Reviews
2.6
51 Reviews
Tell people what you think
Kaisa Pouke
· April 14, 2018
Rasistista soopaa, miten virallinen lehti kehtaa julkaista?
Tuontikoirissa on riskejä niin katu- kuin rotukoirien osalta, samoin ihmisten matkustelu on riski. Suurimman riskin muodostaa tehotuotannon ...holtiton antibioottien käyttö.

Jokainen koira on ulkonäöstä ja syntymämaasta ja -olosuhteista huolimatta yhtä tärkeä, rasisti ei saa olla ihmisten eikä eläinten suhteen.
Onneksi on paljon ihmisiä joilla on halua auttaa ja sydän kohdallaan.
Tähän se jäsenyys loppui.
See More
Heidi Hihnala
· December 10, 2017
Hei,
Olin turistina seuraamassa pohjoismaiden voittajanäyttelyä. Istuin Lk mäyräkoirien kehän laidalla katsomassa rotua ja huomasin että selän takanani rupes *p..ka* haisemaan. Käännyin ympäri, katsoi...n kun venäläinen kk mäykky ulostaa veriripulia käytävälle. Koiran haltijalle tuli kiire korjata pois mokoma ja pyyhkiä koiran hanuri. Marssin saman tien liiton stänidlle ja ilmoitin asiasta. Suhteellisen nopeeta toimintaa liitolta marssia eläinlääkäreine, tulkkeineen paikalle. Kyseltiin kuka ja mikä ja asiaa lähdettiin selvittämään, joten jätin asian sikseen. Jopa desinfiontipartio teki ensiluokkaista työtä, ISO KIITOS siitä....
MUTTA... sitä en voi käsittää, että sama daami samalla sairaalla koiralla löytyi messarista myös sunnuntaina. Siitä iso miinus koska tämä altistaa muut koirat sairaukselle. Miten näin voi käydä? Tiedän että tuhansia koiria on vaikea seurata mutta kun tiedossa on edelliseltä päivältä tapaus niin, tässä kohtaa olisi pitänyt jonkun tarkistaa tilanne.
See More
Markus Dernjatin
· April 14, 2018
Yksi tähti rasistisesta asenteesta rescue-koiria kohtaan. Vähän syvyyttä artikkeleihin please.
Heidi Immonen
· January 24, 2018
Sähköposti tiedusteluihin ei vastata, eikä oman koirani kohdalle julkaista sairaustietoja useista pyynnöistä ja ilmoituksista huolimatta.

Sekarotuisen Fix-rekisteröinti veloitettu aikanaan kahdesti,... epämääräisen selittelyn kera. Ja silti yhteystiedot piti vielä kolmeen kertaan selvittää Kennelliiton virkailijalle ja suomentaa selkeästi että menevät koirani kohdalle oikein. Tietoja ei oltu rekisteröity asian mukaisesti ja tämä tuli ilmi koiran karatessa ja päätyessä löytöeläintaloon josta omalla toiminnalla karkurini löysin onneksi takaisin kotiin! Onneksi on muitakin sirutuspalveluita ja rekistereitä jatkoa ajatellen. See More
Heini Huurrevirta
· April 14, 2018
Kennelliitto on näköjään lähtenyt mukaan levittämään rescuevastaista propagandaa.
Nyt faktat haltuun, ennenkuin teette tuollaisia juttuja
Laura Liski
· November 2, 2017
Kumma homma kun tuon kokosessa puljussa on kestänyt jo puoli vuotta yrittää toimittaa ansaittu kaverikoiran huivi, mutta eipä ole huivia näkynyt. Minulle pitäisi huivin tulla ja meidän kaverikoirista ...on oltu teihin yhteydessä, mutta ei kuulemma tule edes mitään vastausta takaisin viesteihin. Auttaiskohan jos tällein julkisesti antaa pikkasen palautetta, niin rupeisko asian hoitaminen kiinnostamaan? See More
Stina Hakala
· December 21, 2017
Kiitos Showlinkin väki kun yritätte selvittää ongelmaani omakoirassa/pentulistalla. �

Iso miinus neuvontaan, siellä sain vain tiuskimista kun apua kysyin ja tokaistiin vaan, että voi voi jos joku toi...nen on saanut tämän asiani läpi ja melkein sain luurin korvaani, joten hyvää joulua sinne tänään töissä olleelle, toivottavasti seuraava saa ystävällisemmän kohtelun � See More
Tanja Simonen
· April 14, 2018
Paskaa Journalismia!
Santra-Mari Salonen
· November 28, 2017
Kennelliitto lähtee nyt ihan väärille jäljille. Metsästäjine nuoleskelu saa osaltani riittää. Kohta kolmekymmentä vuotta jäsenenä, nyt tuli ero.
Susanna Ismailov
· July 17, 2017
Ei muuten olisi mitään valittamista, mutta en ole yli puoleen vuoteen saanut Koiramme lehtiä. Olen useampaan kertaan laittanut tästä Koiramme lehden tilauksia käsittelevälle taholle viestiä, mutta en ...saa mitään vastauksia takaisin. Olen kuitenkin maksanut jäsenmaksut, joten lehdet pitäisi minulle tulla. Mitä tässä pitää tehdä, jotta saisin joskus vastauksia kyselyihini. See More
Nina Läärä
· January 13, 2017
Pakko tehdä lisäys/korjaus, Kennelliitto hoiti heti maanantai aamuna keissin kuntoon. Selvitettiin myös mistä virhe johtui.

