Reviews
5.0
24 Reviews
Tell people what you think
Lettner Annamária
· February 28, 2017
Segítőkész, udvarias kiszolgálás, egyéni igények figyelembevétele. Nagyon jó üzlet.
Magdolna Tolnai
· January 14, 2016
Itt mindíg megtalálom a keresett BIÓ, és PATIKA szereket. Az oldal kiváló.
Ani Varga
· February 6, 2017
Udvarias empatikus kiszolgálás
Beatrix Nagy
· July 13, 2015
A város egyik leg jobb üzlete!!!!
Gérnyi Sándorné
· January 25, 2016
Kíváló oldal,Ajánlom!!
Tiborné Bojtar
· September 16, 2015
Szuper oldal, szuper nyereménnyel!
Nelli Juhász
· September 16, 2015
szupi oldal tetszik :)
Bálintné Ilonka V. Varga
· September 14, 2015
Szuper!!!
Photos
Posts

Tavaszi fáradtság - Melyik vitamin hiánya okozza a tavaszi fáradtságot?

A nem megfelelő táplálkozás következtében nemcsak a vízben, hanem a zsírban oldódó vitaminok raktárai is kiürülhetnek. A leggyakoribb hiány ilyentájt a C- és a D-vitamin hiánya.

Mik a legjobb természetes vitaminforrások?

...

A zsírban oldódó vitaminok főként a tejben és a tejtermékekben, tojásban, halakban és növényi olajokban találhatók meg. A tőkehalmáj nagyon gazdag D-vitaminban. K-vitaminban gazdag a szója és a sötétzöld levelű zöldségek. A búzacsíra, a teljes kiőrlésű gabonák, a mandula, a dió és a mogyoró gazdag E- és B6-vitaminban. Az állati eredetű élelmiszerek B12-, B6-vitamin és biotintartalma jelentős. C-vitaminban gazdag a citrusféléken kívül a kivi, a brokkoli, a karfiol, a karalábé, a sóska és a paradicsom.

Biocentrumunk ajánlata:

LXR Multivitamin Plusz Komplex – 60x

A felnőtt szervezet szükségleteihez igazított ideális vitamin és nyomelem összetételű készítmény, melyet az érvédő termékekből ismert citrus bioflavonoidok, illetve rutin és C-vitamin egészítenek ki.
Az összetételben helyet kapó ginzeng kivonat fokozza a szellemi és fizikai teljesítőképességet, frissességet. Hozzájárul a mentális jólét fenntartásához, a szervezet energiaszintjének, állóképességének növeléséhez, segíti a stressz feldolgozását. A készítmény nem tartalmaz jódot, így tartós szedése sem befolyásolja a pajzsmirigyhormonok termelését.

- és a gyermekekről sem feledkezzünk el:

LXR Junior Multivitamin + szerves Vas és Magnézium Komplex – 30x granulátum

A készítmény nevében és összetételében is túlmutat a multivitamin jellegen. Egy készítményben egyesíti a gyermekek körében felmerülő leggyakoribb étrendi kiegészítést igénylő kategóriákat: a vitaminok és nyomelemek, illetve a vas és magnézium érdemi pótlását. A granulátum formula nagy előnye, hogy 5-8-szor több hatóanyag integrálható benne, mint a gyermekek számára lenyelhető kapszulás vagy tablettás termékekben, így a készítmény tasakjaiba rendkívül átfogó multivitamin kombináció került. Az összetétel minden összetevő esetében érdemi hatóanyagmennyiséget képvisel. Naponta egy tasak biztosítja a gyermekek napi szükségleteit.
A vasat jól hasznosuló szerves vegyületformában (vas-fumarát) tartalmazza, mely a szervetlen vasvegyületeknél kíméletesebb a gyomorral és a béltraktussal. A magnézium szintén szerves vegyületi formában (magnézium-citrát) jelenik meg benne, mely lényegesen jobb hasznosulást biztosít a szervetlen magnézium vegyületekhez képest.
A gazdag összetételben előforduló kellemetlen ízű vitaminok és ásványi anyagok könnyű bevételét erdei gyümölcs ízesítésű granulátum formula teszi lehetővé, amely a szegedi Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszertechnológiai Intézetében került kifejlesztésre.

További információk: www.lxr.hu

See More
Image may contain: 3 people, people smiling, text
Image may contain: 1 person, smiling, text
Image may contain: fruit and food

Bűnözz bátran a YumEartH nyalókákkal!

Gluténmentes-, szójamentes-, tojás-, tejtermék- és zsírmentes-, vegán termékek, valamint nem tartalmaznak dió- és mogyorószármazékokat.

Most 1-et fizet, 2-őt vihet AKCIÓ!

Image may contain: food
Posts