Posts

Πριν η ακοή γίνει ΑΝ Α Μ Ν Η Σ Η

No automatic alt text available.

Τα απρόοπτα της δουλειάς στο δρόμο για Λιδωρίκι

Image may contain: people standing, sky, outdoor and nature
Image may contain: one or more people and closeup
Image may contain: one or more people and closeup
Reviews
4.7
12 Reviews
Tell people what you think
Efi Alexandri
· January 3, 2017
Το μερακι για την δουλειά σας και η προσπάθεια για το καλύτερο σας κάνει άριστους επαγγελματίες και σας κρατάει στην κορυφή του ανταγωνισμού !!!
Eleftherios Ferekidis
· January 7, 2014
Ειναι μια προσπαθεια πολυ σημαντικη που εχει σκποπό να βοηθήσει τον κόσμο.Συγχαρητήρια.και καλή επιτυχία
George Kafritsas
· March 7, 2015
Οτι χρειάζεται ο ανθρωπος για άριστη ακουή!!
Videos
Ακούγωντας για πρώτη φορά
15
ΠΡΙΝ Η ΑΚΟΗ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ
11
ΠΡΙΝ Η ΑΚΟΗ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ
17
Photos
Posts

3 ΜΑΡΤΙΟΥ -ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΚΟΗΣ

Η Διεθνής Ημέρα για το Αυτί και την Ακοή καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ) και διεξάγεται κάθε χρόνο στις 3 Μαρτίου, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το παγκόσμιο κοινό για την υγιεινή του αυτιού, που έχει καθοριστικές συνέπειες στην ακοή του ανθρώπου.

Η ημερομηνία δεν επιλέχτηκε τυχαία αλλά επί τούτου μια που το σχήμα των αριθμών 3.3 θυμίζει τα 2 αυτιά του ανθρώπου....
Η απώλεια της ακοής είναι μία από τις διαδεδομένες αναπηρίες των αισθήσεων παγκοσμίως, καθώς πάνω από 275 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής ή είναι κωφοί.

Με αφορμή αυτή την ημέρα πρέπει να τονίσουμε την μεγάλη σημασία που έχει η πρόωρη αντιμετώπιση του προβλήματος, μια που ειδικά στην Ελλάδα ο χρόνος μεταξύ κατανόησης του προβλήματος και την αναζήτησης ιατρικής λύσης φτάνει στατιστικά τα 7 έτη.

Το πιο δύσκολο κομμάτι στην έγκαιρη αντιμετώπιση της βαρηκοΐας είναι η κατανόηση του προβλήματος .Επειδή η βαρηκοΐα είναι αρκετά σύνθετο πρόβλημα συνήθως η κατανόηση του γίνεται πρώτα από το οικογενειακό περιβάλλον και μετά από τον ίδιο τον ασθενή, γι αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δούμε τα σημάδια μόλις αυτά εμφανιστούν.
Η αυξημένη ένταση της τηλεόρασης, η συνήθης πλέον φράση τι είπες, καθώς και η δυσκολία επικοινωνίας σε θόρυβο, είναι τα πρώτα δείγματα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Σε περίπτωση που έχετε υπόνοιες αναφορικά με την λειτουργία της ακοής σας επισκεφτείτε άμεσα τον ΩΡΛ ιατρό σας ώστε να ελέγξετε άμεσα και απλά το πόσο καλά ακούτε, ενώ σε περίπτωση απώλειας να ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες λύσεις ώστε να δώσετε μια για πάντα τέλος στο ακουστικό σας πρόβλημα.

