Posts

Det er netop blevet offentliggjort, hvor H.K.H. prins Henrik skal begraves. Det var prinsens ønske, at halvdelen af hans aske skal spredes i de danske farvande, den anden halvdel skal begraves i en urne i Fredensborg Slotshave.

Bisættelsen foregår på tirsdag kl. 11 fra Christiansborg Slotskirke, og bliver en mindre ceremoni med den nærmeste familie og ganske få gæster.

PRINS HENRIK ER DØD
Tirsdag kl 23.18 sov prins Henrik stille ind på Fredensborg Slot med familien ved sin side. Han blev 83 år. Dronning Margrethes mand var i slutningen af januar blevet alvorligt syg under et ophold i Egypten og kommet hjem til Danmark for at blive behandlet på Rigshospitalet. Under indlæggelsen blev hans tilstand alvorligt forværret og lægerne måtte desværre til sidst meddele, at de ikke kunne gøre noget for ham. Tidligere på dagen var prins Henrik derfor efter eget ønske kommet hjem til Fredensborg Slot, hvor han ville opholde sig i sin sidste tid.
Foto: Thomas Wilmann / Ritzau Scanpix

Image may contain: 1 person, suit and indoor
Reviews
4.1
44 Reviews
Tell people what you think
Ingrid Vest
· July 30, 2017
Fyldt med sprog- og stavefejl hver eneste uge!
27.10.17: Tåler ikke kritik - så bliver der blokeret for nye opslag!
I nr. 43 bruger man svenske ord i KendisKrydsen og 'tømmer' sættes lig med 'lægd' so...m intet har med tømmer at gøre??
Det kunne jeg godt tænke mig en forklaring på.
See More
Pinky Pink
· November 19, 2017
Noget at det dårligste journalistik, fyldt med stavefejl og indholdsløst sludder. Pinligt.
Mads Jensen
· September 21, 2017
Det ENESTE jeg læser når jeg er på toilet !
Frida Jenny Rasmussen
· September 14, 2017
elsker at læse det uge blad de er ægte uden løgn
Lise Mehlsen
· August 29, 2017
skrammel
Jock Nielsen
· November 2, 2016
Bed ikke verdens bitreste mand om at bedømme noget, der endnu ikke er udkommet. Og dog. Det er måske bedre at gøre det nu :)
Bo Steen Larsen
· November 20, 2016
Skarpt og underholdende. En markant start. Der er ingen tvivl om, at Tæt På kommer til at sætte en ny standard på ugeblads-markedet.
Gitte Mattern
· April 7, 2017
Fantastisk blad - og GOD PRIS! køber ellers ikke blade, men det her kommer med hjem når det udkommer, kan man evt abonnere på det fremadrettet, det kan ikke købes alle steder.
Merete Thorsholt
· March 27, 2017
TÆT PÅ dækker markedet lige så godt som Billed Bladet, TÆT PÅ er bare meget billigere, det er derfor, jeg har opsagt mit abonnement på Billed Bladet.

JEG KAN KUN ANBEFALE TÆT PÅ
Christian Johnsen
· November 2, 2016
Tjah.....egentlig kan jeg jo ikke give 5 stjerner for noget som endnu ikke er udkommet - men mine forventninger til det hold, med Per i spidsen, er absolut til 6 stjerner og det kan man åbenbart ikke ...give....og så må I nøjes med "en femmer"! See More
Ingrid Rasmussen
· December 16, 2016
Det med st dronning Margrethe er klar til pension , hvem har sagt det , har hun det , fordi jeg tror ikke hun viger pladsen til kronprins Frederik før hun har stillet træskoen, fordi jeg synes også h...un skal stoppe , især med den mand hun har , vor herre bevares See More
Danni Sigen
· November 19, 2016
Har lige læst det og er helt klart FAN �
Leroy Jethro Mortensen
· November 16, 2016
Spøgsmål politikere kendte kongelig familie held og lykker
Kenneth Jonassen
· November 2, 2016
Store forventninger som garanteret bliver indfriet af dygtige folk. Godt gået �
Hans Peter Busk
· November 2, 2016
Det bliver et sjovt blad�
Charlotte Toftgaard
· November 16, 2016
FANTASTISK BLAD :TÆT PÅ :
Videos
Haveje
17
1
Her er Danmarks nye, fede ugeblad. Kan købes hos en bladhandler TÆT PÅ dig fra onsdag morgen.
87
7
Kronprinsesse Mary og Mikkel Hansen i Silkeborg
20
Photos
Posts

Prins Henriks tilstand er desværre alvorligt forværret, oplyser Kongehuset i en kort pressemeddelelse.
Den 83-årige prins har de sidste par uger været indlagt på Rigshospitalet på grund af generelle problemer med sit helbred.
Ifølge hoffet har kronprins Frederik afbrudt sit ophold i Sydkorea, hvor han var i forbindelse med de vinterolympiske lege. Han er nu på vej til Danmark.
Kongehuset har i øjeblikket ikke yderligere oplysninger.

I dag åbner Tivoli for første gang for en vintersæson. Det markerede et par af skuespillerne i den kommende "Midt om natten"-musical - Lise Baastrup, Gustav Wolter og Pernille Højmark - ved at give et nummer i den gamle have. Se selv her.

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
Posted by TÆT PÅ
755 Views
755 Views

Efter flere dages indlæggelse i Egypten blev prins Henrik søndag fløjet hjem til Danmark og indlagt på Rigshospitalet i København.
- Prinsen har siden begyndelsen af januar opholdt sig i Egypten og blev for nogle dage siden indlagt på hospital. Det er i forlængelse heraf, at Hans Kongelige Højhed nu er kommet hjem for at gennemgå yderligere undersøgelser på Rigshospitalet, oplyser hoffet i en pressemeddelse.

