Photos
Videos
Készítette: Kajdi Szabolcs
5
Van ilyen :)
7
Nyereményjáték Sorsolás
33
5
Posts

Új facebook oldalt hoztam létre. Főleg ezt azoknak ajánlom a figyelmébe, akik nem az esküvői képeim miatt kezdtek el követni. Itt sokkal inkább fotó mint alkotás lesz fókuszban.

Kérlek csatlakozz a másik oldalamhoz is, mert érdemes lesz követni
https://www.facebook.com/KajdiArtPhoto/

Camera/Photo
Kajdi Art Photo's photo.
Kajdi Art Photo
55 Likes
56 talking about this
Image may contain: 2 people, wedding and outdoor
Kajdi Szabolcs - Fotográfus
Professional Service
Reviews
5.0
11 Reviews
Tell people what you think
Csák-Németh Anita
· August 12, 2017
Az esküvő szervezésének legnehezebb része, hogy folyamatosan döntéseket kell hozni - olyanokat, amelyek garantálják, hogy a NAGY NAP felejthetetlen lesz. Hatalmas szerencsénk volt a fotózást illetően..., hiszen Szabolcsot régóta ismerjük, rokonok, barátok esküvőjén végzett munkája egyértelművé tette választásunkat.
Közös munkánk során minden kérésünkre, ötletünkre nyitott volt. A hangulat oldott, laza és baráti volt, ami az elkészült képekről is tükröződik. Sikerült minden fontos pillanatot tökéletesen megörökítenie, és nagy örömünkre nem csak rólunk, hanem vendégeinkről is nagyszerű képek készültek. Köszönjük Szabolcs!
See More
Kata Sulyok Dobosné
· October 15, 2017
Köszönjük szépen a szuper jegyesfotókat és az esküvői fotókat egyaránt! Kedves, segítőkész, barátságos hangulat és sok-sok természetes, nem erőltetetten pózolós, jól elkapott fotó jellemezte mindkét a...lkalmat!
Mégegyszer köszönjük, Szabolcs! :)
See More
Pardiné Vaszi Beáta
· November 21, 2017
Köszönjük szépen a gyönyörű képeket! �Álmodni sem tudtam volna szebbeket! Legalább vagy 100x megnéztem már �Csak ajánlani tudom Mindenkinek Szabolcsot, és fogom is! Jó hangulatú fotózás, kedves együt...t működő fotós! mégegyszer köszönjük! See More
Németh-Váradi Éva
· August 26, 2017
Örökké hálásak leszünk Neked a csodálatos képekért - így a legszebb napunk boldog pillanatait bármikor felidézhetjük a fotóid által. Fesztelen, mosolygós fényképek az esküvő előtt, könnyeket a szembe ...csaló, gyönyörű képek a szertartások alatt, és vidám,felszabadult, csodás pillanatképek a vacsi alatt - így tudnám jellemezni a munkádat :) Köszönjük! Midnenkinek ajánlunk Téged! See More
Mede-Hornyák Csilla
· September 24, 2017
Remekül elkapott pillanatok lettek megörökítve a szokásos beállított képeken túl. Rendkívül rugalmas volt Szabolcs mindenben és abszolút segítőkész. Csak ajánlani tudjuk őt! Nagyon köszönjük a munkát! :)
Nagybalyiné Kormos Andrea
· October 22, 2017
Köszönjük Szabolcs a gördülékeny munkád,és a gyönyörű képeket!Örökké hálàsak leszünk hogy megörökítetted ezt a számunkra gyönyörű napot!��
Posts