See More
Image may contain: 1 person, night and closeup
Image may contain: 1 person, night and suit

Συμμετοχή στην παρουσίαση νέων high-end ακουστικών βαρηκοίας από την Αμερικανική εταιρια Starkey

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Image may contain: indoor
Image may contain: 1 person
Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ official

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση Ημερίδας
ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: ”Προοπτικές Ανάπτυξης του Αθλητικού Τουρισμού στο Δήμο Δελφών, Μέσω της Πραγματοποίησης Ποδοσφαιρικού Τουρνουά”

Ο Αστέρ...ας Ιτέας διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με τίτλο: ‘’ Προοπτικές Ανάπτυξης του Αθλητικού Τουρισμού στο Δήμο Δελφών, Μέσω της πραγματοποίησης Ποδοσφαιρικού Τουρνουά’’. Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Sport Management) και του Δήμου Δελφών. Η εκδήλωση κηρύσσεται το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.
Στην ημερίδα θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους, φορείς του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου), της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Δελφών, του Αστέρα Ιτέας και της ΕΠΣ Φωκίδος.
Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της έρευνας και των ευρημάτων, που διεξήχθησαν από την ερευνητική ομάδα του του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου), με στόχο την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή.
Φορείς διοίκησης , παροχής υπηρεσιών, ιδιωτικοί και κοινωνικοί, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ένα καινοτόμο και πρωτοπόρο για την περιοχή project. Θα μας τιμούσε ιδιαίτερα η παρουσία σας στην εκδήλωση.

See More

ΕΜΒΟΕΣ.ΕΝΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑΠΑΙΠΩΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ.ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ .ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΟΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
133 Views

Εκπληκτική νέα εφαρμογή έρχεται να αλλάξει την ζωη σε κωφούς και βαρηκοούς συνανθρώπους μας ,κάνοντας live μετάφραση με μεγάλη επιλογή σε γλώσσες σε θεατρικά έργα.

GalaPro provides synchronized translation for theater, cinema and opera. With a multilingual choice of subtitles or dubbing, it is easy for everyone to acces...
youtube.com

Δίπλα στους ασθενείς μας ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ

Σήμερα στη Γραβιά

Image may contain: 1 person, smiling, mountain, grass, outdoor, nature and closeup
No automatic alt text available.
Image may contain: one or more people, people playing sports and basketball court
No automatic alt text available.
Makaros BC - Μάκαρος Άμφισσας added 3 new photos — in Amfissa.

Ο Μάκαρος Άμφισσας ευχαριστεί θερμά το «Κέντρο Ακοής Φωκίδας»για την προσφορά του σετ προπόνησης των τμημάτων Μίνι της ομάδας μας καθώς και για τη διαρκή και σημαντική του στήριξη στο σύλλογό μας τα τελευταία χρονια.

Κέντρο Ακοής Φωκίδας/Kentro Akois Fokidas

Άρθρο στην Ώρα της Φωκίδας με θέμα :

Άναγνώριση και αντιμετώπιση της παιδικής βαρηκοίας

Σύμφωνα με έρευνες περίπου 4 στα 1000 νεογνά γεννιούνται με προχωρημένη ακουστική απώλεια ενώ περίπου 9 στα 1000 παρουσιάζουν ένα μέσης μορφής πρόβλημα. Οι λόγοι που π.....
orafok.gr

Αφιέρωμα στο ένθετο ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ στο Κέντρο Ακοής Φωκίδας

Image may contain: 2 people

Το Κεντρο Ακοής Φωκίδας γίνεται 5 χρόνων και το γιορτάζει με έκπτωση 10% σε όλα τα ακουστικα ανεξαρτήτως μοντέλου και εταιρίας για όλο τον μήνα Φεβρουάριο

Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη και την αγάπη σας και δεσμευόμαστε να την ανταποδώσουμε με υπηρεσίες ακόμη υψηλότερου επιπέδου

No automatic alt text available.

Πριν η ακοή γίνει ΑΝΑΜΝΗΣΗ

Before hearing becomes memory
Translated
It looks like you may be having problems playing this video. If so, please try restarting your browser.
Close
431 Views
Κέντρο Ακοής Φωκίδας/Kentro Akois Fokidas

ΝΕΟΓΝΟ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!

Μπαταρίες και αναλώσιμα για κάθε τύπου ακουστικού μόνο στο Κεντρο Ακοής Φωκίδας

No automatic alt text available.