Posts
Image may contain: text
Puustelli Jyväskylä

Me tulemme torstaina Keuruulle! Tule moikkaamaan meitä Megamarketin aulaan 😊 Meillä on huippuetu ja kiva arvonta. Nähdään torstaina!
.
.
#keuruu #popup #megamarket #arvonta #tarjous #puustellijkl

Lastenkulttuuriportailla koettua

Tässä on teos 2 / 8. Laura Dahlberg / Rajoillakin rajansa. https://www.youtube.com/watch?v=J262Lu8Liic

Lauran työn tilasi ja tuotti Keuruun kaupungin kultturitoimi ja se toteutettiin osana peruskoulun 8 ja 9 luokkien kuvataiteen opintoja.
youtube.com
Videos
Matka Maalle - Tervetuloa Keski-Suomeen talvivideo
11
Pihlaiskoski
63
Photos
Posts
Image may contain: bicycle, plant and outdoor
Visit Keuruu
12 hrs

Vuokraa polkupyörä päiväksi Keuruun kaupungin matkailuinfosta.

Onko sinulla hyviä muistoja Keuruun keskustasta?

Do you have any good memories of the centre of the bow?
Translated
Image may contain: tree, plant, sky, flower and outdoor

Keuruun yöpuu.

Image may contain: people sitting, tree, sky, plant, outdoor and nature
Image may contain: ocean, sky, outdoor and water
Image may contain: 2 people, people standing, sky and outdoor
Image may contain: sky, outdoor and water
Keurusselkä added 3 new photos.

Aurinkoista helluntaita 😍 Tänä viikonloppuna käynnistyi Ellu-laivan kiireinen kesä lauantain ja sunnuntain tilausristeilyillä! Ensimmäiset risteilyt seilattiin ...upeassa säässä ja torstaina jatketaan 👍🏼 Liput ja aikataulut löydät nettisivuiltamme ja homma helpottuu ensi viikolla kesäkuussa alkavan reittiliikenteen lippuostojen osalta, kun nettivarauskalenteri sijoitetaan www.elluristeilee.fi. Kiitokset viikonlopun vieraillemme ja mahdottoman kaunista sunnuntain jatkoa ❤️

See More

Kunnon Juttu: YU-ilta kentällä 22.5. Myös Junioripassiin leimat.https://www.keuruunkisailijat.fi/yleisurheilu/

KAUSIMAKSU SISÄLTÄÄ YLEISURHEILULISENSSIN, URHEILUKOULUN, SEURAN OHJATUT HARJOITUKSET, MAHDOLLISUUDEN SAADA KULUKORVAUKSIA KAUDEN PÄÄTTEEKSI...
keuruunkisailijat.fi

Seija Savela voitti Kestävän liikkumisen kyselyarvonnan lahjakortin Sporttiaan. Savela pyöräili pokkaamaan voiton Keuruun (Ahtolan) satamaan ja kiiruhti kirkkovenesoutuun.

Keski-Suomen liitto sekä Jämsän, Keuruun, Saarijärven, Viitasaaren ja Äänekosken kaupungit ovat käynnistäneet hankkeen, jonka tavoitteena on lisätä kestävien kulkutapojen osuutta kaupungeissa tehtävistä matkoista. Nämä kulkutavat ovat ympäristön ja yhteiskunnan kannalta suotuisia sekä myös taloudellisia, s...ujuvia, turvallisia ja liikkujan terveyttä kohentavia. Usein kestäväksi liikkumiseksi lasketaan kävely, pyöräily ja joukkoliikenne, mutta myös autoilu voi olla kestävää (mm. kimppakyydit ja yhteiskäyttöautot). Liikennevirasto on myöntänyt hankkeelle liikkumisen ohjauksen valtionavustusta.

Kestävän liikkumisen edistämiselle on monia perusteita, joista oleellisimpia ovat terveyshyödyt, vaikutukset hiilidioksidi- ja paikallispäästöihin, viihtyisyyden ja liikkumisen tasavertaisuuden paraneminen sekä tilankäyttö. Kävely- ja pyöräilymatkojen lisäämisellä on tutkittu vaikutus kuolleisuuden alenemiseen, millä on kaupungeissanne jopa miljoonien eurojen taloudelliset vaikutukset. Työnantajille kestävään työmatkaliikkumiseen kannustaminen taas on yksi tehokkaimmista tavoista parantaa työkykyä, edistää terveyttä ja vähentää sairauspoissaoloja. Liikenne aiheuttaa toisaalta noin kolmanneksen kuntien hiilidioksidipäästöistä, joiden alentamiseksi myös Keski-Suomessa on asetettu tiukkoja tavoitteita.

