Photos
Videos
JÉG - Jövőt Építők Generációja- KidExpo
22
1
Lantos Csaba - Jövőt Építők Generációja - JÉG
16
Szabó Zsombor JÉG Attasé - Videó a sikerről
62
5
Posts

Hallottál már a Bitcoinról, de nem érted, hogy mi ez az egész? Kriptovalulák vagy kriptavaluták világa? Miről is van szó pontosan?

A mostani cikkünk egy teljes betekintést nyújt nektek a Bitcoin születéséhez és az alapjaitól kezdve magyarázza el a jelenséget!

Ha tetszik, ér osztani! 😎

Bemutatom a bitcoin megszületését. Az alapjaitól kezdve magyarázom el a blockchain rendszert és a kriptovaluták létezésének okát. Nem IT-soknak is!
jovotepitok.hu

Miről szólt a #metoo kampány, és milyen hatása van az emberekre? Baracskai Anikó Eszter már korábban is foglalkozott a családon belüli erőszak és bántalmazás kérdésével, következő blogposztjában pedig többet megtudhattok a #metoo kampány hatásairól társadalmunkban.

Előre leszögezném, hogy a cikk írásának megkezdésekor sem tudtam határozott támogatói vagy ellenzői véleményt megfogalmazni a #metoo kampány kapcsán. Hiszek abban, hogy a kezdeményezés jó szándékkal indult. Alyssa Milano színésznő indította októberben a feliratot a Facebook közösségi oldalán. Hitt a...
jovotepitok.hu
Posts

Holnap ismét Középiskolás képzés! Találkozunk a BME K épületében! 🙂

Részletek és jelentkezés az alábbi linken: https://goo.gl/forms/TUsmDZKzLD5bIBhQ2

Image may contain: night, sky and outdoor

Általános Iskolások számára szóló Versenyt hirdet meg az Okos Doboz!

A nyeremény 10 Tablet!

A versenyben való részvétel feltétele, hogy november 20 előtt regisztráljon a diák a www.okosdoboz.hu oldalon!

...

Sok sikerült kívánunk!

See More
No automatic alt text available.
Okos Doboz

Regisztrálj november 20. előtt a www.okosdoboz.hu oldalon és nyerj TÁBLAGÉPET!

Játsszatok velünk az Okos Doboz 12 játékával 2017. november 20-28 között!

A 3 le...gjobb eredményt elérő játékos táblagépet nyer. Az összes játékot megoldók között további 5 táblagépet sorsolunk ki! A játék indulásakor személyes oldalatokon a Dolgozatok között találhatjátok a napi feladatokat.

Regisztrációs probléma esetén az info@okosdoboz.hu címre írjatok.

See More

Jövő héten szombaton újra középiskolás képzés! Várunk szeretettel!

Részletek és jelentkezés az alábbi linken: https://goo.gl/forms/TUsmDZKzLD5bIBhQ2

Középiskolásnak lenni jó. Bár néha unalmas. Iskolába járni jó. Bár néha unalmas. Előfordult már, hogy többre vágytál? Zavar, hogy középiskolásként keveset néznek ki belőled? Szeretnéd már most ismerni a bankok, a pénzügy és a vállalkozások világát? Megismerni az önéletrajzírás és a próba-állásinterj...
jovotepitok.hu

Gyakran előfordul, hogy szekálnak a suliban? Van rá megoldás!

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
2,025,540 Views
Ágoston László

Mutassátok meg minden gyereknek, minden iskolásnak! Üljetek le a fiatokkal-lányotokkal és nézzétek meg együtt, vetítsétek le osztálytermekben! Jusson el az orsz...ág minden szegletébe, mert el se tudjátok képzelni, mekkora szükség van erre a videóra!

Amerikában már kutatják és előadásokat tartanak róla, Magyarországon még szavunk sincsen rá, nem tudom rendesen visszaadni, mi az a bullying. Szekálás? Iskolai bántalmazás? Agresszió? Életek mennek ebben tönkre - csendben, sokszor a tanárok, a szülők asszisztálásával.

Figyeljünk oda erre és segítsünk, ha kell. Sokan közülünk is átmentek ezen. Mi vagyunk a felnőttek. Legyünk jobbak, mint azok, akik nem álltak mellénk anno.