Toiminta iha naurettavaa!...
Maksetaan lausuntomaksu omakoirassa. Tulee paperilasku ja soitin. Selvitettiin, että maksettu on ja asia ok. Sitten tulee muikkari ja laitan spostia reskontraan, kun ei puhelinpalvelu ole auki! Sieltä ei koskaan vastattu ja nyt tulee vaatimus.
See More
Johanna Mustajärvi
· August 5, 2016
Omakoira-palvelu on kerrassaan surkea. Pentueen syöttämisen kanssa on nyt tuhrautunut ihan liikaa aikaa, järjestelmä hävittää syötetyt tiedot vaikka kuinka yrittäisi tallentaa. Pitänee palata vanhaa t...apaa ja pyöritellä papereita. Eikös se perinteinen tapa, missä palveluntarjoaja tekee työn, maksa ihan saman rahan kuin se, että asiakas itse tekee kaiken työn ja vielä maksaa siitä...? See More
Pekka Valkola
· June 2, 2017
Täällä näyttää mainokset olevan tärkein juttu . ei rekisteröityminen ja kirjautuminen . olen melekein viiko yrittäny eikä vieläkää toimi .
Kati Väisänen
· June 8, 2017
Todella nopea oli rekisteröintiprosessi. Kiitos!
Reijo Ruotsalainen
September 27, 2011
Kaikille "koiraihmisille",joilla on aukkoja tiedoissa,jalostus asioissa ,roduissa,hoidossa,ym. kaikille,jotka tykkäävät koirista,Suosittelen.
Photos
Posts

Tervetuloa Kennelliiton uuden jäsenpalvelun, Omakoira-mobiilisovelluksen käyttäjäksi! Keskeiset tiedot omista koirista ja luottamustehtävistä kulkevat nyt kätevästi mukana kännykässä tai padillä. Sovelluksen voi ladata käyttöön joko App Store’sta tai Google Play’sta.

Sovelluksesta löytyvät omien koirien rekisteri- ja tunnistetiedot ja sinne voi ladata koiran kuvan ja lempinimen. Sovelluksen kautta voi tilata lähetteen koiran terveystutkimukseen ja maksaa avoinna olevia maksuj...a.
Sovellus toimii myös Kennelliiton jäsenkorttina ja sen kautta näkee kerralla tuomari- ja toimitsijapätevyytensä. Jatkossa sovellukseen on tarkoitus saada näkyville myös koiran rokotustiedot.

Sovelluksen kautta voidaan jatkossa lähettää ilmoituksia ja tiedotteita koiranomistajille ja kasvattajille. Uusi koiranomistaja voi tehdä koiransa omistajailmoituksen. Käyttäjä voi myös jatkossa tehdä sovelluksen kautta hyväksynnät, jotka nyt vaativat erikseen Omakoiran nettiversioon kirjautumista.

Sovellukseen kirjaudutaan sisään Kennelliiton jäsennumerolla ja salasanalla. Lisää tietoa sovelluksesta saa Kennelliiton verkkosivuilta osoitteesta www.omakoira.fi.

Palautetta tai kysymyksiä Omakoira-mobiilisovelluksesta voi lähettää myös osoitteeseen: omakoira@kennelliitto.fi.

Lisätietoa: https://www.kennelliitto.fi/…/kennelliitto-julkaisi-omakoir…

See More
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
2.6K Views

Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä on tänään ottanut kantaa pentutehtailun ja koirien laittoman maahantuonnin kitkemiseen. Ministeriö teettää syksyyn mennessä selvityksen koirien ja kissojen virallisen rekisterin perustamisesta Suomeen, kerrotaan maa- ja metsätalousministeriön tänään julkaistussa tiedotteessa.

– Tunnistusmerkintä ja rekisteröinti läpivalaisevat koiran alkuperän, minkä vuoksi ne parantaisivat olennaisesti mahdollisuuksia suitsia pentutehtailua ja koirien laitonta maahantuontia. Lisäksi kadonneet koirat palautuisivat nopeammin omistajilleen ja eläintenpitokiellon valvominen tehostuisi, kommentoi Suomen Kennelliiton hallituksen puheenjohtaja Harri Lehkonen.

Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä on tänään ottanut kantaa pentutehtailun ja koirien laittoman maahantuonnin kitkemiseen. Ministeriö teettää syksyyn mennessä selvityksen koirien ja kissojen virallisen rekisterin perustamisesta Suomeen, kerrotaan maa- ja metsätalousministeriön tänä...
kennelliitto.fi
Videos
ARVONTA! Tänään vietetään valtakunnallista heijastinpäivää. Postaa päivään liittyen kommenttikenttään kuva koirasi heijastinvarusteista tai kirjoita vinkki, miten saat koirasi näkymään parhaiten pimeällä. Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan 2 kpl Kennelliitto-heijastinreppuja! Arvonta-aika päättyy tiistaina 3.10. klo 13.00. Voittajille ilmoitetaan tämän postauksen yhteydessä. Arvonnan järjestää Suomen Kennelliitto ja Facebook ei ole osallisena tässä arvonnassa.
246
253
Heijastinkampanjassa kiinnitetään tällä viikolla huomiota koirien näkyvyyteen pimeällä. Minkälaisia heijastintuotteita sinun koirallasi on? Vastaa kommenttikenttään ja osallistut 10 heijastinsetin arvontaan. Arvonta suoritetaan perjantaina 9.9. klo 12. Voittajille ilmoitetaan tämän postauksen yhteydessä.
413
526
Tästä kaksikosta voi ottaa mallia, miten ollaan hallitusti vesillä. Hauskaa juhannusta!
1.5K
18