Photos
Reviews
4.8
16 Reviews
Tell people what you think
Jos Collaris
· February 8, 2018
Geweldige service
Co Veldhuisen
· February 3, 2018
ziet er gelikt uit
Bianca Vermeulen
· June 24, 2017
Mooie jasjes👍Veel complimenten gekregen !
Ludy van Dijk
· June 24, 2017
Super service. Echte vakmensen.
Edwin Buijs
· January 24, 2014
Kwaliteit en advies zoals het hoort top!
Posts

Wensen iedereen een fijne Carnaval (VASTELAOVEND).

Image may contain: text
Posts

De nieuwe Website is online.
www.janfre.nl
Graag zou ik jullie mening willen vragen.

Website is gemaakt door Virtual Partners die deze moeilijke opdracht prachtig hebben verwerkt in een super moderne website. ...
De mobile site (is nodig tegenwoordig) komt eraan.

See More
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.

Nog FF en onze nieuwe website is actief.

Hierop vind U alle informatie van Janfré Uniformen.

Vernieuwend en overzichtelijk....
Gemaakt door Virtual Partners.

See More
Clothing Store
Janfré Uniformen's photo.
Janfré Uniformen
1,054 Likes

Wegens onze kerst vakantie zijn wij gesloten vanaf maandag 25 december tot en met dinsdag 2 januari. Op dinsdag zijn wij weer gewoon bereikbaar.

Janfré Uniformen wenst iedereen een hele fijne kerst en een
“ gooie roetsj” naar 2018.

Image may contain: food

Unieke tank op International Army Show in MECC Maastricht

In navolging van een zeer succesvolle buiteneditie van de International Army Show op Vliegveld Twenthe afgelopen september, heeft de organisatie gekozen voor een wintereditie in MECC Maastricht op 20 en 21 januari 2018. Bijzonder, want nog nooit eerder is een dergelijk evenement in Nederland binnen georganiseerd. Iedereen die affiniteit heeft met het leger en legerhistorie zal zich hier het hele weekend kunnen vermaken.... Uniek tijdens het evenement is een Duitse tank uit de Tweede Wereldoorlog, die de enige volledig gerestaureerde tank Europa is. MECC Maastricht is voor de Army Show een ideale locatie vanwege de Euregionale ligging en de oorlogshistorie van deze regio.

De International Army Show is een evenement voor liefhebbers van allerhande legervoertuigen, zoals jeeps en tanks. Verder zijn er re-enactment shows, is er een grote militariabeurs met aandacht voor vintage producten en wordt er voor muziek en entertainment gezorgd. Eigenaren of liefhebbers van legervoertuigen kunnen bovendien deelnemen aan het Concours de Defile. Tot slot is er veel aandacht voor de veteraan, zoals een speciaal Veteranen Ontmoetingspunt en speciale entreekortingen voor veteranen.

Meet & Greets
Kijkers van het populaire Discover Channel programma Combat Dealers kunnen de sympathieke presentator Bruce Crompton ontmoeten en met hem op de foto. Daarnaast is Majoor Kroon aanwezig voor signeersessies en een meet & greet. Majoor Kroon is de eerste militair sinds 1955 die is toegelaten tot de Militaire Willems-Orde, de hoogste militaire onderscheiding die Nederland kent. Koningin Beatrix sloeg Kroon op 29 mei 2009 tot Ridder.

Tank Area
In een speciale Tank Area zullen enkele bijzondere tanks - het summum van de aanwezige legervoertuigen - te bewonderen zijn. Van sommige tanks zal op gezette tijden de motor worden gestart en een aantal gelukkigen mag zelfs plaatsnemen in een tank. Ook komen diverse andere soorten voertuigen in deze area aan bod.

Praktische informatie
International Army Show vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 januari, van 09:00 uur tot 17:00 uur. Online tickets kosten € 12,50, dagkassa tickets kosten € 15,00. Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang en kinderen vanaf 6 tot en met 14 jaar betalen € 5,00. Tickets zijn te bestellen via www.armyshowmaastricht/tickets.
Kijk voor meer informatie op www.armyshowmaastricht.nl of neem contact op per mail info@402automotive.com of per telefoon 088-0402402.

See More
Na een succesvolle 1e editie van de International Army Show op Vliegveld Twenthe wordt in januari een extra Winter Edition georganiseerd en wel in het weekend van 20 en 21 januari. Locatie wordt het MECC Maastricht, ideaal gelegen in de Euroregio met omringende landen als Belgie, Frankrijk en Duitsl...
armyshowmaastricht.nl
Image may contain: shoes
Janfré Uniformen

Als een van enigste in Nederland maken wij nog Steken die met de hand gevormd zijn. Iedere steek is dus uniek.

No automatic alt text available.
Janfré Uniformen

Een stukje vakwerk, epaulet nagemaakt maar dan in onze eigen huisstijl.

Bosweel Rokwit set € 192,50

No automatic alt text available.

Het blijft toch handwerk.
Het maken van een Fourragère.
(bedankt René voor de mooie foto's)

Onze Hanny gaat met Pensioen.
We hebben dit moment aangegrepen om even samen te lunchen op de zaak met een heerlijke frisse koude schotel van Traiteur John Bimmel. Ook een bedank woordje van "Trees en Wim Janfré" voor de super inzet al die jaren! Bedankt Hanny
Hanny "your the best" !!!!

Image may contain: indoor
Image may contain: one or more people, people sitting, people eating and indoor
Image may contain: 1 person, sitting and outdoor
Image may contain: 5 people, people smiling, people sitting, table and outdoor