Danmarks rock-mamas røg i totterne på hinanden efter Annes påstande om deres fælles sexliv, Margrethes lillesøster lever et vildt luksusliv, TV2 stopper "Hvem vil være millionær" og EM-helten Hans Lindberg har mere end succesen på banen at juble over – der er masser af nyheder og spændende læsning i ugens TÆT PÅ, som udkommer i dag. Læs også om James Sampsons comeback, Christian Degn i Afrika, Camilla Miehe-Renards nye værtsjob – og alle billederne fra ugens røde løbere.

Image may contain: 6 people, beard and text

Synnøve Søe fundet død
Forfatteren og journalisten Synnøve Søe er død. Hun blev mandag fundet død i sit hjem i Aarhus. Hun blev 55 år.
Synnøve Søe var i mange år en kontroversiel skikkelse i det danske mediebillede både som tv-vært med flere talkshows og med sit meget personlige forfatterskab.
Den selvbiografiske "Fars" bragte hende på kant med sin familie, især halvbroren Jeppe Søe, som hun efterfølgende mistede kontakten med.
- Jeg har lige hørt at hun er død, bekræfter ...Jeppe Søe, da TÆT PÅ sent mandag ringer ham op. - Vi har ikke haft kontakt siden 1989 hvor hun skrev bogen "Fars" om sin påståede frygtelige barndom - som jo altså også var min barndom - en historie som hun senere indrømmede var helt fiktiv. Det er jeg glad for at hun nåede at få frem, inden hun fik ro. Den sag er derfor fortid for mig - og mine tanker er udelukkende hos hendes søn, Romeo, siger Jeppe Søe kort til TÆT PÅ.
Foto: Ritzau Scanpix

See More
Image may contain: 1 person, closeup and outdoor

Denne uges TÆT PÅ udkommer i dag

Image may contain: 5 people, people smiling, text

Kim Larsen har fået konstateret kræft i prostata. Han er heldigvis allerede i behandling.
TÆT PÅ ønsker god bedring ❤️

Kim Larsen & Kjukken

VINTERTURNÉ AFLYSES.

Kim Larsen & Kjukken er desværre tvunget til at aflyse de kommende koncerter i januar, februar og marts.

Kim Larsen fik i december konstate...ret kræft i prostata. Han er allerede i behandlinger og har derfor ikke kræfter til vinterkoncerterne.

Kim Larsen udtaler:
- Jeg undskylder mange gange overfor både publikum og arrangører. Jeg er ved at blive en gammel nar, og meget imod min vilje har jeg måttet indse, at jeg har brug for ekstra tid til at komme i spilleform igen. Men jeg regner bestemt med at være klar til sommer.

Billetter til vinterturnéen refunderes hvor de er købt. Er de købt på nettet, vil pengene typisk blive refunderet automatisk. Ved spørgsmål vedr. billetter henviser vi til det lokale koncertsted.

Som det fremgår, forventer vi at gennemføre de annoncerede sommerkoncerter.

Med venlig hilsen
Jørn Jeppesen, impresario

See More

Stort tillykke til Claudia Rex og Pelle Emil Hebsgaard. Under et besøg i Frederiksborg Slotskirke gik skuespilleren ned på knæ og friede til danseren

605 Likes, 26 Comments - Claudia Rex (@claudirex) on Instagram: “Elsker ham her af HELE mit hjerte ❤💍❤”
instagram

God bedring til Kim Larsen ❤️

Kim Larsen & Kjukken

Kim Larsen blev i aftes indlagt på hospitalet i Odense. Der opstod komplikationer ifm omlægning til ny medicin.
Situationen er nu under kontrol, og Kim Larsen ...forventes snart frisk igen.

Derudover har vi ingen kommentarer.

Med venlig hilsen
Jørn Jeppesen, impresario

See More

Så er TÆT PÅ's store julenummer på gaden - selvfølgelig med alt om julens TV. Alt er ikke fryd og gammen i Kongehuset - i ugens blad afslører prins Henriks nære veninde således, hvor skidt det står til med ham. Vi fortæller også om Mads Mikkelsens vilde damejagt i Sverige - og så kan du vinde billetter til Helmut Lottis koncerter i Danmark næste år. Glædelig jul!

Image may contain: 4 people, people smiling, text

Igen i denne uge er TÆT PÅ fyldt med spændende nyheder, interviews og reportager

Image may contain: 9 people, people smiling, text

Rosa fra Den Store Bagedyst har mistet sin far. I en alder af 96 år sov han stille ind dagen før finalen i sidste uge.
- Måske holdt han sig i live, så længe jeg var med i Bagedysten. Et langt liv forskånet for sygdom er slut. Det må man gerne glæde sig over - trods alt, fortæller hun.
TÆT PÅ sender varme tanker til Rosa og hele familien.

501 Likes, 8 Comments - Se Team (@teamrosa_bagedysten2017) on Instagram: “NU er jeg klar!!! Sidste uges finale i Bagedysten blev set med blandede følelser. Min far døde…”
instagram

Prins Henrik er lige nu i Egypten - og bliver der helt frem til jul. Vi har historien i ugens TÆT PÅ, hvor vi også kan fortælle, hvor kronprinsfamilien vil fejre jul. Janni Ree fortæller om sit møde med en særdeles dameglad minister, og så har vi store interviews med Sofie Lassen-Kahlke og Bagedyst-dommeren Markus. Det - og meget, meget mere - i ugens TÆT PÅ, der er på gaden nu.

Image may contain: 7 people, people smiling, text