Jaa tällä kanavalla ideasi muidenkin käyttöön ja osallistu tuleviin työpajoihin, joista tiedotetaan erikseen. Yhtä työpajaa/esittelyä suunnitellaan Keuruun Markkinoiden yhteyteen, mutta sitä ei ole vielä vahvistettu.

Lisätietoja; Keuruun kaupunki, kaavoituspalvelut, timo.maatta@keuruu.fi

See More
Image may contain: 1 person, outdoor

Oletko kokenut mukavia kohtaamisia ja haikeita jäähyväisiä Keuruun rautatieasemalla?

Have you experienced any nice encounters and a sad farewell at the front train station?
Translated
Image may contain: house, sky, tree and outdoor
Image may contain: sky, house, tree and outdoor
Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Vielä kaivataan sairaanhoitajia ja lähihoitajia Keuruun terveyskeskuksessa kesätöihin. Ota yhteyttä Merja Ahoseen puh. 014-269 0033.

Image may contain: 2 people, text
Sami Yläkangas

Hello lentopallon parissa toimijat! Nyt tulee lentopalloleiri Keski-Suomeen! Leiripaikkana toimii Keuruu ja Hotelli Keurusselkä https://www.hotellikeurusselka.f...i ja harjoitukset pidetään varuskunnan Liikuntasalissa. Leirillä lajiharjoittelun lisäksi paneudutaan urheiljan ravitsemukseen, kilpailuihin valmistautumiseen ja urheilijan elämänhallintaan. Urheilijaksi kasvamisessa ne oikeat valinnat tulee osata tehdä siellä treenien ulkopuolella, urheilun ja opiskelun yhdistäminen on välillä haastavaa jopa stressaava. Näitä asioita voi kuitenkin helpottaa arjen valinnoilla.
Valmentajana toimin minä Sami Yläkangas
Toimin Lentopallo valmentajana Tampereen Urheiluakatemiassa ja Ylöjärven Ryhdissä. Olen lentopalloliiton kouluttama ja olen suorittanut Valmentajan Ammattitutkinnon. Toimin myös Psyykkisenä valmentajana ja kouluttajana MakiaMental Oy.ssa.
Tervetuloa mukaan! Leirille ilmoittautuminen päättyy 2.7.2018
lisätiedot Sami 050-3425751 tai sami@makiamental.fi
Hotelli Keurusselkään ovat tervetulleet myös urheilijoiden perheet edulliseen leirihintaan. Vanhemmat ovat samaan hintaan tervetulleet Urheilijan ravitsemus luennolle.

See More
Image may contain: house, grass, plant, sky, outdoor and nature
Pappilan Pakopelit -Escape room Keuruulla

Hienoja pakopelejä taas takana, kiitos ihanille ryhmille 😄 ja iso kiitos tästä ihanasta palautteesta, joka toi meille ison hymyn huulille ❤️: "Kaunis miljöö kut...suu luokseen, ruoka maukasta, henkilökunta erittäin ystävällistä ja huolehtii hyvin asiakkaistaan. Voin lämpimästi suositella, koukkaa Keuruun kautta ja pistäydy myös Pappilassa, pelipakohuoneen ratkaisuja mietit ja maistuvasta ruoasta nautit, jo puodeista ihania tuliasia mielit. Paikka on aivan mahtava kokous ja juhlatilaisuuksiin." 😍😘🤩

See More
Keuruu Fan Club is with Meri Lumela and Anne Kalmari.

Lahnaburger kisa alkamassa Järvipäivillä.

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing

Mauri Pekkarinen avasi Keski-Suomen Järvipäivät; "Suomessa on metsäojia 60 000 km." #järvet #vedet #vesiensuojelu #kalastus #keskisuomi

Image may contain: 1 person

Tervetuloa Einari Vuorela -vaellukselle 10.6.18!

Image may contain: plant, outdoor and nature
Einari Vuorelan seura ry.

Sunnuntaina 10.6.2018
EINARI VUORELA -vaellus alk. klo 10
OHJATTU VAELLUS (6 KM) RUNOILIJA EINARI VUORELAN KIRJAILIJAKODILTA VUORELASTA. REITTI PALAA VUORELAAN,... JOSSA KAHVIO JA OHJELMASSA MM. SAMI ALAN ELOKUVA KIURUN PORTAAT.
Linja-auto lähtee Keuruun torilta klo 9.30, hinta 5 €. Paluu noin klo 13. Multialta lähtö Kotka-patsaalta kimppakyydein samoin klo 9.30.
Tiedustelut:
Keuruun vapaa-aikatoimisto 040 827 2753
Multian vapaa-aikatoimisto 040 301 6230
Vaelluksen järjestävät Einari Vuorelan seura, Keuruun Latu, Iloniemi-Vuorelan kulttuuriyhdistys sekä Keuruun ja Multian vapaa-aikatoimet.

See More