Posts

We melden het overlijden van de mama van onze fotografe Hermine Korthout. De sterke vrouw liet na 93 levensjaren vorige maandag het leven en wordt vandaag ten grave gedragen in intieme kring.

We stellen door deze gebeurtenis de start van ons fotoseizoen even uit.

Een gelukkig, gezond en sportief 2018 iedereen!!!

Photos
Posts

Vandaag voerden we uit wat al een tijdje werd aangekondigd, maar dan nog wat drastischer.

26/12/2017 betekent het einde van de ganse JogLog website. Wanneer u vanaf nu naar www.joglog.be surft, komt u rechtstreeks terecht op de FB-pagina.

Bijna 3 jaar lang hebben we uren en euro's geïnvesteerd om via de website iets extra te kunnen bieden aan de vele recreatieve lopers die ons vooral kennen van onze tienduizenden foto's. Eind 2017 besluiten we dat de vele uren werk en de daar...aan verbonden kosten niet meer houdbaar zijn in tijden waar gratis een evidentie is geworden.

Als ondernemer is het echter meer evident dat we de stekker trekken uit een initiatief dat meer kost dan het opbrengt, ook al werd dat laatste steeds berekend in "plezier" in plaats van "euro's" en was het steeds met de beste intenties.

We brengen JogLog dus helemaal terug naar de kernactiviteit: de foto's. En zolang onze fotografe dat met plezier blijft doen, kan u bij ons terecht voor al die vertrouwde gratis foto's.

Tot jogs !!

PS: de resterende, opgevraagde waardebons van de JogLiga komen er deze week aan!!

See More
Community
JogLog.be's photo.
JogLog.be
2,060 Likes
73 talking about this

Nog 1 week tijd (tot en met 22/12) om de gewonnen Joggies om te zetten in waardebons!!

De reeds aangevraagde bons zijn allemaal al bij de bestemmelingen aangekomen en we hebben sindsdien geen nieuwe adressen meer toegekregen.

Stuur je adres deze week nog door naar info@kepco.be zodat wij jouw bon nog kunnen opsturen.

Het is zover! De laatste prijzen van de JogLiga zijn verdeeld. Proficiat aan de winnaars! Je kan het nieuwe saldo van je Joggies raadplegen door in te loggen op www.joglog.be.

Belangrijk:
- Je kan je waardebons opvragen door je adres door te mailen naar info@kepco.be
- Je hebt tijd tot 22/12/2017 om je waardebons op te vragen. Daarna worden de website en alle nog openstaande saldo's gereset....
- Het hele bedrag wordt per deelnemer in zijn geheel en enkel in de vorm van waardebons van The Fashion Store opgestuurd naar 1 adres
- Voor wie het nog niet wist: 1 joggy = 1 euro

Ondertussen werd het jaar 2017 reeds opgepakt voor zijn aandeel in de moorden op:
- De Demarsin-ploeg
- De JogLiga
- Het jaar 2016

RIP...

See More

Het prijzengeld van de Vlaams-Brabantse campagnes in de Jogliga werd ondertussen toegekend. De eerste vijf van elke campagne vielen in de prijzen. Je kan het nieuwe saldo van je Joggies raadplegen door in te loggen op de website.

Belangrijk:
- Je kan nu al je waardebons opvragen door je adres door te mailen naar info@kepco.be
- Je hebt tijd tot 22/12/2017 om je waardebons op te vragen. Daarna worden de website en alle nog openstaande saldo's gereset....
- We versturen geen waardebons vooraleer de Antwerpse campagnes afgelopen zijn en het prijzengeld daarvan ook verdeeld is.
- Het hele bedrag wordt per deelnemer in zijn geheel en enkel in de vorm van waardebons van The Fashion Store opgestuurd naar 1 adres
- Voor wie het nog niet wist: 1 joggy = 1 euro

See More
JogLog.be updated their cover photo.
Image may contain: 20 people, people smiling, child, tree, grass, outdoor and nature