Itt kedvelheted az oldalam: fb.com/agostonlaszloartist

See More

FOLYTATÓDIK A JÉG KÖZÉPISKOLÁS KÉPZÉS!
DE MIRŐL IS VAN SZÓ?

Farkas Judit - JÉG Marketingvezető nyilatkozik.

...

"...a gyakorlati élet kihívásaira készítünk fel. Keressük azokat, akik nemcsak jók, de legjobbak akarnak lenni!"

Várunk minden fejlődni vágyó középiskolást November 18.-án szombaton 10:00 és 16:00 között a BME K épületében az 1. emelet 72-es termében!

Jelentkezni az alábbi linken tudtok: https://goo.gl/forms/v5Mqn49RpgsT71Va2

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
2.7K Views

Szombaton 13 órakor (este 10 órakor ismétlés) a hírek után lesz Farkas Dezső, az elnökünk a Vass István Zoltán által készített interjúban! Nagy megtiszteltetés, hogy az elnökünket behívta egy hosszú elbeszélgetésre! 🍸

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Fejlesztenéd magad, de nem tudod hol kezdd el? Úgy érzed benned megvan minden, hogy teljesítsd a kihívásokat, amelyek segítenek kilépni a komfortzónádból?

Akkor itt a helyed!

Kéne egy önéletrajz? Hogyan tudok nekiállni? Bele szeretnél látni, hogy milyen egy állásinterjú? Ismerni trükköket, praktikákat? Akkor ez az alkalom neked való!

...

2017. november 18-án ismét JÉG Középiskolás képzés!

Itt találkozunk: Budapesti Műszaki Egyetem, Műegyetem rakpart 3. K. 1. em. 72. terem

See More
Fejlesztenéd magad, de nem tudod hol kezdd el? Úgy érzed benned megvan minden, hogy teljesítsd a kihívásokat, amelyek segítenek kilépni a komfortzónádból? Akkor itt a helyed! Kéne egy önéletrajz? Hogyan tudok nekiállni? Bele szeretnél látni, hogy milyen egy állásinterjú? Ismerni trükköket, praktikák...
docs.google.com

Carl Jung pozitív szemléletű pszichológus és pszichiáter volt, aki a neurózis vagy a depresszió minden egyes megmutatkozásában az emberi tudat tágulás iránti vágyát vélte felfedezni.

Ezúton szeretnénk megosztani veletek Sigmund Freud egyik legnevesebb tanítványának 20 mélyreható idézetét, amelyek segíthetnek mindannyiunknak megérteni és elfogadni önmagunkat olyannak, amilyenek vagyunk.

Köszönjük Eszter Mészárosnak és Adam Hargitainak a cikket!

Carl Jung pozitív szemléletű pszichológus húsz mély gondolatát olvashatjátok bejegyzésünkben, melyek segíthetnek jobban megérteni és elfogadni önmagunkat.
jovotepitok.hu

A JÉG a Web Summiton néz körül, keresi a legújabb oktatási lehetőségeket a Tech világában.

A Web Summitnak Lisszabon ad helyet, a világ egyik legnagyobb Tech konferenciája közel 2000 kiállító céggel.

Meghallgattuk Mark Hurd, az Oracle vezérigazgatójának előadását. De olyan előadók is voltak még, mint a Microsoft elnöke, a Twitter és a Slack vezetője vagy a Tinder alapítója.

Image may contain: 1 person, night

Jövőt Építők Generációja szervezésében került megrendezésre a "The Builders of the future" Erasmus+ projekt, mely során 14 országból összesen 45 fiatalnak volt lehetősége a vállalkozás témakörében részt venni.

A konferenciáról és Budapestről egyik résztvevőnk, Rund Toghoj készített egy izgalmas videót, melyet megtekinthettek a linkre kattintva. 💎

A visit to Budapest and attending "builder of the future" seminar .
youtube.com

2017. november 22-én negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Swiss Business Day, ezúttal a Várkert Bazárban.

Az idei esemény mottója az Innováció és Tehetség, mellyel a szervezők az egyik legfontosabb hazai gazdasági témát helyezik előtérbe, a munkaerő megtartás, munkaerő toborzás és a tehetséggondozás témaköreit. A kiállítók köre idén is nagyon
színes lesz, 50 svájci kötődésű cég mutatja meg magát a nagyközönség számára.

...

További részletek az esemény oldalán:
http://swiss-business-day-2017.swisscham.hu/

See More
Image may contain: one or more people and text