Photos
Posts

Har man sagt bøf, må man også sige sauce – de to ting er svære at skille ad i de fleste hjem. Prøv en opskrift på god, kraftig pebersauce rørt på Karolines Køkkens flødefraiche. Hvilken sauce forsvinder hurtigst fra bordet hjemme hos dig?

Server til en rød bøf og alverdens tilberedninger af grøntsager
arla.dk

Lad hverdagsmaden få et lille twist med ovnstegte, sprøde kyllingelår vendt i rasp og serveret til en grøn pastasalat. Giv salaten lidt ekstra smag med Karolines Køkkens Salatost og frisk, presset citronsaft.

Klik ind på opskriften her: http://bit.ly/2EwXkXO

Image may contain: food
Videos
Frikadeller med hytteost
320
53
Karolines Køkkenskole – blomkålsris
436
44
Glædelig jul i godt selskab med frisk, dansk piskefløde fra Karolines Køkken.
357
16
Posts

Her er en vinterret, som slet ikke er så tung, som den lyder. Vi har nemlig sat kyllingen i let selskab med Karolines Køkkens Madlavningsfløde 8% og serveret en lun grønkålssalat til.

Vild med wok? Så prøv denne wokret med masser af grønt, samt topping af ristede cashewnødder og friske forårsløg. Den lette madlavningsfløde afrunder smagen og giver saucen en cremet konsistens, så du behøver ikke at spare på den.

Er der nogen, du skal servere et lille (eller stort) stykke kærlighed til på valentinsdag i morgen? Her er en svampet rødbedekage med en frisk limefrosting – smør bare tykt på i dagens anledning.
Find opskriften her: https://www.arla.dk/opskrifter/rodbedekage-med-limefrosting/

Image may contain: food

International pandekagedag på tirsdag er en god undskyldning for at fylde sig med dem hele dagen. Her kan du komme hele vejen rundt i opskrifter, der passer til både morgen, middag og aften.

Læg op til grove løjer i vinterferien, når tiden er til at hygge med bagværk i køkkenet. Her er både de søde, de langsomme, de syrlige, og dem helt uden mel – de kommer til at gå som varmt brød!

Husk, der bliver ballade uden boller, når der skal slås katten af tønden. Bag et hold gammeldags fastelavnsboller og fyld dem godt op med chokolade og hjemmelavet creme. Klæ’ dem ud med glasur og andre finurligheder.

Få masser af opskrifter her
arla.dk

Karolines Køkkens madlavningsfløde er god til de dage, hvor de tunge retter godt må være lette. Med 8% fedt er den glimrende, når der skal serveres mad med fløde til hverdag.
Find masser af inspiration til cremede og fyldige middagsfavoritter på www.karolineskøkken.dk

No automatic alt text available.

Gæt en råvare!
Her er en frugt, du måske får brug for meget snart. Foruden dens originale titel har vi nemlig givet den et meget hjertevarmt navn herhjemme, som gør den ekstra aktuel på fx valentinsdag eller til bryllupper. Og så smager den sødt i både desserter og drinks. Men hvad er det nu den hedder?

Image may contain: food

Har du prøvet at tilberede frisk torskerogn? Den er nemlig i sæson, så det er nu, du skal ud med snøren hos din fiskehandler. Steg rognen på panden, og server sammen med en hjemmerørt og fedtfattig remoulade på Karolines Køkkens Skyr 0,2% og grove stykker af rodfrugt.

Brug Karolines Køkkens madlavningsfløde, når du skal spise god mad til hverdag. Den giver dine varme retter en rund smag og imponerer samtidig med et lavt fedtindhold. Prøv den i nye retter, eller kom den i alle dine favoritklassikere:

Mange har blåmuslinger som storfavorit på middagsbordet. Både til hverdag og når det skal være fint til fest. Vi har samlet et hav af opskrifter, du kan dykke ned i.

Skal det gå stærkt med at få den gode mad på bordet? Vend pasta med blandet grønt, bacon og hytteost – så er der aftensmad på bare 30 minutter. En dejlig, let ret, der gør sig godt på et middagsbord i januar.

Spaghetti, bacon, hytteost og grønne grøntsager.....er super nem, hurtig og velsmagende pastaret, som de fleste vil synes om.
arla.dk

Pift en grå hverdag op med en farveglad grøntsagsbowl. Buddha bowls er blevet populære til aftensmad i mange hjem – måske de fordi de er så smukke at se på og er fyldt med sæsonens gode råvarer?

Se opskriften: https://www.arla.dk/…/bowl-med-gronkal-rodbedecreme-og-sal…/

Image may contain: food

Skal januar være lidt let? Så prøv denne pastaopskrift, der er sluppet gennem nøglehulsmærket. Stegt laks med ristet sesam, rustikke grøntsager og frisk hytteost, som er rig på proteiner og fattig på fedt. Squeeze en citron og spis med sund samvittighed.

Hytteost er en dejlig, nem "sauce" til fx pasta og fisk. Hytteosten smager godt, er rig på protein og giver den fugtighed der lige mangler.
arla.dk