Kevin Van der Straeten is on Facebook.
To connect with Kevin, sign up for Facebook today.
Work
 • Founder and Managing DirectorApril 2000 to presentLint, Belgium
 • August 2005 to November 2011Mechelen, Belgium
Education
Current City and Hometown
About Kevin
 • Deze account is voor vrienden en familie. Wil je mijn tv-werk, coatings, presentatiewerk, ... volgen? Dan kan je op mijn fanpage terecht: https://www.facebook.com/kevinvanderstraten.tv

  Ik, Kevin Van der Straeten (°1982), ben oprichter en managing director van het online vakblad eventplanner.be /.nl. Sinds de start in 2002 groeide de portaalsite uit tot dé online referentie voor opdrachtgevers en organisatoren van (bedrijfs)evenementen in België en Nederland. Ik begon mijn carrière als eventmanager en startte al snel een eigen evenementenbureau op. Ik ben auteur van het boek ‘EVENTS‘, waarvoor ik mijn vakkennis, marketing background en uitgebreide ervaring met nieuwe media in de weegschaal legde.

  Als echte ‘internetondernemer’ ben ik gepassioneerd door sociale media, web 2.0, enz. Ik adviseer verschillende bedrijven bij hun online marketing- en productstrategie. Verder ben ik de bedenker en bezieler van heel wat succesvolle internetinitiatieven (zo stond ik aan het roer van o.m. zita.be, vandaag.be, GarageTV.be, yelo.be).

  Studies
  Ik ben gestart met een opleiding als ‘Economic engineer’ en studeerde af als ‘Applied Computer Engineer’. Nadien volgde ik een bachelor in de rechten. Als kers op de taart heb ik ook marketing en een Vlerick-opleiding aan mijn palmares toegevoegd. Als 'online media evangelist' spreek ik ook regelmatig op congressen, seminars, ... en zelfs op TV.

  Sport
  De drive waarmee ik me wekelijks meer dan 72 uren professioneel inzet, gebruik ik ook als sporter. Mijn ‘sportcarrière’ begon toen ik enkele jaren geleden als fotomodel en danser in clubs werkte. Nu train ik als marathonloper 6 keer per week onder professionele begeleiding ter voorbereiding van loopwedstrijden (10km, 10 miles, halve marathon en marathon). De looptrainingen wissel ik af met zwem- en fietstrainingen. Daarmee heb ik de eerste stap naar de triathlon gezet. Ooit hoop ik als triathleet een Ironman te worden…
Favorite Quotes
 • No favorite quotes to show

Favorites