kun je aardig zijn voor een ander. Aardig zijn voor jezelf is niet alleen een kwestie van je lichaam verwennen, ontspannen en gezond leven. Ook de geestelijke mens heeft af en toe een opkikker nodig. De belangrijkste rol waarin we iets meegeven aan een ander en daarmee aan de toekomst is van die ander.

Ik bied de mogelijkheid aan dat WelZijn te werken.
Denk hierbij ook eventueel aan een stukje bewustwording. Hoe staan we in onze schoenen. Vaar ik mijn eigen koers of loop ik in de schoenen van een ander?
Trance healing werkt op diverse lichamelijk maar ook zeker wel geestelijk niveau.
Ook Reiki behoort tot een optie waar men aan het WelZijn kan werken.
Ademsessies zijn mogelijk, waarbij oude stukken kunnen worden opgelost. Zodat verwerking kan plaats vinden en daardoor ruimte kan komen voor nieuwe inzichten.

See More
No automatic alt text available.

Reiki behandeling.

Een Reiki behandeling kan gegeven worden aan de cliënt terwijl die zit op een stoel of ligt op een behandeltafel. Zelf werk ik zoveel mogelijk met een behandel tafel. Op de achtergrond rustgevende muziek, terwijl u zich dan helemaal kan ontspannen. Een kaarsje aan en een lekker geurtje in een oliebrandertje voor een perfecte sfeer. Alles bedoeld voor uw welzijn.

Afhankelijk van de soort klacht duurt een Reiki behandeling drie kwartier tot ruim een uur. Het... is niet nodig dat de cliënt zich van kledingstukken ontdoet. Wat wel gevraagd wordt is om de schoenen uit te doen, dus a.u.b. schone voeten/sokken. De cliënt ligt eerst op de rug en daarna op de buik dus ook sieraden die in de weg zitten of een grote riem zal worden gevraagd af te doen.
Na een behandeling dient men goed water te drinken om afval stoffen die losgekomen zijn, af te voeren.

Mensen met een pace maker worden hier niet mee behandeld.

Vervanger van dokters, medicijnen etc zijn wij als behandelaar ook niet. Er word dan ook wel van u verwacht dat wanneer er veel klachten zijn dat u bij een dokter bent geweest.

Wil je nog wat meer informatie neem dan contact op. Via messenger, Mail of bel naar mij.

See More
Image may contain: one or more people

Encoustic art tekening met 4 kleuren die je zelf uitzoekt. Het is mogelijk op afspraak. Zelfs zonder persoonlijk contact. Vraag naar de mogelijkheid.
Naamreading verklaar ik iedere letter van de voor- en achternaam met de hulp van mijn gidsen.
Naamreading, wel of niet in combinatie met een encoustic art tekening.

No automatic alt text available.

Gidsen.
Wanneer je in het buitenland bent, daar waar je de weg niet kent, is het handig om een gids bij de hand hebben die je verteld waar je moet zijn of juist waar niet. We kennen allemaal wel de handige apps op onze telefoon of ieder ander wegwijs apparaat.
Wanneer je met de spirituele wereld bekend bent dan weet je dat je gidsen hebt die jou de weg wijzen op je spirituele weg maar ook dat zij de grote vraagbakens zijn waaruit we onze informatie ophalen.
Er zijn een aantal... ‘soorten’ gidsen. Je hebt je hoofdgids. Je spirituele gids, maar ook gidsen voor andere bezigheden zoals een healinggids of schrijfgids. Ook aardse gidsen die je ooit in een leven hebt gekend.
Wanneer je hiermee bekend bent zul je de warmte en liefde kennen die zij jou onvoorwaardelijk geven.
Wanneer deze kaart aan jou iets duidelijk moet maken is het misschien dat je hier mee moet gaan doen.
Ben je je spiritueel aan het ontwikkelen? Of trekt je dat aan? Het eist doorzettingskracht en je hebt er veel oefening voor nodig. Ga er dan voor!
Wanneer je er niet zoveel mee hebt… heb je weleens een vogel gezien waarvan het leek alsof hij er speciaal voor jou zat? Of een vlinder om je heen dartelt, ook dat kunnen seintjes sein van je gidsen… alsof ze willen zeggen: “Wij zijn er voor jou”.
Wanneer je behoed werd voor gevaar, kun je er vanuit gaan dat het je gids was. Of zomaar steeds veertjes voor je voeten. Het gebeurd echt. Let eens op wat jouw seintjes zijn.
Wanneer je contact wil leren leggen met je gidsen dan zijn daar cursussen voor. Bekijk met je gevoel welke de juiste weg zal zijn voor jou.
In gebed of meditatie kun je dat ook ervaren. Geniet lief mens… Geniet.
Iedereen heeft gidsen, jong en oud. Een ieder die past bij hun levensweg.
Gidsen lijken alles te weten en te begrijpen van jou, hoe je bent en wat je doet en nog gekker waarom je zo doet. Onvoorwaardelijke liefde. Een aai op je voorhoofd, of een gekriebel over je hoofd, probeer het te herkennen.
Je interne stem, ofwel je intuïtie, die je vaak goede raad geeft of juist die waarschuwing waar je net op tijd naar luisterde. Een creatief idee of een goed idee waarmee je aan het werk kunt. Dank je lieve gids!
En zijn op het www nog veel meer beschrijvingen te vinden.. maar dit is de mijne!

See More
Dolphin Spirit updated their cover photo.
No automatic alt text available.

Welke cursussen kun je hier volgen?
• Gidsen
o Wie zijn en wat doen onze Gidsen?
Iedereen heeft spirituele helpers. Deze helpers noemen wij Gidsen, beschermers enz. Meestal bent u zich niet bewust van hun aanwezigheid, omdat zij zich niet aan u opdringen. Wij kunnen niet buiten ze en het is wenselijk om een goede relatie op te bouwen met hen b.v. door ze te voelen en/of te zien. Een goede relatie kan een belangrijke ondersteuning zijn bij uw persoonlijke groei. Zij zijn er om...

Continue Reading
No automatic alt text available.
Dolphin Spirit
Health/Beauty
Dolphin Spirit updated their cover photo.
No automatic alt text available.

Dolphin Spirit's eerste bericht.
Doordat de vorige provider de kosten weer verhoogde, maakte het me snel duidelijk dat een officiële www mij niet gelukkig maakt. Deze pagina komt daarvoor in de plaats. De link van www.dolphinspirit.nl word aan deze pagina gekoppeld.
Ik ga mijn best doen om hier zo snel mogelijk al mijn info, die ik wil delen met de lezers, te plaatsen.

Image may contain: 1 person, child and closeup
Dolphin Spirit updated their profile picture.
Image may contain: ocean, water and outdoor